WItekS Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Odesláno Září 22, 2007 Já už dohrávam, ještě poslední fight :wohow: Jo a uploadnul jsem tuhle super hru na zdielanie, abyste to nemuseli tahat přes rapida ( když nemáte account je to docela na dlouho ) - - - - - - - - - http://zdielanie.sk/myJnXTY5pcoO5yVEqlAl7A/d-ccff7p.part1.rar http://zdielanie.sk/mv57r44-Ij4uElJGndBwFw/d-ccff7p.part2.rar - - - - - - - - - heslo: witeks - - -- - - - - - - Hra je Full, a ocenil bych kdyby ji tekken dal do prvního postu ;) Citovat
kubislav Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 heh cg hosi :), ja sem seklej jak psak killtrol ;)... u aerith ten litaci pes a ja furt beham a kecam s lidma... :-! Citovat
tekken90 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 vylez z kostela seber ty lesklý kuličky :D...pak budeš kecat s tím klukem a on odejde..pak di za prodavačem , kterej prodává u auta...čekni to dřevo vedle něj...pak dej 3. možnost a di do ulice s názvem "Loveless"..pokecej s týpkem u auta....pak di zpátky ke kostelu a seber poslední zářicí kuličku (:D)..pak di za Aerith a hotovo ;) snad to pochopíš z mýho "návodu" :D:D Citovat
kubislav Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 no tak nez si tohle napsal tak sem udelal vsecko krom posledni kulicky u aerith :D... du na to .. thx Citovat
tekken90 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 na první stranu sem přidel wall pack (všechno to sou screeny ze hry) ;) Citovat
jedy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 mám jeden problémek...bojoval sem s takovou jednookou letajicí potvorou(neni to boss) a něco na mě dala, nějaký zlatý pírko nebo co mám nad hlavou(jen při fightu) a nemůžu se toho zbavit...a už mě to dost se*e jelikož s tim hraju skoro od začátku :lol: Citovat
tekken90 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 to buď rád :D...když tě v boji zabijou tak tě to pírko oživí :D Citovat
jedy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 to buď rád :D...když tě v boji zabijou tak tě to pírko oživí :D Lol tak to se asi nechám killnout protože mě to péro strašně štve :lol: :lol: :lol: Citovat
Chloe Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 Lol tak to se asi nechám killnout protože mě to péro strašně štve :lol: :lol: :lol: To si tekkena asi nepochopil... to pírko tě chrání před smrtí (tzn. že tě oživí) - buď rád, že ho máš :) Citovat
jedy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Odesláno Září 23, 2007 To si tekkena asi nepochopil... to pírko tě chrání před smrtí (tzn. že tě oživí) - buď rád, že ho máš :) mno já vim, ale až mě oživí tak zmizí a to budu rád protože se mi tam vůbec nelíbí :lol: , žádný oživení nepotřebuju ještě jsem nikdy nechcíp ;) :lol: Citovat
WItekS Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 Právě jsem poslal tekkenovi po PM moje překlady, tak doufám že je co nevidět zveřejní :D - - - - - Citovat
tekken90 Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 přidány první 3 kapitoly kompletního návodu..thx WitekS ;)..na kapitole 4 a 5 se pracuje Citovat
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 hele mozna to tay uz bylo... nevim nectu.. :D ok bude to aji anglicky ? nebo se budeme muset spokojit s ťamanštinou ? Citovat
Han Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 hele mozna to tay uz bylo... nevim nectu.. :D ok bude to aji anglicky ? nebo se budeme muset spokojit s ťamanštinou ? bylo to tu alespon 10* a anglictina bude v breznu:cry: Citovat
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 a kdy bude čeština ??? :D:D:D nebyl by problem překládat hry, ale..... .....ale nevim jak na to :D mate navod ? jesi jo deme do toho :D Citovat
