Johny7 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Prosím o radu, při přihlášení na psn vyskočí hláška: An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06). PS3 mám připojenou přes wifi, internet normálně běží, ale nemůžu se přihlásit :(. Byl bych vděčný za radu díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopxy Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Doufám že to rozjedou co nejdřív.... Battlefield čeká :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mayfish Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 to uz si rikam dva dny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 niiiiiiiic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 http://blog.eu.playstation.com/2011/04/24/latest-update-for-psnqriocity-services/ Doufám že to co nejdřív pude :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Nevim jak vy ale mě už playstation homepage ukazuje že je PSN v provozu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Mě teda ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 No teď už zase né, asi to nachvíli nahodí jestli všecko dobře funguje a pak to vypnou nebo furt bojujou s hackerama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Ale už by to fakt mohli pustit doufám že dneska už to pustí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Ale už by to fakt mohli pustit doufám že dneska už to pustí! Já si myslím že to pustí až po Velikonocích (snad). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mayfish Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Hlavne doufam ze az to pustej tak to nebude padat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Já si myslím že to pustí až po Velikonocích (snad). Proč snad když to hrát nechceš tak to hrát nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Proč snad když to hrát nechceš tak to hrát nemusíš. Já se na to těším jak malej kluk. :( Neřekl jsem že se netěším... EDIT: Ale koukám že pro některý je to horší jak čekat na Ježíška. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopxy Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 na http://cz.playstation.com/psn/news/articles/detail/item369678/Aktualizace-k servisním-výpadkům-služby-PSN/ mám OFF..... a na http://blog.eu.playstation.com/2011/04/24/latest-update-for-psnqriocity-services/ mám ON.... tak to nechápu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 jj ja taky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 to je US blog ,tam,kde je to on,třeba to v americe už jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Pořád off , už mě stoho jebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielsQ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 ja chci pařiiiiiiiiiit :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Tak už jsou tady 3 témata že nejde připojit PSN:-D Já si myslim že už to NIKDY nepujde:-D a budem muset hrát jen singl:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Na stránke európskeho PlayStation Blogu sa objavili najaktuálnejšie informácie od Sony a PSU zverejnilo článok, v ktorom píšu o dôveryhodnom zdroji zo Sony, ktorý vie skutočný dôvod práve prebiehajúcej odstávky. Poďme sa najprv pozrieť na to, čo hovorí Sony."Úprimne ľutujeme, že služby PlayStation Network a Qriocity museli byť pozastavené. Nepretržite pracujeme na tom, aby boli obe služby čo najskôr online. Vyriešenie tejto záležitosti vyžaduje prebudovanie nášho systému, aby sme ešte viac posilnili našu sieťovú infraštruktúru. Aj napriek tomu, že to zaberie veľmi veľa času, rozhodli sme sa takto, aby sme náš systém patrične zabezpečili. Ďakujeme vám za vašu trpezlivosť a prosíme vás ešte o strpenie, kým sa nám podarí dokončiť zabezpečenie siete. Naďalej vás budeme informovať novinkami hneď ako budú dostupné." Medzičasom sa na na stránke PSU objavili od podľa nich dôveryhodného zdroja blízkeho Sony Europe informácie, prečo bolo vlastne nutné vypnúť PSN. Tento zdroj, ktorý si želá ostať v anonymite, hovorí o tom, že PSN bolo pod neustálym LOIC útokom, ktorý poškodil server. Takisto prebiehal koncetrovaný útok na PlayStation servery, kde boli uložené informácie o účtoch. Navyše boli prelomené administrátorské účty vývojárov. Výsledkom toho je, že Sony zatvorilo servery a momentálne pracuje na obnovení záloh na nových serveroch s novými administrátorskými účtami. Japonské servery by mali byť opäť funkčné zajtra, kým tie európske a americké až v utorok. Na konci mailu neznámy zdroj dodal, že každý si zaslúži byť informovaný o tom, čo sa stalo. Zdroj: www.ps3mania.sk Takže si v úterý zahrajem!; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 výborně, za 1) zrovna končí prázniny, a za 2) budu mít kocovinu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 A, jak krásně vidíte, za vše mohou jen a jen hackeři. Takže jejich kecy o tom, že to dělají pro nás za nás, jsou úplné sračky. Nejradši bych jim nakopal prdel *****ům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Nvm na co si stezujete... Ja diky tomu se dokopal a udelal licence v gt5 na zlato :) ovsem uz je to pekelne dlouha doba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Belfour Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 JJ přesně tak volno bude v čudu a v uterý celej den v práci to je opravdu super přemejšlím o koupi xbox 360 tam se to nestává takovýhle věci :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaulyjunior Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Už pociťuju první abstinenční příznaky..Aspoň si projedu u nějakejch her singl no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Belfour: Jenže za tohle mohou lidi, ne Sony. Takže nemůžeš vinit konzoli, ale samozvané "ochránce" nás všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny7
Prosím o radu, při přihlášení na psn vyskočí hláška: An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06). PS3 mám připojenou přes wifi, internet normálně běží, ale nemůžu se přihlásit :(. Byl bych vděčný za radu díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
13
9
9
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 21
38
dub 24
26