tekken90 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Nintendo oznamuje novou domácí konzoli Společnost Nintendo dnes oznámila, že připravuje pro kalendářní rok 2012 novou domácí herní konzoli, kterou oznámí letos na E3. „Ukážeme hratelnou ukázku nové konzole a oznámíme další specifikace na E3, která se bude konat od 7. června v Los Angeles,“ uvedlo Nintendo v krátkém oznámení. Už dříve jsme vás o této nové herní konzoli informovali, přičemž se má jmenovat pracovně Project Café a má být o něco výkonější než Xbox 360. IGN má několik detailů o konzoli Project Café Server IGN se v posledních dnech opravdu činí, aby přinášel zajímavé informace o konzoli Project Café od Nintenda. Nyní herní svět informoval, že maloobchodní cena by se měla pohybovat mezi 350-400 dolary, což není zrovna málo, když to srovnáme s dnešními HD konzolemi. Zdroj také uvedl, že první konzole by mohly spatřit svět už koncem letošního roku, ale je dost možné, že Nintendo start posune na začátek příštího roku, aby snížilo cenu konzole. Systém pak běží na grafickém čipu ATI R700 a tříjádrovém IBM procesoru. Konzole bude mít 1080p výstup a samozřejmě nebude chybět ani podpora 3D. Velikost nové konzole bude zhruba taková jako původní Xbox 360 přičemž celá se má hodně podobat SNESu. To ostatně ukazuje i záhadná fotka, která se objevila na internetu -http://farm6.static.flickr.com/5145/5641769394_3078956207_b.jpg Nová konzole od Nintenda se pracovně jmenuje Project Café + specifikace Už od rána se zřejmě Nintendo ptá samo sebe, kde udělalo chybu. Nejdříve se objevily jen spekulace, které tvrdily, že už na E3 oznámí novou domácí konzoli, pak první informace a nyní i specifikace. Francouzská stránka 01net, která dříve kompletně odhalila NGP několik týdnů před oznámením, nyní poskytla specifikace nové konzole, které jsou docela zajímavé. Jako procesor zvolilo Nintendo IBM PowerPC se třemi jádry. Na grafické kartě zase spolupracuje s firmou AMD, přičemž má být navržena podle čipu ATI R700 se shader jednotkami ve verzi 4.1. Stránka se zmiňuje i o paměti, která bude minimálně 512 MB, ale dá se spíše počítat s větší. Ovladač má na vrchní straně šesti palcový displej s HD rozlišením, kamerku, D-pad, dva analogové knoflíky a několik dalších ovládacích prvků. Konzole Project Café, jak se pracovně nazývá, bude plně kompatibilní s Wii a GameCube hrami. Datum vydání je naplánováno na podzim příštího roku. ................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Jsem strašně radostný, mám opravdu chuť skákat po pokoji. Je dobře že už Nintendo oznámí konzoli letos. K té záhadné fotce viz. tyto fotky. http://wiihdrumors.davidturnbull.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/04/Leaked-3.jpg Dle mého názoru a i ostatních lidí jde podle mě o vtipálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 LOL, takhle nová konzole nemůže vypadat ... tipuju to na mnohem větší sexy architekturu. Nechme se překvapit, E3 je cca za měsíc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 No nevím moc se to tu nerozhejbává.. když bylo oznámeno 3DS tak to se hrnul koment za komentem. á se tedy pokusím nahodit téma... Nintendo má s novou konzolí přijít na úplně nový způsob hraní. A tak by mě tedy zajímalo, co si mylsíte že, jaký hlavní účel bude mít nová konzole. Pkud by na nás nintendo vyskočilo jen s obyčejnou krabičkou a ovladačkou tak by to opravdu asi nikoho nenadchlo. Já si opravdu nedokážu představit co ještě ještě může existovat pro herní průmysl nového. Známe pohyb a kamerky a dotyový svět. Mě napadá opravdu jenom hologram. Je to sice hloupost, kterou nám nintendo sice nepředstaví, tak co to za boha může dělat? Jaký je tedy váš názor? edit: Jediný nápad co snad může být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Osobne jsem trochu zklaman....vykon jako u soucasne generace (takze bude do budoucna opet pozadu) a musi prijit opet s nejakym wow prvkem a to obrazovka v ovladaci asi fakt nebude...rad se necham prekvapit, ale zatim jsem hoooodne skepticky uz jen kvuli