Janky1468626025 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 musíš odehrat tři zapsy pak se ti hrac uzdraví Citovat
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 Tak pořád přemýšlím o koupi , ale mám nějaký + a - + Dobrá Grafika Možnost hrát za brankáře výborné ovládání - ani jeden český tým Teď mi jeden kluk nabídl že dáme dohromady s kámošema a kupíme za tohle : každej dá aspoň 200 :roll:8) Otázka tedy zní , vyplatí se FIFA ?? Citovat
forlanek Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 ^ podle mě nevyplatí, tak týden, dva to budeš hrát a pak tě to omrzí ;) tak to bylo u každé Fify, a tuhle hraju už tak týden jenom online a začíná to být fakt stereotyp, ještě že už vychází PES Citovat
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 Tak že pokud už budu chtít fotbal tak raději sáhnout po PES 12 ?? ( pravda je že 09 mě omrzela ) ale pořád hraju FIFA 12 DEMO :D Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 Máte někdo zkušenosti s creation center? Jak to bude se staženými ligami a turnaji při použití v kariéře? Protože stažená liga mistrů společně s europa league a gambrinus ligou by určitě karieru hodně oživili No tak vytvořil jsem na http://www.ea.com/uk/football/creation-centre vlastní team ale jak to stahnout do ps3 nevím...ale nějak to asi půjde páč gameface taky šlo v pohodě stáhnout...už i ve fifa11 Citovat
LUKY7 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 Tak že pokud už budu chtít fotbal tak raději sáhnout po PES 12 ?? ( pravda je že 09 mě omrzela ) ale pořád hraju FIFA 12 DEMO :D no mě omrzela Fifa 10 po dvou letech a jednom rozsekanym Dualshocku a ve Fifě 12 máš Ultimate team a taky v sézoně 1 na 1 divize a ligy a to si myslim že bude mít dlouhou životnost já bejt tebou tak do tho du... Citovat
forlanek Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 ^ jo tyhle věci sou sice fajn, ale gameplay se ti omrzí tak jako tak ;) v PES čím víc zápasů odehraješ, tím tě to víc baví ;) Citovat
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 Já hrál demo PES 12 a FIFA 12 a víc mě bavila fifka :roll: a tak nevim co , LUKY radí FIFU a forlanek radí PES , jsem zmatenej :D Citovat
LUKY7 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 No hele jestli budeš kupovat Fifu 12 přes PS Store tak si jí kup, a uvidíš. Když tě Fifa omrzí, tak si nastav ovladač na Manual a to te zase nachvilku zabaví protože to je uplně jiná hra než s asistentama... Citovat
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 Ok , zrovna jdu hrát demo , ČUS všem díky za rady Citovat
Alias/Blaze Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 ^ jo tyhle věci sou sice fajn, ale gameplay se ti omrzí tak jako tak ;) v PES čím víc zápasů odehraješ, tím tě to víc baví ;) Takže podle tvojí logiky by se ti omrzelo FPSko pač se tam furt střílí? :roll: Za mě FIFA 12 Citovat
forlanek Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 ^ prostě ty zápasy ve Fifě začnou být furt stejný, to se ti v PES nestane ;) ale těžko se to vysvětluje, každýho baví něco jinýho Citovat
kejsi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 je zajimavy, jak sem chodis lidi poucovat, ze fifa je tak nejak spatna a PES je proste lepsi...vzdyt si ten novy jeste nehral :D kolik lidi, kteri hraji fifu, dela tohle v topicu o PES 2012? ... Citovat
forlanek Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 Pravda, plnou sem ještě nehrál, však za pár dní až to vyjde budu ;) Nikoho nepoučuju, když se někdo zeptá, kterej fotbal je lepší, tak jenom řeknu svůj názor ;) A spousta lidí píše do topiců o Pro Evu že Fifa je lepší ;) nemluvím pouze o tomto fóru aby bylo jasno Citovat
Navrc Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2011 Cau mam dotaz je normalni ze se mi sekaji replay ve fife kdyz dam gol atd ? :) stahoval sem ji ze store :) Citovat
Misteiro Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2011 Caues, nemyslim si,ze by to bylo normalni. Mam taktez Fifu z PSN a tohle mi to urcite nedela. Sent from HTC Desire Z Citovat
Ceky Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2011 Lol sry za to ale dneska už to není o tom koho co baví (teda jestli někoho nebaví čínské napodobeniny originálů)ale spíš o zvyku ten kdo je zvyklej na fifu nebude nějak extra porovnávat a rovnou zvolí fifu to samé u peska naopak noví hráči si většinou vyberou fifu (pokud je to jen na nich) prostě fifa je lepší a zápasy v žádným případě nejsou stejný hraju fiifu 12 let dá se říct víc než pravidelně :D a opravdu si nemyslím že by mě znudila nebo tak vždycky jsem ji hrál až do další fify...a pesko jsem vždy odskoušel ale poslední dobou(3 roky) stojí zan nic skoro jak kdyby byla na gameboy ;) Citovat
kejsi Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2011 Cau mam dotaz je normalni ze se mi sekaji replay ve fife kdyz dam gol atd ? :) stahoval sem ji ze store :) taky mam o neco snizeny framerate, ale jak si zmenim kameru, tak uz je to ok...snad se to opravi v tom patchi co pripravuji Citovat
Haja Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 ahoj jaky je rozdil v tech kartach v UT ta leskla cerna atd... Citovat
kejsi Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 ^taky sem nepochopil, v cem se lisi normalni zlata a blyskajici se zlata...asi je to jen na efekt :D Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2011 efekt to nebude:) ale ty černý možná budou vytuněný hráči...podle hodnot...ale jistě to nevím mimochodem seznam trofejí včetně skrytých + návody jak na trofeje: http://www.ps3trophies.com/forums/showwiki.php?title=FIFA-Soccer-12-Trophy-Guide Citovat
Haja Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2011 mam jeste jeden dotaz,k cemu me je v UT treba fyyioterapeut jak poznam jeho ucinek nebo trener golmanu atd. Citovat
kejsi Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2011 hledam nekoho na vzajemnou pomoc s trofeji Marquee signing, ja jeste 15k zlataku v UT nemam, ale prodal bych sveho hrace a pak koupil zpatky...takze by nikdo neprisel o ty penize... Citovat
andre.11 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2011 No ty woe...to je jedna z hodně lehkých trofejí...počkej na trofej "Growing Club" nebo skrytou "How Great is that" nějakých 15000 peněz je plivanec pro dosažení těchto trofejí:) ale klidně ti helpnu...dej mi čas do neděle...kupoval jsem teď za coins ty premiový gold packy tak jsem na suchu psn nick: andre11_toffees Citovat
kejsi Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2011 no ja vubec nechapu jak ziskavate tak moc zlataku, ja hraju ty turnaje, za zapas mam kolem 450-550 a za vyhrany turnaj asi 1000...no a musim kupovat ty karticky na smlouvy porad dokola, takze toho moc nenasetrim... :D :/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.