danfri Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 12ctka je nejlepší ! :) I kdž jsem hrál jen dema :D Mam jen FIFA 09 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 ^ lol mozna by stalo za to trochu upgradovat :D no aspon pro tebe bude fifa14 poradny skok :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 :D Já vím :D Ale zatím jsem se chtěl chystat akorát na NHL 13 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 to se nikdo nenajde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Dají se ještě někde sehnat nové soupisky na fifu 12? Nebo ea už vydává pouze na 13ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Vydává pouze na aktuální díl takže máš bohužel smůlu updatovat soupiska se nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 A na psko se asi nedá stáhnout nějaký update patch jako vychází například na pc že? Že by si někdo např. upravil data soubor? Přeci v rámci hry jdou aktualizovat soupisky ručně, tak jestli se nedá sehnat někde soubor od někoho kdo to aktualizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.