kouken9 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Můžež mi to prosímtě najít já jsem úplně zmatenej nemožu nic najít:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 spíš aby udělali víc lig, ať je z čeho vybírat hráče v ultimate teamu...se to pořád opakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 český překlad a česká reprezentace tam není rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 to je dobře :D nikdo není zvědavý na nějaké SÚZ a podobné ♥♥♥♥♥♥ské zkratky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 ne jakože češtinu udělaj ale českou reprezentaci ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Nemá někdo na výměnu slot na online pass na FIFU 12 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Tak nemá někdo hráče do ultiate teamu navíc? Beru všchno aj vylepšení aj balony aj stadiony:D ale nejlíp Stříbrné a nejlíp z klubu Chelsea:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Já už s UT praštil, ale hráče má zamluvený Kejsi, ale když něco zbyde, tak se ti ozvu :D jinak mám tým ložený kompletně z němců nejvíc stříbrný, několik zlatejch, asi 2 stadiony, balony, dresy Realu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 no s kejsi má hráču jak namrdaných sám mě dal 2 hráče zlaté kteří se mu nehodili a já mám převážne bronzových pls dej mi ze pár:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 no pankys jestli mas jen stribrne nemce, tak to si je rovnou nechej :D to se mi nehodi do niceho a tu trofej mit tym s hodnotou 85 mega kaslu...to bych musel mit snad 700 hracu...rofl, well done EA, takovy nolifer nejsem :D jinak doufam ze ve fifa 13 nebudou ty karty na pace, passing a podobne, to pak mam pocit, ze hraju proti robotovi...hlavne se zase budou chvastat jak je to revolucne realne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Mám několik zlatejch, ale jestli máš jinou národnost tak ti to je k ničemu :D jinak já už na trofeje taky kašlu, chybí mi asi 6 trofejí do platiny, ale většina je už jen z UT který nehraju, takže pro mě už je důležitý jen vydržet v 1. online divizi a vyhrát ligovej titul + pohár příští tejden a pak už můžu jen čekat, až mi příjde předobjednaná třináctka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Kdo má ty kartičky zbytečné do Ultimate teamu potřeboval bych je hned?:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Ahojte, mam problem ve fife. Hraju na manualni ovladani, takze v nastaveni ovladace mam vsechno manual. Kdyz chci hrat online sezony tak me to dovoli spojit pouze pokud dam v nastaveni online ovladani manualni. Pokud necham libovolne tak me to vzdy napise ze spojeni s hracem bylo preruseno. Kdyz ale nastavim ovladani ovladace na asistovane tak me to normalne spoji. Pred tim poslednim updatem me to spojilo vzdy bez problemu. Muze prosim nekdo zkusit si nastavit ovladani na ovladaci vsechno na manual a zkusit se pripojit k 1vs1 online sezony? Ovladani pred zapasem nechte na libovolne. Dejte mi prosim vedet zda se vam to spojilo do zapasu. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Caute zalozil jsem tento klub. Chci se zeptat kdo by byl ochotny se k nam pripojit a zahrat komunikace bude po skypu. Aby jste si zahrali potrebujete mit vytvoreneho sveho virtualniho profika. Piste jsem: PSN nick, skype, a za jaky post chcete hrat. Kdy se bude hrat se vzdycky domluvi po skypu. Soupiska Wolfik- hrotovy utok kouken9- kridelni utok,kdyz nas bude dost brankar MisiVitek- stredni zaloha Hrajeme formaci 4-3-3. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Kde přesně napíšu EA email nebo nějaků poštu nechce se mi nic hledat. Neví někdo?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Nevíte jak nastavit útočnost? Hraju tu kariéru trenéra a ti moji blbci na jakoukoli taktiku nereagují, nenabíhají, nedělají nic, můžu dávat protiútok, nátlak týmu, útočnou formaci, krajně útočnou a ti ♥♥♥♥♥i prostě nenabíhají do šancí. Už jsem s tím málem šlahnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 kašli na to, za chvili bude novy dil a tam to bude opet revolucne opravene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Asi máš pravdu, snad to bude ok, člověk ve volné chvíli si chce zahrát,ale není schopný dát gol,pá útočí jen ve dvou a i když mačkám L1 na nabíhání ostatních,tak ti se nelogicky rozběhnou a zastaví. Shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Nedáte někdo sezonu Friends? Upřímně bych chtěl tu trofej :),Jinak hraju 13 tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Dám s tebou klidně sezonu, ale jen ve 13, dvanáctka je pro mě už pasé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Cau hledam nekoho do klubu virtualnich profiku nekoho kdo hraje aktivne, a trochu to umi. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Cau hledam nekoho do klubu virtualnich profiku nekoho kdo hraje aktivne, a trochu to umi. :bash: Kup 13 a muzes hrat zase s nama :) takovej tym uz stejne nesezenes :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Nesnasim 13, 12 je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Jojo a konečně uznej ,že : FIFA 13> FIFA 12 Kup 13 a muzes hrat zase s nama :) takovej tym uz stejne nesezenes :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 ^ vazne? a v cem? ze je rychlejsi? novejsi? nebo impact engine buguje jen o 1000% min? :D koukene pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.