smarter Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 a jede na tom av out ?ptám se protože to u mně rozhodlo o koupi psp slim Kamo hod mi kabel a hned to testnu:)) Ale v menu polozka pro TV out pochopitelne zustala, takze nevidim duvod proc by tam nesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 není to DG ;)...v PSP zůstává původní FW jen se naflashuje pár souborů který umožňujou hraní HB/ISo ;)..samozřejmě že všechny funkce zůstaly ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 male info: booster vydal utilitku, ktorá umozni dostat sa aj z pandorou do klasickeho XMB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 není to DG ;)...v PSP zůstává původní FW jen se naflashuje pár souborů který umožňujou hraní HB/ISo ;)..samozřejmě že všechny funkce zůstaly ;) JJ, pravda ja to rikam jen tak z renesance, sak vite jak to myslim. BTW fahci mi na tom Bookr coz je u mne HB cislo jedna a bal jsem se ze by na slimu kvuli zminene nekompatibilite nesel. Tedkon se muzu FATu klidne zbavit. Nechcete nekdo konzoli s nabijeckou za 3500,- (dyztak pouze na PM) tekken90 Hele fakt ti ta Johanka nesla? Protoze mne beha uplne v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 zkoušel sem jen na rychlo......nešla ani s UMD .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 abych vam rekl pravdu, docela jsem se tesil az budu na chvili legal, abych zjistil jake by to bylo bez iso her, jen dema locoroco....:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 zkoušel sem jen na rychlo......nešla ani s UMD .... Tak to mozna jen chce pohrat s nastavenim v recovery. Ja jsem hned po downu (sakra jak se tomu ma vlastne rikat? Hacknuti, cracknuti? :)) spoustel vse co mam na karte - wormse2, princeRS, monstry2, johanku a bookr a vse naprosto v poradku. A diky za navod pekne mi to podle nej vyslo:D abych vam rekl pravdu, docela jsem se tesil az budu na chvili legal, abych zjistil jake by to bylo bez iso her, jen dema locoroco....:lol: To mi povidej, jsem koupil origosky tekkena a rr2, jako do zacatku nez se objevi CF no a ani jsem nestih zacit je hrat:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 Ahoj mám velkou prosbu mohl by mi někdo s tím Slimem pomoct chci hrát ty ISA.Už nemám prachy na nový hry.Prosíím.Sem z prahy ale klidně někam zajedu.Konkrétně jestli bys mohl ty Tekkene,nebo když bude ochotnej někdo i jinej klidně vám za to něco připlatím.čau lukáš:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tak zrovna dneska tady jeden pražák byl :D....ve čtvrtek jedu do Prahy ale nevim jak na tom budu s časem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 To by bylo skvělý.Ve čtvrtek můžu a v kolik tady budeš.Byl bys moc hodnej a odkud seš jinak že bych za tebou přijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 A promin vždyt to mas napsano v profilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tak uz mam na slim taky 3.60 M33 SUPEEER a to za vydatne pomoci tekken90 kterymu timto strasne moc dekuju za moje hloupy dotazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 compatibility list FW 3.60 M33 http://pspupdates.qj.net/PSP-3-60-M33-homebrew-demo-video-with-compatibility-list/pg/49/aid/102220 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 compatibility list FW 3.60 M33http://pspupdates.qj.net/PSP-3-60-M33-homebrew-demo-video-with-compatibility-list/pg/49/aid/070173 moc pěkný:bash: už se na něho těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Čau lidi, potřeboval bych od někoho poslat soubory, co jsou na "magic" kartě. Já jsem omylem naformátoval kartu a vůbec se mi nespustí psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doutnik Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Nenajde se někdo schopný kdo by mi mohl flashnout FW 3.60 M33? Nemám psp-fat. Bydlím v Olomouci ale jsem schopný i někam dojet. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Uspesny flash Slimaka :D screen nemam :( :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Dik tekken tu je screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Další úspěšný flash slimáka. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 A ja hlasim taky uspesnyho slimaka . 8) Super jak je to hotovy behem par vterin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Dane, tvojeho, nebo cizího ? sry za OT, rád bych to věděl.. Jinak koukam že dost lidí má Slim :blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Jinak koukam že dost lidí má Slim :blink2: Já nejsem majitel slimu, jen jsem to dělal kámošoj, slima bych nechtěl. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Look Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 dnes jsem si chtěl jit koupit Slima ale co se mi stalo: Takže přišel sem cely nažhaveny do obchodu, kounu do vitriny kde maji PS 2,3 a čekam že tam bude i muj PSP ALE kde nic tunic. takpřijde prodavač a zeptase co potřebuju no řeknu mu jestli maji to PSP z te akce a on chvili přemyšli a pak řekne "co je to PSP?" ja sem myslel že se poseru smichem. no tak zašel pro dalši prodavačku ata už věděla co je PSP ale nemohla ho nikde najit tak šli obadva k PC a tam hledali v nějakem jejich seznamu Sony PSP ale prd tam našli. tak zavolali vedouci ta přišlo koukla do PC a taky nic nenašla. potom zavolala do prodejny v Kravine,Orlove,FM a tam se dozvěděla že PSP Slim/Lite jsou objednane jenom 2 pro 13 prodejen :-) když mi to řekla hodil sem na ni vražedny pohled. ona vzala telefon zavolala do prodejny v FM kde mělo přijit to 1 PSP a řekla jim že tady ma zajemce tak jestli by ho nemohli poslat do Třince oni souhlasili ALE řekli ji že dostali Email že se dodavka zpozdila a PSP ktere jim mělo přijit 11.9. jim přijde nejspiš až zitra tak ho hned když přijde do prodejny v FM pošlou do Třince takže by mělo byt v prodejně v Třinci v ponděli dopoledne. no vedouci dala vizitku vizitku a mam ji v ponděli kolem 12 zavolat jestli tam PSP už maji . takže doufam že to PSP budou v ponděli mit a jestli ne tak jim tam ten obchod rozmlatim. a tak chci někde do ponděli sehnat nějakeho ochotneho típka co by mi tam nahodil ten FW 3.60 M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 dnes jsem si chtěl jit koupit Slima ale co se mi stalo: Takže přišel sem cely nažhaveny do obchodu, kounu do vitriny kde maji PS 2,3 a čekam že tam bude i muj PSP ALE kde nic tunic. takpřijde prodavač a zeptase co potřebuju no řeknu mu jestli maji to PSP z te akce a on chvili přemyšli a pak řekne "co je to PSP?" ja sem myslel že se poseru smichem. no tak zašel pro dalši prodavačku ata už věděla co je PSP ale nemohla ho nikde najit tak šli obadva k PC a tam hledali v nějakem jejich seznamu Sony PSP ale prd tam našli. tak zavolali vedouci ta přišlo koukla do PC a taky nic nenašla. potom zavolala do prodejny v Kravine,Orlove,FM a tam se dozvěděla že PSP Slim/Lite jsou objednane jenom 2 pro 13 prodejen :-) když mi to řekla hodil sem na ni vražedny pohled. ona vzala telefon zavolala do prodejny v FM kde mělo přijit to 1 PSP a řekla jim že tady ma zajemce tak jestli by ho nemohli poslat do Třince oni souhlasili ALE řekli ji že dostali Email že se dodavka zpozdila a PSP ktere jim mělo přijit 11.9. jim přijde nejspiš až zitra tak ho hned když přijde do prodejny v FM pošlou do Třince takže by mělo byt v prodejně v Třinci v ponděli dopoledne. no vedouci dala vizitku vizitku a mam ji v ponděli kolem 12 zavolat jestli tam PSP už maji . takže doufam že to PSP budou v ponděli mit a jestli ne tak jim tam ten obchod rozmlatim. a tak chci někde do ponděli sehnat nějakeho ochotneho típka co by mi tam nahodil ten FW 3.60 M33 loleq...tak to ti nezavidim:D takovy lamy jsem nevidel...nevi co je PSP?kde zije? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erikson Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 A ja hlasim taky uspesnyho slimaka . 8)Super jak je to hotovy behem par vterin . jj beha to super jeste jednou diky:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts