Bart777 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2012 Já doufám že automatický střelný zbraně zůstanou mimo a že bude jen chladná ocel Citovat
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Tak a je to oficalni, tretiho dilu se dockame 30.10.2010 Citovat
Bart777 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Desi 2010? mě se nechce mládnout :D Citovat
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Si sezenes stroj casu, ne? ;) Ta hra za to snad bude stat :) Citovat
Frewwww Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Assassin's Creed Embers 20minutový film jak to s Eziem dopadlo :) Jestli to uz tady je tak se omlouvam. Kdyby byl další díl AC tak si myslím ,že bude v Číně podle filmííku asi jo ale v hře o tom nebyla zmínka. V Číně by to bylo super. :) Citovat
rockyzz Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2012 Prej jsem četl že se to bude odehrávat v 18. století když byla válka severu proti jihu (v Severní Americe), co na to říkáte? Já sám si nemyslím že by to bylo špatný ale určitě by byli jen miniměsta a nevim jak by se to pak hrálo no. Citovat
Bargud Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2012 Jo, četl jsi dobře. Přesto ta zpráva myslím není oficiální (opravte mě někdo), důkaz prý má být, že se to na tom globusu v AC R na konci zastavilo nad Amerikou. Vzhledem k tomu, že jsem jenom pro chladné zbraně v AC, tak jsem lehce zklamanej, ale zase si říkám, že to mohlo dopadnout i mnohem hůře... Pozitivem může být, že ve hře třeba budeme moct potkat spoustu (někoho z nich) amerických vynálezců té doby - 18. stol. , mohlo by to prostě být něco jako s Leonardem da Vincim v AC , AC B, což by rozhodně nebylo špatné. Citovat
usama28 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2012 Prej jsem četl že se to bude odehrávat v 18. století když byla válka severu proti jihu (v Severní Americe), co na to říkáte? Já sám si nemyslím že by to bylo špatný ale určitě by byli jen miniměsta a nevim jak by se to pak hrálo no. Válka severu proti jihu by byl krok špatným směrem. Když amerika, tak válka o nezávislost s VB. Boston a čaj v moři, Britové, Francouzi, zednáři, templáři, poklady, vynálezy G. Washingtona atd. To je rozhodně nosnější téma než sever vs. jih. Ale stejně by se musel asi normálně obléct. Kápě tenkrát nebyly in. Citovat
DeSmond Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2012 Uz jsem to tu psal mnohokrat, radej bych Francii za VFR, uz jen kvuli tomu, ze pariz ma obrovsky potencial..... Jinak, hodne se spekulovalo o americe v 18. stoleti za boje o nezavislot, ne za obcanske valky, ktera byla az v 19. stoleti!!!! To jen pro ty, kteri to maji popletene ;) Citovat
Bargud Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2012 Válka severu proti jihu by byl krok špatným směrem. Když amerika, tak válka o nezávislost s VB. Boston a čaj v moři, Britové, Francouzi, zednáři, templáři, poklady, vynálezy G. Washingtona atd. To je rozhodně nosnější téma než sever vs. jih.Ale stejně by se musel asi normálně obléct. Kápě tenkrát nebyly in. Jasně, Sever proti Jihu bych nechal na nějaký pořádný western, který by se hodil... Jinak bych chtěl taky raději Francii za Velké francouzské revoluce, navíc by my tam nějaký assassin sedl lépe, než v Americe té doby. Škoda, když jsem hrál Brotherhood, tak jsem pevně věřil v tu Francii... Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Presne tak, francie za VFR se uplne nabizi, me to napadlo hned po dohrani AC2, ovsem autori budou mit mozna potrebu presunout serii opet na jiny kontinent.... Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 To uz se tu resilo a dost silne o tom pochybuju..... A sam bych to ani nechtel... Citovat
007jarda Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 Mám dotaz. Konečně jsem se dostal k hraní AC a mám za sebou zatím všechny díly kromě Revelations, četl jsem, že v tomto díle se musí bojovat zpět o své dobyté území, znamená to tedy, že když získám území a zrenovuji obchody a poté ho ztratím, musím znovu dobývat území, znovu renovovat obchody a tzn. utrácet opět prachy? Hru jsem ještě nepořídil, přemýšlím, zda mám počkat na kompletní kolekci Revelations nebo až se objeví nějaká zajímavá nabídka :-) Díky Citovat
