romik Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Tohle bude zase jen taková bublina, jak zajistit nákupní horečku. Dílů bude určitě dostatek, zvláště u soudruhů v Číně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 13, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Jak jsem už psal, těch dílů od začátku nebyl dostatek, upozorňovali na to sami producenti a navíc (jak jsem taky už psal), zajišťovat tímto způsobem nákupní horečku oni fakt nemají zapotřebí, zvláště když se nikde s těmi díly žádný obchod nemůže v zásobách nikterak pochlubit. Pokud o takovém místě víš, budu rád, když se s ostatními podělíš. Jinak čekatelé budou určitě jenom rádi, když se tvoje slova potvrdí a osobně mi taky není znám důvod co by mohlo vést k tomu, že díly už prostě "nejsou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Já, když jsem kupoval Xko, tak už mi flasher říkal, že je to v testu a že to bude cca do 14dnů... xko mám přes měsíc doma a furt se nic nezměnilo, takže jsem se rozhodl neflashovat když to vidím. To, že nebude dostatek dílů bych i věřil, protože uživatelů kteří mají tyhle Xka (jako já) je určitě mnoho, takže bych se opravdu nedivil kdyby díly nebyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Tady by se teoreticky mozna daly nejake koupit: http://www.teensy.co.uk/p30/Liteon-DG-16D4S-Slim-9504-0225-0401-Replacement-Unlocked-PCB/product_info.html Pisi, ze maji vyprodano, ale ocekava se dalsi dodavka 18. 7. 2011 a lze predobjednat. Otazka je, jak moc se tomu da verit... Cena není zrovna lidová, ale viděl jsem nabídku za 60 USD a 55 Euro, takže to není zase tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Uvidíme, ale v dnešní době bych se nedostatku n.d. nebál .... když je velká poptávka je i nabídka - zákonitě, je to business. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 13, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Zombik to má psáno hodně resellerů, ale všimni si, že už uvádí "fully refundable pre-order". Situace je taková, že z posledních dodávek by měli vykrýt pořadí přijatých objednávek a zbylým, na které se nedostane, prostě vrátí peníze. Jinak thread na fóru TX byl již dnes uzamčen, protože konspiračních teorií "proč k tomuto došlo" a noob otázek "co je s novým CFW na 0225+ a kde je c4eva" už je skutečně víc, než je zdrávo. Myslím, že sám TX to závěrem řekl dost jasně, skoupili VEŠKERÉ zásoby IC čipů (jakožto hlavních součástí obou verzí HW úpravy), udělali počet který udělat mohli a další prostě nejsou a není výhled, že by byly. Jak sám uvádí, bylo to řečeno již na začátku, že půjde o LIMITOVANÉ zásoby (navíc u Pro-modders verzí o VELMI limitované zásoby z pochopitelných důvodů) a tak od začátku nabádali zájemce k předobjednání. Koho to více zajímá a umí anglicky, ZDE je odkaz na závěrečné slovo TX a případně doporučuji pročíst i celý thread, není to dlouhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Njn, asi to vypadá, že na tom skutečně něco bude. Nepochybuji o tom, že přijdou na to, jaký hlavní čip místo dosavadního použít a jak modifikovat desku, ale zase to holt potrvá no... Nabízí se otázka, jestli se na "náhodném" neodstatku čipů nepodepsal i sám velký MS, třeba koupením výrobce :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda5 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Super poslední kapka. Takže xbox budu prodávat..Už od listopadu slyším..Ještě měsíc, ještě týden, ještě 14 dní...Kupoval jsem xbox čistě kvůli kinectu. Kdyby na PS3 existoval kinect, tak xbox v životě nekoupím..PStrojakři se nám musí smát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Super poslední kapka. Takže xbox budu prodávat..Už od listopadu slyším..Ještě měsíc, ještě týden, ještě 14 dní...Kupoval jsem xbox čistě kvůli kinectu. Kdyby na PS3 existoval kinect, tak xbox v životě nekoupím..PStrojakři se nám musí smát.. Nekupuj auto, když nemáš na benzín, nekupuj XBOX, když nemáš na hry... A co se týče PS3, já bych o nějaký JailBreak nestál ani náhodou... Už mě nějak začíná unavovat, jak tu kažý brečí... Přispívejte alespoň trošku konstruktivnějšími názory, než si stále jen stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Jestli jsi chtěl flash, pak nechápu proč jsi kupoval Sko. Chci flash, koupím xko který jde flashnout. Chtít flash a koupit xko který flashnout nejde (byť zatím) je trochu na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Imho je tahle situace ideální, člověk co se o to zajímá a něco o tom ví si ten flash sežene (tomu ten flash i přeju, když mu to za to stojí), děcko co jen brečí chce všechno zadarmo, hned a nejlíp aby mu někdo donesl stáhnutý, zkontrolovaný a vypálený DVD na zlatým podnose až k hubě, tak ten utře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda5 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Ano je to moje chyba, že čtu podobné stránky jako tyto, kdy v září 2010, kdy jsem se začal zajímat kvůli kinectu (a díky toho kvůli přítelkyni) o xbox. Měl jsem ignorovat příspěvky nejen na tomto fórum co slibovali něco co se bohužel neuskutečnilo..Porovnání s autem je super. Proto ho nemám. Ano je má hlupost, že jsem si naivne myslel, že tak jak se podařilo každou konzoli zlomit, tak se xbox zlomit nepodaří (myslím tím xboxy s určitým FW). A vsadil bych se, že ti co mě tady nejvíce haní, že jsem chtěl hrát kopie her, hrajou kopie her sami (nemyslím tím teď jen Xko a nemyslím tím jen hry).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Konkrétní datumy vydání CFW nebyly NIKDY ze strany jeho tvůrce avízovány dopředu, nedělo se tak v minulosti, neděje se tak teď a nebude tak dít ani v budoucnu. CFW byl avízován VŽDY až v okamžiku, kdy byl PŘIPRAVEN pro vypuštění, rozeslán stovkám testerů a patřičně zabalen pro uploadnutí na daná místa. Toto se VŽDY děje v řádech desítek hodin před vlastním provedením. NIKDO tady, ani NIKDO kdekoliv jinde, ŽÁDNÝ flasher apod. ti NEMŮŽE v životě slíbit žádné datum vydání CFW, ani přibližné, ani určité, prostě ŽÁDNÝ termín, protože to prostě a jednoduše NEOVLIVNÍ. Jakékoliv řeči o konkrétních či přibližných datech jsou JEN a JEN SPEKULACE, které nejsou vůbec ničím podloženy. Pokud máš zájem o co nejpřesnější informace, choď na místa, kde CFW vzniká, nebo alespoň tam, kde stojí za jeho vývojem. Nicméně, ani tam KONKRÉTNÍ DATUMY nedostaneš, ani žádné PRIBLIŽNÉ. Prostě a jednoduše, až bude, tak bude. Bylo by fajn, kdyby se jendou pro vždy lidi naučili toto chápat a AKCEPTOVAT. Ano je má hlupost, že jsem si naivne myslel, že tak jak se podařilo každou konzoli zlomit, tak se xbox zlomit nepodaří (myslím tím xboxy s určitým FW). Plácáš jen do větru a nemáš tušení, co se na scéně děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Chtěl jsem teda zeptat jak to vypadá s flaschem pro mechaniky s FW 0225? Je už teda VYDANÝ? Dají se už teda flashnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 20, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Ano, FW LT+ 1.9 už vyšel a je i pro mechaniky 0225/0401. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Mohu se zeptat,zda je tu někdo schopný ten nový flash udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Určitě tu jsou lidé schopní ten nový flash udělat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 NevÍm co poŘÁd ŘeŠÍte aŠ bude tak bude a nĚkteŘÍ ufnukÁnci jsou k smÍchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 O co ti jde?Radši si pohlídej pravopis ty vtipe,trapnej a vtipnej jsi sám.Nemáš ten tvůj ŠTÝLO styl písma z facebooku?Tam se takový případi často pohybujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 JE tu teda nekdo s flasheru kdo ma PCB desky nebo mechaniky s FW 9504? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 JE tu teda nekdo s flasheru kdo ma PCB desky nebo mechaniky s FW 9504? Lepší bude, když napíšete PM přímo některému z flasherů s přímým dotazem... Váš příspěvek si nemusí přečíst a navíc zbytečně zanášíte vlákno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 jediny o kom vim ze ted obednava mechosky z ebay je romik. Mechanika + prace u neho vyjde na 2300 mam dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradsystem Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 no ja sem vybavenej uz dlouho :-) posilal sam i par cipu C4E par mesicu zpatky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 No me by zajimalo to jestli krom romika je tu jeste nejaky flasher ze severni moravy co je vybaveny romik. Zajimalo by me jestli ma PCB desky nebo mechaniky s FW 9504. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Mno bohuzel PCB desek je extremni nedostatek...a kdyz je jeste nekde nahodou maji tak cena je dosti premrstena...Ja mam (mel) jen jednu a po te se zaprasilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.