tomu ze ted PS3 a X360 Wiicku se svymi pohybovymi ovladanim (obvzlaste pak Microsoft) vypalili rybnik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 No rozhodně jsem velice zvědavý co z toho na E3 vyleze :) Rád bych přidal vedle playstationu i něco od nintenda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 http://www.zing.cz/novinky/4533/co-to-nintendo-vlastne-kuti To jsem zvedvy jak se na tom bude hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 No s těma nárokama se bojím... i když mi na grafice nijak nezáleží v což si nintendo nijak nelibuje tak by do toho prostě nintendo mělo vkročit. Jink...vždycky jde jen o prodejnost ne o oblíbenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Já jsem nejvíc zvědavý na toto: http://purenintendo.com/2011/05/02/rumor-nintendo-feel-new-wii-successor-details/ I když jsem o haptické technologii už slyšel, vůbec si to nedokážu představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2011 Možná, že už vím jakou supervlastnost bude mít nový projet café. Určitě každý pamatuje na Wii Vitality Senzor (představen na E3 2009) Protože Nintendo tento projekt odložilo z jistého důvodu a ten byl... kdo na to bude dělat hry a kolik jich vlastně bude? Stejný případ jako s Wii Motion Plus. A proto si tedy myslím že Vitality Senzor bude přesunut na Project Café. Možná že bude vypadat v jiné podobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 http://www.zing.cz/novinky/4746/potvrzeno-video-project-cafe-je-fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Sledujte Nintendo E3 2011 konferenci už toto úterý(lol) 7.6.2011 - www.e3.nintendo.com -18:00 našeho času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 teda jen ze je to v utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jejda na co sem zase myslel kdyz sem to psal... Jinak doporučuju nejlepší streamy jsou i také rovnou z www.e3expo.com www.youtube.com/e3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tak ja jsem spokojeny - neco zase naprosto noveho, jak to umi jen nintendo + top klasicke AA tituly (batman). Skoda, ze se bliz nevyjadrili k vykonu, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ja jsem zmateny...ze zacatku jsem mel za to ze jde proste jen o dodatecny ovldac, ale nakonec se z toho vyklubala nova konzole.... uvidime no, zatim me to nejak extra nelaxa, plus ten naprosto stupidni nazev....jen ta "nova" zelda me tam navnadila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nintendo vymyslí a ostatní zkopírují a nintendo má potom z toho naprostý HOVN* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tomu se rika byznys :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Hovn.o? Naopak, Nintendo má nejprodávanější HW a SW z týhle generace.. a přitom s HW na úrovni PS2 :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak uvidime co dokza s timhle :D Uz vidim jak se dockame Xtabletu a PStabletu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Sony už nějakej tablet má, předpokládám že ho bude chtít podobně zužitkovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 JJ urcite.... v tomhle ma Lazy pravdu, nintendo je zdrojem inspirace pro vsechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jo sony má tablet a se dvěma obrzovkama a rozklápěcí jak DS. do dokáže člověka totálně vytočit co oni si NEDOVOLÍ nebo spíš dovolí všecko okopčit!. Ten tablet se rovnou může jmenovat SONY DS. HOVADA! E/ já už to vidím jak sony na E3 2012 představuje novou konzoli s 6 palcovou dotykovou obrazovkou. "toto je REVOLUCE!" Šmejdi! A dobře jim tak kopírují nadávají ostatním firem do toho že Microsoft a Nintendo prodává pouhé hračky a ted jsem jim to vymstilo. Akci jim stoupají doolu a hackeři chtějí na sony utočit dál. Nijak se tomu nezabrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nintendo na to snad nema patent? Takovej je proste svet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jo takovej je bohuzel sevet a vseck ose musi resit..válkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.