Platfus Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 to je pravda. koho máš zabít se vlastně dozvíš až v Cappadocia či jak se to píše a navís pak s ahmetem neni ani nějakej epic fight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Mně připadal Brotherhood super a série se mi líbí díl od dílu více a více, to jen tak k té nudě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 http://www.xboxweb.cz/hry/assassins-creed-3/13821-assassins-creed-3-za-americke-revoluce.html A je to...ale tohle jsem si nepředstavoval :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 To já jsem naplno spokojen jestli to tak bude, byl sem pro tohle období v Americe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Kusuj :D Nevim no, amerika za revoluce a jeste k tomu indian? Verim tomu ze to bude dobra hra, ale jestli tohle oficialne potvrdi, jakoze asi jo, tak to nebudu tak nedockave ocekavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 tak dnes ke mě dorazil ACR začátek není špatnej, jsem zvědavej na zbytek hry. Taky mě těší, že obsahuje i první díl, ten jsem skoro votočil než mi umřel XBOX a pak jsem se na něj vyprdl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 nevi nekdo jestli Assassins Creed Revelations PLATINUM EDITION obsahuje neco navic oproti NEPLATINUM verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 Pokud vím tak platinovky nic navíc neobsahujou, např. ale vcelku nová ottoman edice ta obsahuje navíc všechny dlc, ale platinovka ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 pokud vim, tak prave platinovky u Assassins Creed serie vzdy neco obsahujou navic, proto sem se ptal... o ottoman edici vim, ale na tu se neptam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 pokud vim, tak prave platinovky u Assassins Creed serie vzdy neco obsahujou navic, proto sem se ptal... o ottoman edici vim, ale na tu se neptam. Nene právě že to byla platinovka například ASSASSINS CREED 2: GAME OF THE YEAR EDITION nebo ASSSASSINS CREED BROTHERHOOD: GAME OF THE YEAR EDITION. A ve většině Game of the year edicí jsou všechny dlc nebo tak něco. Ale u revelations to asi nebude protože jak se tak koukám tak platinumka je jen prostě normal edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 caute uzral cas a rikam si ze bych si mohl poridit ACR jenze nevim jestli classic edici nebo ottoman edici, a chcu se optat teda jestli ty DLC v ty ottoman edici za neco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zample35 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 caute uzral cas a rikam si ze bych si mohl poridit ACR jenze nevim jestli classic edici nebo ottoman edici, a chcu se optat teda jestli ty DLC v ty ottoman edici za neco stoji Pokud se nepletu tak všechny DLC jsou k multiplayeru (postavy, mapy). Takže to je na tobě. Jeslti to chceš jen kvuli singlplayeru tak bude stačit classická edice.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 někdo na mulťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.