xendry Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 nesel by si tedka? ja bych chtel jen vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Zdravím, jsem asi 3 týdny na XBOX LIVE a rád bych s Váma zapařil. Víkend by nikdy neměl být problém, hraji defakto každý druhý den. Spíše v odpoledních hodinách od 17:00 do 20:00. Jde o to jak mi slečna dovolí 8) TV máme jen jednu a sleduje seriály :D GT: BoromirCZ Headset: Ano - ještě jsem to nepoužil. Je to složité ?? Stačí zapojit do ovladače a hotovo? Díky za info mail: sirpagi@seznam.cz moc sem nechodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Headset je v pohodě na použítí... ;) , tento víkend můžeme zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 OK, snad si Vás teda mohu přidat, jinak může mi někdo říci co znamená na mapě modrý a zelený trojůhelník. jaký tam je rozdíl, oba jsou spojenci, ale někdy mám pocit, že to není člověk, někteří hráčí spíše děti jsou fakt na zabití. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Modrej je z týmu, zelenej je navíc v četě :) A červenej je nepřítel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.kr Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Přezdívka na Xbox Live: KROUPA Headset: Ano Jak často hraju: jak je za potřebí když je s kým tak klidně každej den :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 OK, výborně - dnes Vám všem zašlu žádanku o přátelství :) Díky, dnes hraju od 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adassCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Ahoj všem. Moje přezdívka na live je adassCZ a hrají hlavně o víkendu a pozdě večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Doplnil jsem zase seznam (spoiler na úvodní stránce) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Přezdívka na Xbox Live: CzechHawk Headset: Ano Jak často hraji: 24/7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 GT: Sibrand 22 Headset: Ano Jak často hraji: Hlavně večer a o víkendech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Přezdívka na Xbox Live: noaxify Headset: Ano Jak často hraju: víkendy a večery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Vyhlašuji 6 hodinovou multiplayerovou BF:BC2 akci, a to dnes (17.6.) od 20:00. Pokud máte zájem o účast, napište mi do PM, a potom se něják zkontaktujeme. JE BATTLEFIELD VEČER! :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Přezdívka na Xbox Live: Frewwww Headset: Ano, mám. Jak často hraji: Jak to výjde. :) PS: Přidám si vás do friends ok? Nechcete dat nějak fight? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Tak, docela mam náladu na BFko, tak co kdyby jsme ted dali? Cojoot pujde taky, ale chtělo by to ještě aspon 2 další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 GT: dragon810 HS: mám BFBC2 si dneska kupuju a budu to hrat skoro porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Zahraje někdo o víkendu? Jedu k bratrancovi a beru xbox, tak by jsme se mohli domluvit a dát pořádnou "Pařbu" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ja budu moc zejtra. V neděli už nemuzu. Skoda za ten dnesek rockyzz jsem se prihlasil na xbox a napsalo mi to, že jsi se pred 13minutami odhlasil. :) PS: Našel jsem mikrofon. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xendry Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 zdarte co dneska vecer dat BF ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Jop, sry cojote - hrál jsem se skvělou partou Team Fortress 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 V nedeli muzu :) GT: That was me V2 hs: ne ale koupim si ho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Jestli chcete si zahrat BF: Bad Company 2 tak jsem prosim napiste jak se vám to hodí. Jaký den v týdnu. (11.7 až 18.7) Pak se domluvíme v kolik a jaky den. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Cus lidi muj gamertag je Gizmoman9 lvl mam zatim 1 dens sem si to kopupil headset mam a hraji hlavne vecer a hraji tak 2-3 hodiny denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davido77 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ahojte Davido779svk vietnam nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Jdu hrát, plánuju to na dlouho. Kdo chce hrát, ať si přidá "CzechHawk" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.