WItekS Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 Tak dohráno...... opravdu strašně smutný konec. :cry: ale pro mě nejlepší hra na PSP... - - - Dave: :lol: Si to dej, z Japonštiny :D :roll: :D:D Citovat
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 Dave: :lol: Si to dej, z Japonštiny :D :roll: :D:D heh to me nenapadlo, ale je tady par lidi myslim 5 keri umijou ťamansky :D ;) Citovat
Andrewkay Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Odesláno Září 24, 2007 Zdravím všechny, Je v ČR někdo, kdo koupil tu speciální edici (77.777ks) PSP + FFVIICC + přívěšek atp.? Citovat
WItekS Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Odesláno Září 25, 2007 Dave: Tak je sem přiveď... - - - Anderwkay: Tekken si ji kupuje, já jsem ji chtěl taky, ale nějak mi to nevyšlo... takže mu můžem všichni závidět :twisted: :cry: Citovat
FeeL Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Odesláno Září 25, 2007 Hele nevíte někdo co mam dělat sem v misi hned po tom zbírání těch kuliček , byla tam taková ženská s kloboukem jako kowboy. Pak sme šly do takoví továrny na příšery. Byli tak dveře a na nich myslim napsáno JENOVA . Pak sem vyšel ven clouda zranily, a šel s tou ženskou kowboykou a ja je musel krejt. Potom sme byli v baráku a pak sme odešly do takoví velký vyli. V tý vile sem koukal do klíčovích direk a tak. Pak tam byl trezor do kteryho musim zadat neaky heslo.A to heslo nevim.Pak v tý vile sem šel jakoby do podzemi , vysel sem a ted už nevim co mam dělat :( Citovat
tekken90 Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 25, 2007 Dave: Tak je sem přiveď...- - - Anderwkay: Tekken si ji kupuje, já jsem ji chtěl taky, ale nějak mi to nevyšlo... takže mu můžem všichni závidět :twisted: :cry: muhehehehehehehe :twisted: :D Hele nevíte někdo co mam dělat sem v misi hned po tom zbírání těch kuliček , byla tam taková ženská s kloboukem jako kowboy. Pak sme šly do takoví továrny na příšery. Byli tak dveře a na nich myslim napsáno JENOVA . Pak sem vyšel ven clouda zranily, a šel s tou ženskou kowboykou a ja je musel krejt. Potom sme byli v baráku a pak sme odešly do takoví velký vyli. V tý vile sem koukal do klíčovích direk a tak. Pak tam byl trezor do kteryho musim zadat neaky heslo.A to heslo nevim.Pak v tý vile sem šel jakoby do podzemi , vysel sem a ted už nevim co mam dělat :( heslo je: 1. číslo - počet knížek mimo skříň, 2. - počet monster, 3. - počet jablek a lahví 4. - počet židlý radši ještě video :D http://uk.youtube.com/watch?v=bo1K8HXxZNc Citovat
Andrewkay Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Odesláno Září 25, 2007 Tak a je to tady! Dnes mi došla ta SE FFVIICC+PSP Slim v bundle packu. Moje číslo je: 76497 (skoro na konci). Dají se sem postnout obrázky? Je to kráááááááásný. To Tekken90-> Je se na co těšit :-) Citovat
WItekS Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Odesláno Září 25, 2007 Och kluci jak já vám závidim :cry: :cry: - - - - Jinak teď se mi taky něco povedlo, já nevim proč ale v PSP se mi přemazávaj starý screeny.. no a takle jsem si udělal parádní screen Zacka, dal si ho jako wallp, samozřejmě jsem dělal další screeny, tenhle starej se mi přemazal, ale jako screen ho mam pořád ?! Jenže v SCREENSHOTS neni... buď ho budu muset udělat znova, nebo fak netušim co :D Citovat
FeeL Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Odesláno Září 26, 2007 Lol já sem ale noob sory že zase otravuju ale už zase nevim co mam dělat :D . Bojoval sem 2ķrat proti Sephirotovi.Potom sem se probral v podzemi a musel odvlect Clouda do města.Ve městě tam chtěly Clouda odvléct do auta tak sem ho branil.Pak sme byli zase v ty vile. Potom sem chodil v tom baraku a tam lezel neakej listek ten sem precetl , a pak sem bojoval proti priseram.Sel sem spatky za cloudem a nic poradí mi někdo ? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.