Bart777 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 obsadíš území tím že zabiješ kapitána, zrenovuješ obchody jdou ti z toho prachy když o to přijdeš, prachy ti nejdou jakmile to dobudeš zpátky zas ti to vydělává ale dá se vytrénovat assasína ten se nasadí do toho domu a už nemůžeš o území přijít Citovat
007jarda Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 Aha, takže se mi akorát zastaví přínos peněz a nemusím to kupovat znovu, aspoň něco :-) Jen se ještě zeptám, je to častý jev nebo se to objeví párkrát za hru? A co se týče toho Assassina, v Brotherhood jsem pouze zachránil cizince a maximálně mu vylepšil XP body, tady je také musím zachraňovat? Jelikož jsem jich měl ve hře tak 10 maximálně, tak si nedovedu představit, jak je seženu do každého domu, je pravda, že jsem je nijak netrénoval... Citovat
Bart777 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 tady můžeš trénovat jenoho za druhým posílat je po celý evropě aby byli města podkontrolou assasínů, jako docela často ti útočí na to zabraný území dot mě to vadilo a zdržovalo od samotný hry, takže je lepší tam nasadit svýho assasína a je klid ;) Citovat
007jarda Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 No tak to jsem zvědav, mě to obsazování a renovování hodně bavilo, ale kdybych měl o to přicházet, měl bych z toho asi nervy :-) Chci hrát hlavně hlavní příběh a k tomu renovovat město, to mi bude stačit :-) Citovat
Bart777 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 jo hlavní příběh je dobrej a za desmonda docela zajímavej takovej zvláštní ale víc ti neřeknu uvidíš sám :) Citovat
Platfus Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 pokud budeš opatrnej a neprozradíš se na sto procent tak ti krom příběhového úvodu území zabírat nebudou. jakmile se moc prozradíš po chvíli ti napadnou nějaké doupě. doběhneš tam, zahraješ si tower defense a v případě prohry zabiješ kapitána Citovat
DeSmond Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Jo, ale jednodusi je si to nechat vzit a pak znovu "ukrast" nez se obtezovat s tou stupidni tower defense hrou :) Citovat
007jarda Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Na příběh jsem zvědavej, abych řekl, mám v tom trošku guláš :-) No a co se týče bránění (s tím Tower defense to samé říkal kolega v práci, že mu to nešlo a ještě ho to nebavilo) nebo znovu dobývání, jsem fakt zvědav, teď hned to asi hrát nebudu, ale poté se kdyžtak na vás ještě obrátím, kdybych se v něčem nervoval :-D Předem díky :-) Citovat
Mayfish Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Assassin Creed Brotherhood byla nuda takže musim říci že jsem se Relevationu trošku obával ale musim říct že je to bezva hra :) Oproti již zmíněnému Brotherhoodu se jedná o dynamičtější akci která neomrzí neustálým nicneděláním jen je dobře že se jedná o posledni díl / datadisk k Eziovy , protože jestli něco Ac série potřebuje tak je to nová doba a prostě celkovej lifting ... Hned po dohrání Ac Relevation jsem zkusil Ac první díl a moc rozdílu jsem tam nenašel ... prostě jen pár nových hraček ale co se týče ovládání je to pořád to samé ... např bojovej systém je už docela otravnej ¨, dále by ¨mohli tvurci zapracovat na příběhu nepotřebuju sice žádnej novej díl Call of duty ale ty filmečky mezi misema jsou v podstatě pořád to samé ... 1 : pozdravim 2 : Řeknu něco chytrého 3 : Potvrdim ukol . 4: Udělám ukol .... Např něco jako u Unch 3 :) TO je asi vše co jsem k tomu chtěl říci a nyní mužete začít kamenovat.... Citovat
Bargud Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 A příště použij EDIT (upravit příspěvek...) Nevím co vidíte na tom Egyptu. Jako starověk budiž...ale jestliže se má série posunout někam dál, tak potom v Egyptu už nebylo nic tak zajímavého, jako to dokážou nabídnout jiné území a národy. AC Brotherhood byla nuda? Já se „ nudil “, až u Revelations a to jen proto, protože má minimum novinek a ty jsou ještě navíc zcela zbytečné. Konstantinopol my prostě vůbec nesedl (oproti takovým Benátkám a Římu). Hra navíc nemá nějakého pořádného „ nepřítele “ jako byl rod Borgiou, což mě fakt zklamalo! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.