WItekS Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 OMFG, víte jak si u toho připadam ? Jako když jsem v 7 letech hrál na GameBoy Color Pokémon: Yellow. To sem uměl sotva číst, natož abych tomu po anglicky rozumněl. No a tadyto je podobnej případ.. zase si připadam jako když neumim číst :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Quote: c0bca, jak si udělal to místo, jak si se zasekl, s tím jak dostaneš velkej meč a začínáš v kostele, brečíš u Aerith, prošel jsem celý město a nic pls pomozte někdo je to je strašně na dlouho to musiš ji nazbírat nějake věci na kočik nebo co to je a to musiš mluvit po celym městě s určitima lidma a ja si vubec nepamatuju s kym pač sem mluvil skaždym snad 1000x v tom městě to je nejtěžší usek ze hry (pro mě teda:roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 shit, no to se teda těšim až se tam zaseknu... já jsem teď u toho ohnivýho vola a nějak mě tam pič*je :roll: :angry: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 jen se chci zeptat von nefunguje czchare nebo co furt to piše nějakou tu chybu RIAD nebo co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 No nefunguje no... taky mě to dost štve :angry: - - sry za offtopic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 je to suprova hra...;-)uplne sem se do toho zarla akorat me stve ta japonstina...:D:D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Jaj, vypadá to slibně.. teď nevím, jestli si koupit Johanku nebo čekat na God of wars nebo na tohle :( A zrovna kvůli tomuto sem si koupil PSP sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Ted mam totalni zasek,jak je u Aerith ten pes a venku ty tri strazni roboti,kam potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Ted mam totalni zasek,jak je u Aerith ten pes a venku ty tri strazni roboti,kam potom? je to je strašně na dlouho to musiš ji nazbírat nějake věci na kočik nebo co to je a to musiš mluvit po celym městě s určitima lidma a ja si vubec nepamatuju s kym pač sem mluvil skaždym snad 1000x v tom městě to je nejtěžší usek ze hry (pro mě teda ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 aktualizace první strany ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MonkeyNordsson Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 sem tam jak bojuju mi tam naskoci kratke video jak to combim ... je to nake trik nebo tak... proste hukot :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Tuhle hru si prostě koupim na UMD.... bude stát za to 8) - - - Tekku dík za ten překlad materií ;) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Sorry že zase otravuju,ale sem pořád na začátku kde se po zabití tý stvůry objevim, pak tam delá ty dřepy pokecá s dvouma týpkama a de do prvních dveří, tam je ta modrá obrazovka zmačknu kolečko ....a nic , ten trouba stojí pořád před dveřma a druhej povídá něco o trojůhelníku....fakt nevím co mám dělat.Zkusím to zahrát od znova, ale jestli to nepujde ani potom tak nevím.Nikdo z Vás tento problém neměl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Sorry že zase otravuju,ale sem pořád na začátku kde se po zabití tý stvůry objevim, pak tam delá ty dřepy pokecá s dvouma týpkama a de do prvních dveří, tam je ta modrá obrazovka zmačknu kolečko ....a nic , ten trouba stojí pořád před dveřma a druhej povídá něco o trojůhelníku....fakt nevím co mám dělat.Zkusím to zahrát od znova, ale jestli to nepujde ani potom tak nevím.Nikdo z Vás tento problém neměl??? To je vono!!! Taky jsem se tam zasek jeto HNED na začátku po videjku kde jste trénovali a pak dělali dřepy....tady někdo psal že tam je vedle něj nějaká bedna, ale neni :? A ještě jedna věc, jak funguje to losování. vůbec to nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hele, nejsem si jistej, už si to nepamatuju, ale myslim že musíš jít dělat mise... jdi na SAVE, dej trojúhelník a najeď na to 3. od spoda, tam jsou mise ;) Udělej nějaký a pak si zase se všema promluv a pude to dál :))) - -- EDIT: Napadlo mě, víte co jsou všechny věci v Shopu ? Já zatim s určitostí vim, že to první léčí (HP) a to poslední uzdravuje, když ho něco nakazí ( třeba od jednookýho - lítajícího - netopýra - pí*use - mého nejoblíbenějšího :? ) Ještě to zkusim, možná ty zbylý dvě léčí AP a SP ( s AP mam docela problém, vždycky ho rychle vyplácam :D ) Co myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hele, nejsem si jistej, už si to nepamatuju, ale myslim že musíš jít dělat mise... jdi na SAVE, dej trojúhelník a najeď na to 3. od spoda, tam jsou mise ;) Udělej nějaký a pak si zase se všema promluv a pude to dál :))) ok zkusim to EDIT - jo je to ono! moc dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 NP, já bych rád dal dohromady seznam věcí v shopu... tekken píše v prvnim postu že už má některý vyluštěný :wohow: - - - - EdIt: hh, tak už jsem všechny zkusil: - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 NP, já bych rád dal dohromady seznam věcí v shopu... tekken píše v prvnim postu že už má některý vyluštěný :wohow:- - - - EdIt: hh, tak už jsem všechny zkusil: - - - nice :) to se mi celkem hodí protože teď jsem bojoval proti nějakýmu démonovi a než sem našel ten potion na životy tak jsem vyzkoušel všechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 TO Witeks: chlape díky už se nemůžu dočkat až to zkusím(ale kvuli tomuto problému sem si sehnal johanku a moc se mi od ní ted nechce:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hh, taky hraju Johanku, ale raději teď FF :D - - - Jinak teď jsem v takový "továrnně" všude kolem lítaj ( moji oblíbenci ) jednočky, tak du na to :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ty mise jak sou na tom save nejsou vubec podstatne to je něco jako bonus nic vic nic min 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Hmpf :dozey: Já myslim že v určitých fázích hry, musíš nějaký udělat aby tě to pustilo dál.. ale nevim, japonsky neumim takže se nebudu hádat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 NP, já bych rád dal dohromady seznam věcí v shopu... tekken píše v prvnim postu že už má některý vyluštěný :wohow:- - - - EdIt: hh, tak už jsem všechny zkusil: - - - jo to sou ty základní :D....pak jich tam je mnohem víc ;)......až se mi bude chtít tak se do toho pustím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Jasný, já mam zatim jenom dva šopy, a v tom druhym ještě nevim co je co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 looool, tahle hra je uplne mega... uplne splnila moje ocekavani, jakozto maniaka do FF :P uplne pecka, vubec nelituju tech penez co sem hodil do te 4gigove karty :D... supeeeeer... pls :D vi nekdo kdy dostane ten cool mec? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.