nitraMOOja Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Jestli ne, tak mi ji pošli, ok? Jinak mně docela vadí, že tam česká liga není, nevím ale za co teda chtěli ti češi tolik peněz, měli by byt hrdí,že tu českou ligu chce někdo někam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Kejsi, jak dáváš sem ten rámeček přenosného id? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 LOLOLOLOL jo tobe jsem ji poslal, dokonce uz v te lize i jses a mas Cesenu myslim :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 a kdy teda zaciname? funguje to tak ze kdyz budu online a nekdo jinej taky tak hrajem a pocita se to do tabulky nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 musis jit pres menu do te ligy, vybrat si v tabulce hrace a toho pozves do zapasu, ze je to zapas do ligy se pozna tak, ze nemuzes zmenit tym za jiny, nez sis vybral na zacatku...po skonceni zapasu se prictou body a muzete hrat odvetu, pokud chcete... zacit teoreticky muzeme, ale jeste chybi 2 hraci...zalezi jestli chcete pockat, nebo zacit hrat rovnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 takze kdo zahraje treba 10 zapasu za den tak ma 30 bodu a muzu hrat takhle porad?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 no jeste se mi nestalo, ze bych odehral tolik zapasu za den...musis se domluvit s kazdym hracem extra, kdy se potkate online...ale pokud se ti to tak podari, tak proc ne, klidne muzes odehrat vsechno za vikend a pak cekat, nez to dohraji ostatni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 jo ok tys me nepochopil, ja myslel jako ze je to omezeny ze hrajes 2 zapasy s kazdym a pak uz s nim nemuzes hrat... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 jo je to tak, hrajes doma a venku a potom musis hrat s dalsim:) to by se mi nelibilo, kdybys me klepnul 20x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 ok o to mi slo me by se to totiz taky nelibilo :), tak sem napiste kdy to vypukne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tak kdyby nebyl problém s odpolednima,tak beru Real nebo Schalke beru chelsea jeste jsou posledni 2 volna mista, pridejte si me do FL true_kejsi a poslu vam pozvanku, at muzeme zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tak od FIFA 13 bude zpět Český nároďák :) To je už fakt divné , sotva vyjde FIFA 12 a za chvilku 13 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Chlapi, strucny navod na to jak potvrdit pozvanku do ligy (mam hru v anglictine, takze pokud to mate cesky mate smulu): Najedte v menu na ONLINE MODES->MY FIFA 12 ONLINE->PLAYER HUB. Tady se vam otevre profil, kde mate pozvanky, staci jen otevrit a potvrdit vstup do ligy. Pravidla jsou takova, ze kazdy hraje s kazdym 2x, snazte se hrat bez nadavek a hlavne si nerozbijte ovladac:) svou ligu potom najdete v ONLINE MODES - CUSTOM GAMES - MY LEAGUES...tam vlezete a muzete nekoho vyzvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Co uz zacit tu ligu?? mam chut uz ji hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tak prvni vyhra do tabulky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 uz jsme vsichni, takze pokud uz sis pridal vsechny do FL, muzes nekoho vyzvat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 jeste mi v hlave lezi jedna vec: nez nekoho pozvete do zapasu, podivejte se, prosim, v ONLINE FRIENDILES, zda ten dany hrac prave nehraje jiny zapas...neni moc ok, kdyz se snazim vyhrat zapas proti nekomu jinemu a kazdych 5 minut mi prijde pozvanka do ligy od 5ti hracu naraz...a pak jste nastvani, ze neodpovim... NEMÁM ČAS ODPOVĚDĚT, KDYŽ HRAJU ONLINE :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 jeste mi v hlave lezi jedna vec:nez nekoho pozvete do zapasu, podivejte se, prosim, v ONLINE FRIENDILES, zda ten dany hrac prave nehraje jiny zapas...neni moc ok, kdyz se snazim vyhrat zapas proti nekomu jinemu a kazdych 5 minut mi prijde pozvanka do ligy od 5ti hracu naraz...a pak jste nastvani, ze neodpovim... NEMÁM ČAS ODPOVĚDĚT, KDYŽ HRAJU ONLINE :D :D OK. Já tam ale vždy jen vidím "FIFA 12". Jak poznám že ten člověk hraje zápas? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 v online friendlies v leve casti, kde jsou hraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 v online friendlies...kdyz treba chces hrat match s kamosem a pres tohle menu ho zves...tak to u jeho nicku pokazde vidis, jestli si jen kope v arene, nebo kouka nekde v menu...nebo hraje zapas, vzdycky to tam je :) primo ve fife, nemyslim v ps3 friend listu Aha. OK. Na XBOXU to bylo právě ve friend listu v menu xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Chlapi jak si vybíráte dresy tak volte tak aby to šlo na hřišti co nejlépe rozeznat od soupeře. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 lidičky jak to že se nemůžu z některými hráči spojit přes ligu nemáte na to řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 na tohle reseni nemam, s vetsinou lidi mi to jde v pohode...jen nekdy mi nejde spojit treba cely den :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 chlapi, nechci byt dick, ale nekteri z vas, co se hlasili do ligy, maji odehrany treba jen 2-4 zapasy... zasnazte se trochu, at to nehrajem do velikonoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.