usagi111 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 rockyzz: děkuji konečně CF server můžu se připojit, býval sem admin (bunny ví) takže bordel dělat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Super, no zítra ti tam přidám nějaké odměny ale dnes se k tomu už nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Zdar, šel bych do toho taky, na jaký verzi to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Na nejnovější pokud dobře vím ;) (lol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 na 1.5 nejnovejsi je 1.6 a ta uz je myslim taky crcknuta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 zase bigmen kecas do ceho nemas bukkit na 1.6 neni (zatim tak server musi jet na 1.5_02 max) Recommended Build: 803 (MC: 1.5_02) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 tak jo crack server 1.6.4 patch finally :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak doufám že se tam zítra sejdeme :) Jinak mam otázku, jak je to ze "Slimem" ? Je ještě, není už zrušenej? Je útočnej? Níčí/zabijí? A jak s něho udělat Pet(a)? Je i v MP nebo jen SP? Je na všech obtížnostech? Kde ho najít a poslední otázka - co je mob spawner/monster spawner???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 kamaráde mob spawner aspon by si mel vedet ! Slim v 1.5 je nevim jak dal tzn utoci nenici,pet z nej nejde (ty fakt moc dlouho MC nehrajes) Co je v SP je v MP naopak ne Obtiznosti v MP nejsou (mozna plugin) a slimové musis proste najit mobspawner - spawnuje moby pokud takova ta klec tak ta spawnuje jen prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Fakt z něho pet udělat nejde? Takže ty desítky videí na YT byl fake? No je pravda že betu dlouho nehraju, nahrál sem ale tuny dní na clasicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Chtěl jsem se připojit, ale píše mi to Outdated server... Jak si mám stáhnout Minecraft 1.5, aby mi to jelo? Já totiž když stáhnu jakoukoliv verzi, tak se mi to hned updatoje na verzi 1.6 a to i když nedám force update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Server je na verzi 1501 (bez teček napsáno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 No to chápu, ale nevim jak si mám tu verzi 1.5 stáhnout... Automaticky se mi to updatuje na verzi 1.6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Najdi si downgrader a hoď si to na 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Doporucuji nehrat na serveru od rockyzze adminy stoji za vyliz prdel krom Lonuxe a Rockyzze , hrali sme s kamosem omylem vylil 2x vodu a dostal za to ban! Tak sem si trochu promluvil s retardatorem bunnym a hle co se nestalo : You has benn banned from server :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Jak se jmenoval tvuj kámoš? Od koho dostal ban? Jinak admini tam žádný skoro nejsou, jen já, loxon a jerrdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Bartic :) a dostal od jerrdyho a ja taky od jerrdyho za to ze sem si delal prdel s bunnyho tak nenecham to jen tak aby kamos dostal bezduvodne ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Hm, jerrdy říká že jsi tam vylil lávu, tak nevim komu mam věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Behal sem s lavou v ruce a furt zamnou chodil napsal sem mu : Nedolizej a uz mi to napsalo You banned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 No, bunny admin není, tak nechápu za co si dostal ban. Tohle nadávky nejsou, takže to moc nechápu.... Skusim se ještě "domluvit" z jerrdym... Pokud se jedná o nedorozumění tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Nejlepšíííí :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Tak všechno o serveru a tak se bude psát tady >> http://console-forum.net/tema/122682-minecraft-beta-server-your-craft-1-5-0-1?p=1099675#post1099675 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Hele Yakuzo zklidni se... Ty by jsi měl dostat ban na doživotí... :D Nevim, jestli si rozlil vodu nebo lávu, fakt nevim co si udělal... Ale vim jak si pak začal nadávat jak je to zkur***** server a že mu uděláš takovou reklamu, že se tam už nikdo nepřipojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Někdo mě dnes na serveru zapálil nádhernej barák, prý TNTčkem, který jsem yakuze sám včera dal (dělali jsme daleko od města TNT výbuchy) A jelikož už yakuza jednou ban měl tak nemam chut mu věřit, jestli něco uvidim tak ihned ban :) Jinak díky bunny za upozornění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Bunny : Ehhh :lol: Ty si tam napsal , Ja si vse udelam sam nic nechci od adminu a po 5 minutach : jerrdy das mi drevo? hh :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.