Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FF7CC: Jak na něj [JAP]

tekken90

Recommended Posts

Já už dohrávam, ještě poslední fight :wohow:

Jo a uploadnul jsem tuhle super hru na zdielanie, abyste to nemuseli tahat přes rapida ( když nemáte account je to docela na dlouho )

- - - - - - - - -

http://zdielanie.sk/myJnXTY5pcoO5yVEqlAl7A/d-ccff7p.part1.rar
http://zdielanie.sk/mv57r44-Ij4uElJGndBwFw/d-ccff7p.part2.rar

- - - - - - - - -

heslo: witeks

- - -- - - - - - -

Hra je Full, a ocenil bych kdyby ji tekken dal do prvního postu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

vylez z kostela seber ty lesklý kuličky :D...pak budeš kecat s tím klukem a on odejde..pak di za prodavačem , kterej prodává u auta...čekni to dřevo vedle něj...pak dej 3. možnost a di do ulice s názvem "Loveless"..pokecej s týpkem u auta....pak di zpátky ke kostelu a seber poslední zářicí kuličku (:D)..pak di za Aerith a hotovo ;)

snad to pochopíš z mýho "návodu" :D:D

Odkaz ke komentáři

mám jeden problémek...bojoval sem s takovou jednookou letajicí potvorou(neni to boss) a něco na mě dala, nějaký zlatý pírko nebo co mám nad hlavou(jen při fightu) a nemůžu se toho zbavit...a už mě to dost se*e jelikož s tim hraju skoro od začátku :lol:

Odkaz ke komentáři

To si tekkena asi nepochopil... to pírko tě chrání před smrtí (tzn. že tě oživí) - buď rád, že ho máš :)

mno já vim, ale až mě oživí tak zmizí a to budu rád protože se mi tam vůbec nelíbí :lol: , žádný oživení nepotřebuju ještě jsem nikdy nechcíp ;) :lol:

Odkaz ke komentáři

Hele nevíte někdo co mam dělat sem v misi hned po tom zbírání těch kuliček , byla tam taková ženská s kloboukem jako kowboy. Pak sme šly do takoví továrny na příšery. Byli tak dveře a na nich myslim napsáno JENOVA . Pak sem vyšel ven clouda zranily, a šel s tou ženskou kowboykou a ja je musel krejt. Potom sme byli v baráku a pak sme odešly do takoví velký vyli. V tý vile sem koukal do klíčovích direk a tak. Pak tam byl trezor do kteryho musim zadat neaky heslo.A to heslo nevim.Pak v tý vile sem šel jakoby do podzemi , vysel sem a ted už nevim co mam dělat :(

Odkaz ke komentáři

Dave: Tak je sem přiveď...

- - -

Anderwkay: Tekken si ji kupuje, já jsem ji chtěl taky, ale nějak mi to nevyšlo... takže mu můžem všichni závidět :twisted: :cry:

muhehehehehehehe :twisted: :D

Hele nevíte někdo co mam dělat sem v misi hned po tom zbírání těch kuliček , byla tam taková ženská s kloboukem jako kowboy. Pak sme šly do takoví továrny na příšery. Byli tak dveře a na nich myslim napsáno JENOVA . Pak sem vyšel ven clouda zranily, a šel s tou ženskou kowboykou a ja je musel krejt. Potom sme byli v baráku a pak sme odešly do takoví velký vyli. V tý vile sem koukal do klíčovích direk a tak. Pak tam byl trezor do kteryho musim zadat neaky heslo.A to heslo nevim.Pak v tý vile sem šel jakoby do podzemi , vysel sem a ted už nevim co mam dělat :(

heslo je: 1. číslo - počet knížek mimo skříň, 2. - počet monster, 3. - počet jablek a lahví 4. - počet židlý

radši ještě video :D

http://uk.youtube.com/watch?v=bo1K8HXxZNc

Odkaz ke komentáři

Och kluci jak já vám závidim :cry: :cry:

- - - -

Jinak teď se mi taky něco povedlo, já nevim proč ale v PSP se mi přemazávaj starý screeny.. no a takle jsem si udělal parádní screen Zacka, dal si ho jako wallp, samozřejmě jsem dělal další screeny, tenhle starej se mi přemazal, ale jako screen ho mam pořád ?! Jenže v SCREENSHOTS neni... buď ho budu muset udělat znova, nebo fak netušim co :D

Odkaz ke komentáři

Lol já sem ale noob sory že zase otravuju ale už zase nevim co mam dělat :D . Bojoval sem 2ķrat proti Sephirotovi.Potom sem se probral v podzemi a musel odvlect Clouda do města.Ve městě tam chtěly Clouda odvléct do auta tak sem ho branil.Pak sme byli zase v ty vile. Potom sem chodil v tom baraku a tam lezel neakej listek ten sem precetl , a pak sem bojoval proti priseram.Sel sem spatky za cloudem a nic poradí mi někdo ? :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu