DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Treba to hra jen v sudy/lichy zapnuti :) Ale koukal jsem ze na PSN je taky :) Citovat
Ultimate7th Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Treba to hra jen v sudy/lichy zapnuti :)Ale koukal jsem ze na PSN je taky :) Jo? Mozna tak na US, ale na cz neni ne? :) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 To jsem nezjistoval, zatim jsem jen narychlo googlil.... No stejne bych rozmejslel na koupi, Spyrovi vetsinou patri destive letni dny na chate.....a posledni novy spyro me dost zklamal, to bylo uplne nekde jinde...... Citovat
Ultimate7th Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 jsem ani nehral :D, ale chtel jsem koupit :D Citovat
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 Nedelej to, se starym dobrym spirem to nema nic splecneho (az na postavy) je to jen takova nemastna neslana rubacka.... Citovat
Bargud Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 Tak tomu říkám OT k tématu...:D Citovat
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2012 OT k tematu? To je taky pekny nonsens :) Nejak se nam to holt s ultimem vymoklo z ruky no, pardon, stava.... Abych nebyl OT....kdy myslite ze neco oficialne vypluje na porvh ohledne AC3, respektive kdy se hra predstavi? Vzhldem k tomu kdy vyjde uz by bylo pomalu na case :D Nevite kdyz priblizne se to delo u minulych dilu, na tohle fakt pamatovaka nemam a jsem liny to hledat :D Citovat
Ultimate7th Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2012 NO Na jaře ho ohlásí a myslim, že nás nebudou zaplavovat informace jako u Bh a R, jelikoz na tajten díl se čeká od roku 2009 a u AC2, tak nerikali zadne informace. Samozrejmne gameplay na E3 a nejaky ten launch predem :D. Jelikoz si myslim, ze tohle bude nejvetsi hra od UBI (ale to je snad vsem jasne) a jedná se dalsi plnohodne pokracování a dalsi regulerni díl (coz BH a R nebyly). Očekávám plno nových herních prvků, jelikoz na ty hře delali 3 roky, takze chci videt vysledky. Nemyslim si, ze bude novej engine, jelikoz si myslim, ze ten udelaj az na novou generaci, ale maximánlí vyuziti nebo nejaka poradna aktualizace toho enginu, tim myslim aby to byl aspon podobnej skok jako z AC1 na AC2 co se grafiyka td... tyce. EDIT: Taky se vám neaktitovala trofej/achievment Sage? To je To collect all books avaible nebo tak, koupil jsem vsechny knihy i treasure map, proste vsechno co jde v books koupit a nic :D i vsechny books jak je hledate tim orlim pohledem mam tak nevim :( Citovat
DeSmond Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2012 NO Na jaře ho ohlásí a myslim, že nás nebudou zaplavovat informace jako u Bh a R, jelikoz na tajten díl se čeká od roku 2009 a u AC2, tak nerikali zadne informace. Samozrejmne gameplay na E3 a nejaky ten launch predem :D. Jelikoz si myslim, ze tohle bude nejvetsi hra od UBI (ale to je snad vsem jasne) a jedná se dalsi plnohodne pokracování a dalsi regulerni díl (coz BH a R nebyly). Očekávám plno nových herních prvků, jelikoz na ty hře delali 3 roky, takze chci videt vysledky. Nemyslim si, ze bude novej engine, jelikoz si myslim, ze ten udelaj az na novou generaci, ale maximánlí vyuziti nebo nejaka poradna aktualizace toho enginu, tim myslim aby to byl aspon podobnej skok jako z AC1 na AC2 co se grafiyka td... tyce.EDIT: Taky se vám neaktitovala trofej/achievment Sage? To je To collect all books avaible nebo tak, koupil jsem vsechny knihy i treasure map, proste vsechno co jde v books koupit a nic :D i vsechny books jak je hledate tim orlim pohledem mam tak nevim :( Tak jaro to jest siroky pojem, ale taky bych to tak videl, sakra tesim se na letosni E3 to bude parada :) Jsem fakt zvedavej s cim novym v AC3 prijdou, jak uz jsem rikal necekam takovy pokrok jak mezi AC a AC2, ale kdyby to vyslo, byla by to nadhera :) Ty bys tu hru mel reklamovat, porad s ni mas nejake problemy :D Citovat
Ultimate7th Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2012 Tak jaro to jest siroky pojem, ale taky bych to tak videl, sakra tesim se na letosni E3 to bude parada :)Jsem fakt zvedavej s cim novym v AC3 prijdou, jak uz jsem rikal necekam takovy pokrok jak mezi AC a AC2, ale kdyby to vyslo, byla by to nadhera :) Ty bys tu hru mel reklamovat, porad s ni mas nejake problemy :D co sem se docetl, tak ta trofej neni jen muj problem. co se tyce hrani soundtracku ve hre , jako jen tak ve meste, tak kdyz hru jsem otocil (myslim pribeh) a jsem jen tak ve meste tak nic nehraje, du do mise, jako ze se mi objevi na mape a to hraje, pak kdyz du pryc z ty seqence do otoceny hry tak taky hraje, tak ja nevim wtf. Citovat
dacik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Ultimate7th: A nepotřebuješ ke splnění té trofeje i všechny ty knihy, které jsou schované různě po městě? Citovat
Ultimate7th Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Ultimate7th: A nepotřebuješ ke splnění té trofeje i všechny ty knihy, které jsou schované různě po městě? vsak jsem to psal, ze mam i ty knihy co je musis najit tim orlim zrakem, jsou dokonce zobrazeny na mape a ja uz tam zadnou tu ikonku te schovane knihy. Citovat
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Tak se nakonec prece jen asi dockame revoluce v 18. stoleti, bohuzel na jinem svetadile, nez jsem chtel :) http://www.zing.cz/novinky/9648/assassins-creed-3-za-americke-revoluce Citovat
Bart777 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Já sem tohle čekal a pro mě jasná volba ta představa Briti proti indiánům a nebo pak Boj o nezávislost, z tohodle plánu sem nadšenej :) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Jo ale neumim si moc predstavit jak tam skace po baracich a tak, holt nebyla to jeste mesta jak ta italska a arabska z AC1 a 2 :) Citovat
Prott Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Třeba půjde šplhat po vegetaci... :) nějaký pořádný lesy v AC ještě nebyly. Citovat
Bart777 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Ale vždyť města už v tý době byli (Boston, Yorktown, New York např.) a zas nám vystupují známá jména: Samuel Adams, Patrick Henry, Thomas Paine, Benjamin Franklin( taky vynálezce jak Da Vinci), George Washington, Thomas Jefferson a John Adams. podle mětrefená dobrá doba ;) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Jo, mesta uz byla, ale jak vypadala :) Citovat
Bart777 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Pamatuješ na film Patriot s Gibsnem bylo to o nezávyslosti, tam právě je Yorktown, točilo se v dobovej budovách co tam už stáli a rozhodně to nebyli chýše :D je to 18. století Citovat
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Nevidel jsem, kazdopadne kdo mluvi o chysich, ja jen rikam ze si to neumim predtavit jako mesta vhodna pro freerun ;) Citovat
Bart777 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 úplně v pohodě podívej někdo si tu přál Francii nebo Anglii a ty domy v Americe stavěli Britové tudíš stejná kultůra :) Citovat
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 Kultura stejna je, ale o hustote osidleni pocybuju, prece jen to porad bylo v plenkach ;) Citovat
Bart777 Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2012 To seš trochu jinde, docela podceňuješ Brity když kolonizovaly :D Citovat
Misi Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat Vás - majitelů PS3 verze, jak je na tom framerate. Přemýšlím, jestli koupit na ps3 nebo na pc, ale radši hraju na psku, takže bych koupil právě na ps3. Je framerate v pohodě? Všechno plynulé? Předem díky :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.