WItekS Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 Já už dohrávam, ještě poslední fight :wohow: Jo a uploadnul jsem tuhle super hru na zdielanie, abyste to nemuseli tahat přes rapida ( když nemáte account je to docela na dlouho ) - - - - - - - - - http://zdielanie.sk/myJnXTY5pcoO5yVEqlAl7A/d-ccff7p.part1.rar http://zdielanie.sk/mv57r44-Ij4uElJGndBwFw/d-ccff7p.part2.rar - - - - - - - - - heslo: witeks - - -- - - - - - - Hra je Full, a ocenil bych kdyby ji tekken dal do prvního postu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 heh cg hosi :), ja sem seklej jak psak killtrol ;)... u aerith ten litaci pes a ja furt beham a kecam s lidma... :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 vylez z kostela seber ty lesklý kuličky :D...pak budeš kecat s tím klukem a on odejde..pak di za prodavačem , kterej prodává u auta...čekni to dřevo vedle něj...pak dej 3. možnost a di do ulice s názvem "Loveless"..pokecej s týpkem u auta....pak di zpátky ke kostelu a seber poslední zářicí kuličku (:D)..pak di za Aerith a hotovo ;) snad to pochopíš z mýho "návodu" :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 no tak nez si tohle napsal tak sem udelal vsecko krom posledni kulicky u aerith :D... du na to .. thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 na první stranu sem přidel wall pack (všechno to sou screeny ze hry) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 mám jeden problémek...bojoval sem s takovou jednookou letajicí potvorou(neni to boss) a něco na mě dala, nějaký zlatý pírko nebo co mám nad hlavou(jen při fightu) a nemůžu se toho zbavit...a už mě to dost se*e jelikož s tim hraju skoro od začátku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 to buď rád :D...když tě v boji zabijou tak tě to pírko oživí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 to buď rád :D...když tě v boji zabijou tak tě to pírko oživí :D Lol tak to se asi nechám killnout protože mě to péro strašně štve :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Lol tak to se asi nechám killnout protože mě to péro strašně štve :lol: :lol: :lol: To si tekkena asi nepochopil... to pírko tě chrání před smrtí (tzn. že tě oživí) - buď rád, že ho máš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 To si tekkena asi nepochopil... to pírko tě chrání před smrtí (tzn. že tě oživí) - buď rád, že ho máš :) mno já vim, ale až mě oživí tak zmizí a to budu rád protože se mi tam vůbec nelíbí :lol: , žádný oživení nepotřebuju ještě jsem nikdy nechcíp ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Právě jsem poslal tekkenovi po PM moje překlady, tak doufám že je co nevidět zveřejní :D - - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 přidány první 3 kapitoly kompletního návodu..thx WitekS ;)..na kapitole 4 a 5 se pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hele mozna to tay uz bylo... nevim nectu.. :D ok bude to aji anglicky ? nebo se budeme muset spokojit s ťamanštinou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hele mozna to tay uz bylo... nevim nectu.. :D ok bude to aji anglicky ? nebo se budeme muset spokojit s ťamanštinou ? bylo to tu alespon 10* a anglictina bude v breznu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 a kdy bude čeština ??? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 a kdy bude čeština ??? :D:D:D nebyl by problem překládat hry, ale..... .....ale nevim jak na to :D mate navod ? jesi jo deme do toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Tak dohráno...... opravdu strašně smutný konec. :cry: ale pro mě nejlepší hra na PSP... - - - Dave: :lol: Si to dej, z Japonštiny :D :roll: :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Dave: :lol: Si to dej, z Japonštiny :D :roll: :D:D heh to me nenapadlo, ale je tady par lidi myslim 5 keri umijou ťamansky :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Zdravím všechny, Je v ČR někdo, kdo koupil tu speciální edici (77.777ks) PSP + FFVIICC + přívěšek atp.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Dave: Tak je sem přiveď... - - - Anderwkay: Tekken si ji kupuje, já jsem ji chtěl taky, ale nějak mi to nevyšlo... takže mu můžem všichni závidět :twisted: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Hele nevíte někdo co mam dělat sem v misi hned po tom zbírání těch kuliček , byla tam taková ženská s kloboukem jako kowboy. Pak sme šly do takoví továrny na příšery. Byli tak dveře a na nich myslim napsáno JENOVA . Pak sem vyšel ven clouda zranily, a šel s tou ženskou kowboykou a ja je musel krejt. Potom sme byli v baráku a pak sme odešly do takoví velký vyli. V tý vile sem koukal do klíčovích direk a tak. Pak tam byl trezor do kteryho musim zadat neaky heslo.A to heslo nevim.Pak v tý vile sem šel jakoby do podzemi , vysel sem a ted už nevim co mam dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Dave: Tak je sem přiveď...- - - Anderwkay: Tekken si ji kupuje, já jsem ji chtěl taky, ale nějak mi to nevyšlo... takže mu můžem všichni závidět :twisted: :cry: muhehehehehehehe :twisted: :D Hele nevíte někdo co mam dělat sem v misi hned po tom zbírání těch kuliček , byla tam taková ženská s kloboukem jako kowboy. Pak sme šly do takoví továrny na příšery. Byli tak dveře a na nich myslim napsáno JENOVA . Pak sem vyšel ven clouda zranily, a šel s tou ženskou kowboykou a ja je musel krejt. Potom sme byli v baráku a pak sme odešly do takoví velký vyli. V tý vile sem koukal do klíčovích direk a tak. Pak tam byl trezor do kteryho musim zadat neaky heslo.A to heslo nevim.Pak v tý vile sem šel jakoby do podzemi , vysel sem a ted už nevim co mam dělat :( heslo je: 1. číslo - počet knížek mimo skříň, 2. - počet monster, 3. - počet jablek a lahví 4. - počet židlý radši ještě video :D http://uk.youtube.com/watch?v=bo1K8HXxZNc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Tak a je to tady! Dnes mi došla ta SE FFVIICC+PSP Slim v bundle packu. Moje číslo je: 76497 (skoro na konci). Dají se sem postnout obrázky? Je to kráááááááásný. To Tekken90-> Je se na co těšit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Och kluci jak já vám závidim :cry: :cry: - - - - Jinak teď se mi taky něco povedlo, já nevim proč ale v PSP se mi přemazávaj starý screeny.. no a takle jsem si udělal parádní screen Zacka, dal si ho jako wallp, samozřejmě jsem dělal další screeny, tenhle starej se mi přemazal, ale jako screen ho mam pořád ?! Jenže v SCREENSHOTS neni... buď ho budu muset udělat znova, nebo fak netušim co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Lol já sem ale noob sory že zase otravuju ale už zase nevim co mam dělat :D . Bojoval sem 2ķrat proti Sephirotovi.Potom sem se probral v podzemi a musel odvlect Clouda do města.Ve městě tam chtěly Clouda odvléct do auta tak sem ho branil.Pak sme byli zase v ty vile. Potom sem chodil v tom baraku a tam lezel neakej listek ten sem precetl , a pak sem bojoval proti priseram.Sel sem spatky za cloudem a nic poradí mi někdo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.