Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 356
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

musis jit pres menu do te ligy, vybrat si v tabulce hrace a toho pozves do zapasu, ze je to zapas do ligy se pozna tak, ze nemuzes zmenit tym za jiny, nez sis vybral na zacatku...po skonceni zapasu se prictou body a muzete hrat odvetu, pokud chcete...

zacit teoreticky muzeme, ale jeste chybi 2 hraci...zalezi jestli chcete pockat, nebo zacit hrat rovnou...

Odesláno

Chlapi, strucny navod na to jak potvrdit pozvanku do ligy (mam hru v anglictine, takze pokud to mate cesky mate smulu):

Najedte v menu na ONLINE MODES->MY FIFA 12 ONLINE->PLAYER HUB. Tady se vam otevre profil, kde mate pozvanky, staci jen otevrit a potvrdit vstup do ligy.

Pravidla jsou takova, ze kazdy hraje s kazdym 2x, snazte se hrat bez nadavek a hlavne si nerozbijte ovladac:)

svou ligu potom najdete v ONLINE MODES - CUSTOM GAMES - MY LEAGUES...tam vlezete a muzete nekoho vyzvat

Odesláno

jeste mi v hlave lezi jedna vec:

nez nekoho pozvete do zapasu, podivejte se, prosim, v ONLINE FRIENDILES, zda ten dany hrac prave nehraje jiny zapas...neni moc ok, kdyz se snazim vyhrat zapas proti nekomu jinemu a kazdych 5 minut mi prijde pozvanka do ligy od 5ti hracu naraz...a pak jste nastvani, ze neodpovim... NEMÁM ČAS ODPOVĚDĚT, KDYŽ HRAJU ONLINE :D :D

Odesláno
jeste mi v hlave lezi jedna vec:

nez nekoho pozvete do zapasu, podivejte se, prosim, v ONLINE FRIENDILES, zda ten dany hrac prave nehraje jiny zapas...neni moc ok, kdyz se snazim vyhrat zapas proti nekomu jinemu a kazdych 5 minut mi prijde pozvanka do ligy od 5ti hracu naraz...a pak jste nastvani, ze neodpovim... NEMÁM ČAS ODPOVĚDĚT, KDYŽ HRAJU ONLINE :D :D

OK. Já tam ale vždy jen vidím "FIFA 12". Jak poznám že ten člověk hraje zápas?

díky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu