Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin’s Creed: Revelations


tekken90

Recommended Posts

Datum vydání: Podzim 2011

Platformy: PS3, Xbox 360

Oficiálně: Assassin’s Creed: Revelations v listopadu pro PS3 a Xbox 360

Konec dohadů. UbiSoft před několika minutami oznámil hru Assassin’s Creed: Revelations, poslední díl Eziova příběhu. Ezio se nyní vydá po stopách svého mentora, legendárného Altaira, přičemž ho dovedou až do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí armáda Templářů ohrožuje stabilitu. „Závěrečná kapitola trilogie, ve které je v hlavní roli Ezio, představuje výrazný mezník v celé Assassin’s Creed sérii,“ řekl Alexandre Amancio z Ubisoft Montreal. „Assassin’s Creed: Revelations přinese spoustu novinek a několik velkých překvapení. Nemůžu se dočkat, až ukážeme našim fanouškům, co jsme připravili. Na E3,“ dodal.

Assassin’s Creed: Revelations přinese kromě propracované hlavní kampaně i multiplayerovou část s řadou novinek. Vydání je naplánováno na listopad pro Playstation 3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 337
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pořád stejný engine? Aby se z AC nestalo další CoD.. Každý rok stejný engine jiné barvičky, pár změn.. Fanoušci mě asi ukamenují, ale příjde mi to nastejno.. Každopádně jsem zvědavý a asi i budu kupovat.. :)

Ježiši... prostě než odzvoní současné generaci konzolí, tak bude většina her vycházet na starších enginech.

Vem si,že už ten 1.díl AC využíval celkem dost z potenciálu XBoxu360/PS3. Takže na co by měli dělat nový engin? Aby pak ty hry vydali pouze na PC? To by se jim z finančního ani časového hlediska vůbec nevyplatilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic proti ste78, ale mě přijde tento engine perfektní. Pokud přidají nějaké grafické úpravy, jako zničitelnost (krabic, menších předmětů), budu jen rád, ale pro mě je hlavním aspektem celková koukatelnost a hlavně framerate, a obojí mělo AC:Brotherhood špičkové, takže v tom nevidím vůbec žádný problém :) Nemohu se dočkat, akorát nevím, kde na to všechno vemu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podrobnosti o Assassin‘s Creed: Revelations

Poslední číslo magazínu Game Informer přineslo několik zajímavých informací o hře Assassin‘s Creed: Revelations, takže se na ně podíváme. V Assassin´s Creed Revelations, Ezio Auditore, mastr všech asasínů je po stopách svého legendárního rádce, Altaira, na cestě za poznáním a zjevení. Jedná se o nebezpečnou cestu na které se Ezio vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde hrozí destabilizace regionu díky rostoucí síle Templářských vojsk. Většina hry se bude odehrávat v Istanbulu, který je rozdělen na zhruba čtyři větší oblasti - Constantine, Beyazid, Imperial a Galatu. Také by se měl hráč podívat do Kappadokie. Jak už jste mohli poznat z obálky GI, tak Ezio docela zestárnul. Nyní je mu 50 let, ale nemusíte se bát, že by se na jeho výkonu věk podepsal, alespoň ne při hraní. Novinkou je speciální vystřelovací hák, kterým se bude moci Ezio rychleji pohybovat po městě a dokonce ho bude moci využívat i v samotných soubojích. I díky tomu bylo trošinku překopáno ovládací schéma. Bčko nově slouží pro vystřelování háku a Yčko pro používání střelných zbraní. Když už jsme u zbraní, tak je třeba zmínit, že na výběr bude přes 300 bomb, které si může Ezio sám sestavit.

----------

Hodně využívaný Orlí zrak byl nyní přejmenován na Orlí smysl, díky čemuž nově uvidíte nejen vyznačené postavy, ale i to, odkud přišli. Také by vám měl prozradit, jak se bude pronásledovaná postava dále pohybovat, čímž ji můžete předběhnout a nastražit pro ní nějakou pěknou past.Vždy byste měli být o krok napřed.

V určité formě se vrátí i věže Borgia, které jsou ale také dost překopány. Jakmile splníte úkol, čímž oslabíte v dané v dané lokalitě Templáře, tak budete moci okolí nejen vylepšovat kosmeticky, ale i čistě prakticky. Třeba přidáváním drátů, po kterých můžete poté běhat. Také budete moci v dané lokalitě přemlouvat stráže, aby se k vám chovali v rámci možností slušně a nešli po vás hned, jakmile se před nimi ukážete. Každopádně stráže budou i tak neustále vyhledávat vaše brlohy, které budete moci ztratit stejně rychle, jako jste k nim přišli. Určitě skvělou zprávou je, že se do hry vrátí i vaše zabijácká banda, kterou budete moci posílat právě na ochranu svých brlohů. Pokud k nim navíc postavíte Master Assassina, stane se brloh nedotknutelným a stráže ho budou ignorovat (pro svoji bezpečnost).

