Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Já nevim, mě teda lamecraft baví tak jak je, mám tam velkou pevnost a hodně hradů, nepotřebuju craftění ani nic ultra, tuhle hru hraju jenom občas a třeba na 10 minut a i přesto tam mám strašně moc budov.. já jsem s touhle hrou spokojenej já tam nic víc nepotřebuju, teda jenom odstranit ty bugy..

To mě teda creative nebaví... Potřebuju craftění, monstra... :D Bavěj mě ty začátky, kdy si musim sehnat dřevo, udělat si crafttable a postavit si domeček, abych přežil první noc... :D

Odesláno
To mě teda creative nebaví... Potřebuju craftění, monstra... :D Bavěj mě ty začátky, kdy si musim sehnat dřevo, udělat si crafttable a postavit si domeček, abych přežil první noc... :D

Mně taky, ale on očividně nehrál MineCraft tak jako já když jsem začínal. Monster se nedožiješ a mohli by sme to vydržet, ale crafting, animace, větší mapa, lepší generace dolů-novej generátor atd.

Odesláno

Kdyby PSP bylo něco jako Smartphone bylo by tam her že by ses z toho posral :bash:. Ale Sony dělá z konzolích "LOCKED DEVICE" (zavřené zařízení). Tzn. přístup pouze vývojařům kteří chtějí sami prachy, a daj prachy také Sony. Na smartphonech najdeš myslím spoustu her okolo MineCraftu i s craftingem. PSP je uzavřené, takže nečekej žádné zázraky. A Drakon to Updatne nejdříve za rok :roll: Pokuď to někdy vůbec updatne, vsadím se že napíše "vývoj přerušen kvůli Vitě" a konec.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu