=Trolik= Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Vydanie je oficialne naplanovane od 19.05.2011 do 30.05.2011 v 6 vlnach . Mas to z nejakeho overeneho zdroje? A bude teda prepisovat FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Mas to z nejakeho overeneho zdroje? A bude teda prepisovat FW? ano, je to z overeneho zdroje http://www.joystiq.com, tuto informaci prebira jako zdroj i server http://www.team-xecuter.com, tudiz urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak to flasheři musí být šťastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak to flasheři musí být šťastní. Tak pokud zrovna nekdo nechce na LIVE, tak se updatovat nemusi ze...horsi asi bude, ze novej DB bude soucasti vsech novych her a bez nej nepujdou spustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Dupenka: asi by som o tom neupozornoval nejaky ten piatok dopredu, nemyslis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 borci a když to teda bude od 19.května http://www.zing.cz/novinky/4506/chysta-se-update-x360-dashboardu , nevíte jakou bude mít ochranu Dirt3 co vychází 24.5??? A jak se ten novej dash bude teda řešit?? přes abgx bo novej flash? Díky a sorry za ty poslední otázky, beztak to tady už padlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 TeronCZ : Ako budu na tom nove hry ti nepovie nikto. Doterajsie hry bude riesit opatovne flashnutie mechaniky (ak aplikujes novy DB). Hry s xgd3 (atd) bude riesit LT 2.0 FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 jak si muzes sam precist pokud bude novej dash vychazet pomoci 6 updatu (a nasledne to prejde na novy format..), tak nikdo nemuze vedet jak se to bude resit.. min. do te doby nez bude update hotov ( a to by melo byt, dle clanku, 30 kvetna..) a jak jiz bylo zmineno novej format by mel mit o neco lepsi ochranu .. a nemel by si to uplne kazdy doma vypalit.. nadruhou stranu pro stavajici "palenkare" by to mozna mohl poresit prave abgx pomoci patchovani... jinak tu muzete resit jen teorii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 takže říkáte že buďto bude stačit patchovat v abgx, nebo tam dát ten novej dash, a potom dát xko znovu na flash?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 ak hra bude vyzadovat na spustenie novy DB a novy DB bude menit fw, tak budes musiet mechaniku na novo flashnut. ak hra bude AP 2.5, na spustenie bude vyzadovat novy DB a novy DB bude menit fw, tak budes musiet mechaniku na novo flashnut a pockat si na novy ripovaci 0800 FW alebo patche prostrednictvom ABGX. ak hra bude AP 2.5, na spustenie bude vyzadovat novy DB a novy DB bude menit fw + hra bude xgd3, tak budes musiet mechaniku na novo flashnut, pockat si na novy ripovaci 0800 FW alebo patche prostrednictvom ABGX + moze nastat problem s napalovanim (atd). Viac podrobnosti az ked to bude aktualne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 jj počkám si až se to tady bude řešit při problémech, díky Sleepy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Novy DB nemusi vobec menit FW, ale asi bude, ked to robili predchadzajuce BETA verzie. Co teraz robit ? 1) Pockat na vydanie noveho DB a nastudovat si spravanie noveho DB a) ak zmeni FW v mechanike, tak NEUPDATOVAT, chvilu potrva pokym budu vonku hry vyzadujuce novy DB (asi wave12) b) ak zmeni FW v mechanike a chodime na LIVE, tak uz teraz kontaktujem svojho flashera a dohodnem si cenu za opatovne aplikovanie LT+ v 1.1 (lebo myslim aj na LT 2.0, ktory bude riesit xgd3 atd) 2) Ked bude vonku hra vyzadujuca novy update: a) pockam na LT 2.0 (asi uz bude vonku) b) kontaktujem svojho flashera a dohodnem si cenu za opatovne aplikovanie LT+ v 1.1 (lebo myslim aj na LT 2.0, ktory bude riesit xgd3 atd) kubbik017: Moj prispevok ti presne odpoveda na tvoje otazky. TeronCZ:hej, presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 xbox 360 slim mam fleshly a když si to stahnu na live novy DB tak mi nepojedou určite hry a budu si to muset jít znovu fleshnou ? :D a když si to nestahnu tak ty nove hry mi nepojedou jestli jsem to dobře pochopil :D nebo pojedou ? všechny hry mam prověřene přes nový abgx :D Nebo to stahnu ten DB a počkam na nový flash nehrozí