Dragonin Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Chtěl jsem se zeptat jesstli o necem takovim nevíte. Takovouhle hru znam jenom jednu a to je tibia.. ta me neuchvatila :) A jelikoz jsem si zhral hru pocket legends na iphonu tak sem na takovouhle hru pro moje psp strasne nadrzenej :D reknete ze neco takovyho je prosiiim... Samozřejmě chápu že to nebude wow na psp takhle stupidni prispevek nedelam, ale neco prece jen... Předem dík Dragonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Nic neni,nebo o to mnevim kromě Tibia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 to je přesně to co sem nechtěl slyšet :D Ale myslel sem si to...mame doma ted router a muzu s PSPkem na net, takze se z toho snazim vytahnout co nejvic (zvlaste ted po rodicaku, kdyz je pristup na pc doprovázen nevraživími pohledy...) Ale dík Dragonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 zkus si zahrát Resistance:Retribution Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 o tom sem prremyslel asi 432463875635243krát, ale nikd jsem se neodhodlal. Dobra davam stahobat... BTW: Kdyby kdokoliv vedel nejakou podobnou aktivitu ke ktere je net tak piste, piste THX Dragonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 a co Final Fantasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 co Lord of Arcana? :-) To je mazec smážka :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Monster Hunter ??? ten se taky dá hrát ve více lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Jo taky sem zkoušel ale mě to moc nebaví no :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 God eater... kdyz sem mel PSPcko hral sem to dost.. nebo Lords of Arcana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 jj Lord of Arcana to je fakt hra :-) ta me bavila ze vsech RPG nejvic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 God Eater,Lord of Arcana,Monster Hunter,Dungeon Siege,Untold legends to de vse hrat online ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snob88 Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 A co se hraje nejvíce?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Mulťák Resistance byl opravdu perfektní. Škoda jen těch cheaterů. Pak byly dobrý ještě Medal of Honor, ale tam cheatoval skoro každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Mulťák Resistance byl opravdu perfektní. Škoda jen těch cheaterů. Pak byly dobrý ještě Medal of Honor, ale tam cheatoval skoro každej.U Resistance se mi nelíbí to auto-aim nevim jestli v mulťáku je to jinak.. Jinak když už jsme u dobrých stříleček tak určitě Syphon filter : Logan Shadow i dark mirror ale logan je lepší jinak taky určitě MoH ale tam ♥♥♥♥i od EA zrušily servery i když je z části chápu.. Jinak je dobrá taktika LotR Tactics dost dobrá hra z LotRa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.