Zajímavostí je, že levelovací systém byl zvednut na 15 z předchozích 10, přičemž byly naprosto odstraněny i vedlejší mise. Neznamená to, že tu ale nebudou za ně nějaké náhražky. Ty se ale budou objevovat zcela náhodně. Třeba když uvidíte někoho, komu je ubližováno. Můžete mu pomoci, čímž si vylepšíte svoje bratrstvo, ale už tyto situace nebudou tak časté a hlavně nebudou naskriptované.

Do hry se pochopitelně vrací i Desmond, jehož příběh pokračuje v Animus, ve kterém našel bezpečný režim s názvem Black Room. V této oblasti budete vstupovat do jeho ztracených vzpomínek a celkově hratelnost v nich bude zaměřena spíše na hádanky. Díky tomu bude Desmond opravovat vrstvy svého podvědomí. Vývojáři se také netají tím, že v Revelations použijí novou animační technologii MoCam, která z oka vypadla té, kterou používá detektivka L.A. Noire. No a na závěr tu máme několik střípků z multiplayeru. Ten bude o dost rozsáhlejší , takže si nově budete moci přizpůsobit vzhled svého zabijáka, ale i jeho zbraně a inventář. Také byla přidána tolik chtěná možnost vytvářet klany.

Assassin‘s Creed: Revelations vyjde v listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360.

ACR_SP_SC_04_Hookblade_Hanging-600x337.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen aby příběh nebyl tak ♥♥♥♥♥♥ní jako v bratrstvu, gameplay měla slušný, až na ty sledovací části a zabíjení na určitý script, když jsem měl doprovodit stráže, to bylo kolikrát dost zmatené, celkově Bratrstvo přišlo s novinkami, které potřebují dopilovat, tak snad v tomto díle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z bratrstva proste bylo citit ze to neni dalsi plnohodnotny dil ale jen velky datadisk....presto jsem si ho hrozne uzil a samotny napad bratrstva byl super......na Revelations jsem zvedavy, jsem rad, ze se opet setkame s Eziem, ikdyz uz to bude skoro kmet, trosku se bojim zasazeni...Italie mi vyhovovala vic...na co jsem nejvic zvedavy ze vsech tech novych prvku je mimika, ktera se ma vyrovnat L.A. Noire.....tady bylo na AC videt, ze uz je trochu starsi, ale jestli se ten slib vyplni, mame se na co tesit....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další informace o Assassin’s Creed Revelations

V sobotu ráno jsme vám přinesli první informace o nedávno oznámené hře Assassin’s Creed Revelations. Nyní vám můžeme naservírovat další, takže se připoutejte. Začínáme. Hlavní zprávou určitě je, že Revelations není regulérním třetím dílem. Jen uzavře příběh Ezia, který je na cestě do Masyafu, kde se má údajně nacházet mocný artefakt. Sem ho má dovést i touha zjistit více informací o Altairovi. K získání mocného artefaktu ale potřebuje pět pečetí (touží po něm i Templáři), díky čemuž se tak vydá do Konstantinopole. Ta je o dost rozlehlejší jak Řím a dokonce je i více obydlená. Ezio zde navíc potká i nové kamarády, jako je Suleiman, Yusuf Azim (mistr Assassinů) nebo Sofia Sorto.

Po předchozím incidentu na konci Brotherhoodu je Desmond v kómatu. Pořád ale myslí a i v tento těžký okamžik bude chtít dát všechny souvislosti dohromady. O některých novinkách hry více hráčů jsme vás již informovali. Zajímavou zprávou určitě je, že nově přibude speciální herní režim, ve kterém budou moci hráči plnit nejrůznější příběhové úkoly. To je zatím z Assassin’s Creed Revelations vše. Až se dozvíme další informace, určitě si je nenecháme pro sebe.

+ preview http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=assassin-s-creed-revelations-164431&sekce=preview

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Na hru se těší asi každý fanoušek Assassins Creed. Mě zajímá jak se to bude dějově prolínat, protože jsem slyšel, že se bude nějakou dobu zase hrát za Altaira. A myslím, že je dobře, že už to nebude v Itálii, ano byla nádherná, ale změna prostředí to určitě vylepší, navíc podle těch obrázků :) To je úplná pastva pro oči. :)

Nějak nám na ten podzim výjde dost dobrých her (snad).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me teda vzdycky prisel stejnej (jasne bylo trochu znat ze v ingamu nemel tak rozpohybovanou mimiku jak v CGI trailerech, ale to se ma s revelations zmenit), jen je to ted holt dedek a konecne je to znat, za coz jsem rad, kdyz mu nakonci brotherhooodu bylo asi padesat a vypadal skoro porad stejne, bylo to fakt divny :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu