FxR Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 "...Mimochodem jako náš milovaný kgsws je to také čech :).." kgsws je čech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 kgsws je čech ? Jasně, je registrovanej i tady :) Psal myslím do tekkova postu o Pandoře. Popř čekni jeho profil a dej vyhledat posty, a voiala uvidíš jeho češtinu :) On je zodpovědný za permanent patch, PSP Legacy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Minecraft na psp je to celkem dobre uz sem to hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4inex Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Zdar lidi tady S4inex, fakt dik za podporu ze se to rozšířilo až sem ale chtel jsem se zeptat co mam jeste pridat protože mi už pomalu dochází nápady.Jenom ne takove to Crafting atd. protože to by bylo asi na dlouho :cheesygrin::cheesygrin:. Fakt dik:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Zdar lidi tady S4inex, fakt dik za podporu ze se to rozšířilo až sem ale chtel jsem se zeptat co mam jeste pridat protože mi už pomalu dochází nápady.Jenom ne takove to Crafting atd. protože to by bylo asi na dlouho :cheesygrin::cheesygrin:. Fakt dik:cheesygrin::cheesygrin: Jsem doufal že se ukážeš i tady. No nejdřív bych začal přidáváním dalších bloků a přidávání věcí z CSM (dynamická voda, láva, nether). A opravu bugů-např. jdou pokládat kostky mraků-potom nejdou vymazat. A krásně si vyřešil half-blocky-udělal si je jako žebřík :) Hodně štěstí a díky za verzi s TNT :) Seš rychlej :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4inex Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Jsem doufal že se ukážeš i tady. No nejdřív bych začal přidáváním dalších bloků a přidávání věcí z CSM (dynamická voda, láva, nether). A opravu bugů-např. jdou pokládat kostky mraků-potom nejdou vymazat. A krásně si vyřešil half-blocky-udělal si je jako žebřík :) Hodně štěstí a díky za verzi s TNT :) Seš rychlej :D :) Dik za radu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Zdar lidi tady S4inex, fakt dik za podporu ze se to rozšířilo až sem ale chtel jsem se zeptat co mam jeste pridat protože mi už pomalu dochází nápady.Jenom ne takove to Crafting atd. protože to by bylo asi na dlouho :cheesygrin::cheesygrin:. Fakt dik:cheesygrin::cheesygrin: Heh, ty si fakt drsnej týpek, že se sem zaregistruješ a děkuješ... :D To my máme děkovat, ne ty. :) Každopádně mě tam kromě craftingu a toho survivalu (životy, mobové) už nic nechybí... Lamecraft už čeká jen na survival, ale nevim jestli se najde borec, kterej se do toho pustí a udělá to... :/ Přece jenom bez životů, sbíraní věcí atd. se člověk začne nudit, mě osobně nebaví jen stavět stavby, když mám neomezeně bloků. Každopádně si udělal pro Lamecraft hodně, hodně si ho vylepšil. Dík. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Me se pri generaci mapy sekne psp a vypnese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 S4INEX mohl by si udelat aby se obe casti dverí otevřely najednou a ne aby si musel klikan na kazdou cast zvast? A plochy zebrik Ps. si fakt borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 S4INEX mohl by si udelat aby se obe casti dverí otevřely najednou a ne aby si musel klikan na kazdou cast zvast?A plochy zebrik Ps. si fakt borec To neni tak lehky, a dvermama se da prochazet takze je nemusis nicit. Bud rad ze s4inex udelal hlavni veci. CsM byl nestabilni a nesli stare mapy tady jde vsecko //vysla nova verze MC PE s craftingem+slepice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4inex Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 S4INEX mohl by si udelat aby se obe casti dverí otevřely najednou a ne aby si musel klikan na kazdou cast zvast?A plochy zebrik Ps. si fakt borec Zrovna dneska na to dělam v příštím updatu by to mnělo být :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Zrovna dneska na to dělam v příštím updatu by to mnělo být :D. Ahoj, ta nukléární bomba je bláznívá :D Hele, budu ti tady říkát všechny bugy, chyby: -Staré světy z OP-30 mají černou oblohu a není tam slunce/měsíc -Při generaci nového světu se sekne PSP (poslední verze 0.7) -Dvěřmi nejde projít, pokuď jsou otevřené -Pec s ohněm nevydává světlo -Trapdoors nejdou otevřít (to asi není BUG :D) Moje nápady: -Tekoucí voda/láva -Přístup do netheru z loadnutého světa -Crafting (ten asi pozdějš) -Ad-hoc Multiplayer -A ostatní by měli určitě další :D -Fence, fence gate -Cedule, s možností psát texty -Generování surovin v mapě (železo, zlato, diamanty, redstone(nefunkční) P.S. Některé věci bych ti chtěl víc vysvětlit :D Nemáš skype? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 MultiCraft jde ve stopách Diablo III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 to ty si delal lamecraft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 MultiCraft jde ve stopách Diablo III Jak to myslíš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Jak to myslíš? :D Že jeho vývoj je pomalý :D? Co bys čekal, Drakon je trapák. Víš jak je stará JellyCar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 co je ten nether? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 co je ten nether? Nether je peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouvlas Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 muj napad je ze bys mohl přidat nějake moby a zvířata,ale jinak si fakt borec je to super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouvlas Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 a pls jak se dostanu do netheru dik:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 a pls jak se dostanu do netheru dik:bash: v menu stisknes play-parametric terren-a na druhem radku das biom nether a das generate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 me napadlo treba vesnicany nebo nake texture packy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 vesnicani jsou k ničemu,vždyť nefungují ani v MC a mobové by byli těžcí na udělání stejně jako crafting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 hm...nebo nake treba stahovani veci do minecraftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 me bi se libilo, kdyby zvetsil velikost mapy, tekouci lavu+ vodu, to by mi stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.