ban nebo tak ? NO JE TO NA ♥♥♥♥♥ PROČ SE NA TO NEVYSEROU ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 jj já dával pred týdnem xko na lt+ 1.1 abych mohl hrát ap25+wave11, a když teď bude ten novej db tak uvidím no, Ten novej LT 2.0 se teprve bude dělat ne?? a to xgd3 je co?? to je něco od ms jak upravovali ty DVDcka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 jj já dával pred týdnem xko na lt+ 1.1 abych mohl hrát ap25+wave11, a když teď bude ten novej db tak uvidím no, Ten novej LT 2.0 se teprve bude dělat ne?? a to xgd3 je co?? to je něco od ms jak upravovali ty DVDcka?? Jj přesně to je to s těma DVDčkama :) .... LT 2.0 už se dělá :) mám dokonce dojem, že jsem někde už četl, že se už i testuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 a co to vlastně je s těma DVDčkama?? oni to nějak upravují bo co doufám že pořád bude dvd+r DL ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 LT 2.0 pre 0225 sa testuje, ale na 9504 mechanikach. Je otazne ci sa LT 2.0 aktualne testuje aj pre ostatne mechaniky, ale je pravdepodobne, ak terajsi LT+ v 1.1 nespusti nove hry s xgd3 (atd), tak svetlo sveta uzrie LT 2.0 aj pre ostatne mechaniky. TeronCZ: 8.5gb JE 7,92GiB a za pouzitia XGD3-Disku dosiahneme 8,07GiB, takze maju par MB k dobru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 a co to vlastně je s těma DVDčkama?? oni to nějak upravují bo co doufám že pořád bude dvd+r DL ?? :D Jj půjde, oni to prostě chcou udělat tak, že ty hry budou mít třeba o 1,5Gb větší velikost, takže bys to na DVD + DL nehodil :), ale hackeři si to klasicky ošéfujou 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Takže když mam mechniku 9504 tak to nemam stahovat tak si mam počkat na novej LT+2.0 a potom to mužu stahnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 kubbik017: Vždycky po vydání nového DB je lepší počkat, až jak se to vyvine s CFW. V tomto případě zvlášť, kdy je velmi pravděpodobné, že dojde u 9504 k flashnutí na nový stock OFW. Než budou hry, které budou nový DB skutečně vyžadovat chvíli potrvá a za tu dobu už bude určitě více informací o možnostech, co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Za půl roku beztak vyjde zase nový DB, který opět změní fw a my si budeme muset opět flashovat xko a tak to půjde do nekonečna a já xko hodím z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Za půl roku beztak vyjde zase nový DB, který opět změní fw a my si budeme muset opět flashovat xko a tak to půjde do nekonečna a já xko hodím z okna. Jj taky se mi do toho často nechce, ale pak si stejně uvědomím, že je to zanedbatelná částka oproti tomu kolik bych platil za nákup origo her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 přesně tak ribizi, to byla myšlenka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Samozřejmě děkující u dunkyho postu samí flasheři (toro nevím jestli jsi flasher) a opět říkám, ti si mnou ruce a nemyslím si pokud by byl flash zapotřebí častěji, že by to bylo lepší než kupovat origoš. (toro nevím jestli jsi flasher). Mám ne ani rok xko a už bych musel potřetí flashovat - naštestí to mám za slevu u hrejte.cz ale flasheři by mě zruinovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Samozřejmě děkující u dunkyho postu samí flasheři (toro nevím jestli jsi flasher) a opět říkám, ti si mnou ruce a nemyslím si pokud by byl flash zapotřebí častěji, že by to bylo lepší než kupovat origoš. (toro nevím jestli jsi flasher). Mám ne ani rok xko a už bych musel potřetí flashovat - naštestí to mám za slevu u hrejte.cz ale flasheři by mě zruinovali. Nechápu tě je to prostě pravda, flash stojí 500,- (plus u některých flasherů sleva při upgradu po jejich zásahu cca 100-200,-) a nová origo okolo 1400,- .... Flasheři by tě zrujnovali :lol: to máš ve 20ti měsíční příjem 50,- nebo co ? :lol: BTW. Toro flasher není :) //: navíc flasher není žádný super výdělek, či dokonce zaměstnání jak si často tady někteří lidé myslí :lol: , člověk to spíš dělá kvůli toho, že ho to baví a zajímá se o určitou tématiku :) ... Já kdybych se v těhle věcech také vyznal tak bych neváhal a nabízel své služby .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.