danfri Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Ale jde craft , normálně až třeba na postel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Stavět a ne craft, to bys to musel sestrojit ze surovin např. v workbench Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Aha ja myslim ze to jde , workbedny tam jsou :D EDIT : Aha vy Se bavite o lamecrafte a ja o MindCraft :D sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 nejde to, worbench tam je jen na ozdobu :( Edit : dafri tak tj :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Připravuje se Multicraft tak uvidíme jak to bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Připravuje se Multicraft tak uvidíme jak to bude.. No připravuje se, ale už nějak podezřele dlouho... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Nevíte kdy to vyjde ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ani Drakon neví jestli to vyjde :) psal že na to nemá čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Můžem být rádi že se vůbec něco ''chystá'' a že to snad někdy vyjde jelikož Drakon na to nemá čas a tím tuplem si na to nutně nepotřebuje najít čas když to ještě k tomu dává zadarmo..Zatím hrát normal Minecraft no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Já nevim, mě teda lamecraft baví tak jak je, mám tam velkou pevnost a hodně hradů, nepotřebuju craftění ani nic ultra, tuhle hru hraju jenom občas a třeba na 10 minut a i přesto tam mám strašně moc budov.. já jsem s touhle hrou spokojenej já tam nic víc nepotřebuju, teda jenom odstranit ty bugy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Já nevim, mě teda lamecraft baví tak jak je, mám tam velkou pevnost a hodně hradů, nepotřebuju craftění ani nic ultra, tuhle hru hraju jenom občas a třeba na 10 minut a i přesto tam mám strašně moc budov.. já jsem s touhle hrou spokojenej já tam nic víc nepotřebuju, teda jenom odstranit ty bugy.. To mě teda creative nebaví... Potřebuju craftění, monstra... :D Bavěj mě ty začátky, kdy si musim sehnat dřevo, udělat si crafttable a postavit si domeček, abych přežil první noc... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 To mě teda creative nebaví... Potřebuju craftění, monstra... :D Bavěj mě ty začátky, kdy si musim sehnat dřevo, udělat si crafttable a postavit si domeček, abych přežil první noc... :D Mně taky, ale on očividně nehrál MineCraft tak jako já když jsem začínal. Monster se nedožiješ a mohli by sme to vydržet, ale crafting, animace, větší mapa, lepší generace dolů-novej generátor atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 to by bylo sice fajn ale já to beru na PSP spíš jako stavitelskou hru než ultra super multi propracovaný RPG :) od toho mám PC ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Kdyby PSP bylo něco jako Smartphone bylo by tam her že by ses z toho posral :bash:. Ale Sony dělá z konzolích "LOCKED DEVICE" (zavřené zařízení). Tzn. přístup pouze vývojařům kteří chtějí sami prachy, a daj prachy také Sony. Na smartphonech najdeš myslím spoustu her okolo MineCraftu i s craftingem. PSP je uzavřené, takže nečekej žádné zázraky. A Drakon to Updatne nejdříve za rok :roll: Pokuď to někdy vůbec updatne, vsadím se že napíše "vývoj přerušen kvůli Vitě" a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 PSP se odebralo do věčných lovišť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Neviděl bych to tak černě... Na jednom forum jsem četl, že na tom pořád pracuje... Já myslim, že do měsíce bude nějakej menší update. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 to by bylo sice fajn ale já to beru na PSP spíš jako stavitelskou hru než ultra super multi propracovaný RPG od toho mám PC ^^ :D a jak casto si vemes PC do batohu a hrajes na něm u doktora v cekarne (pokud myslis stolni..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Nechci nic říkat ale myslím že PSP éra skončila a budu si muset koupit Vitu a čekat na Lamecraft na ní :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Třeba to předělaj z PSP na PSVITU nikdo neví co se stane , novej Lamecraft funguje i BEZ CFW ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ale KirkKey není na Vitu,na PSP jde podepisování HB díky němu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Já si sice koupim vitu ale psp neprodám, mám pro to citovou hodnotu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Taky to tak asi udělám :D (Sry za OT) ..Multicraft vidím tak za rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 já to tak mám s PSOne který by už stejně nikdo nechtěl ale mám k němu prostě vztah stejně jako k PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Pravda no..Ono třeba se i někdy stane že PSP přestane bavit, jenže víte že kdybyste ho prodali tak toho litujete i kdyby vám jen mělo ležet zaprášené doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Svatá pravda.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.