Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FF7CC: Jak na něj [JAP]

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

ENG bude v březnu a pokud máš FW 1.52 tak pro tebe neni problém udělat update na 2.71 -> z toho jednoduše na 1.50 a potom na 3.52 M33 a můžeš spokojeně hrát :D

- - -

Kdyžtak poď na ICQ ( 459 - 328 - 750 ) klidně ti stim poradim ;) Jo a že umíš japonsky ? No tak to budeš překládat to se připrav :D

- - -

Jo jinak já jsem teď u toho mojeho učitele co se promněnil v obludu a je to nehoráznej zm*d co nejde sejmout :D No teda teď to pudu zkusit po druhý, ale i tak... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja vam něco prozradim z konce hry nic podstatnyho aby ste se měli na co těšit8)

až to dohrajete ukaže se filmeček z ff7 lip udělanej a až skonči tak se nadepiše nadpis continue in ff7 ak nějak a dostanete možnost hrat hru zase s tim levlem jakej ste měli je to docela dobry když si ji chcete zopaknout:)

Odkaz ke komentáři

další menší aktualizace ;)

--------------------

teď sem se zasek...sem tam už 2 dny na jednom místě :D

--------------------

tady máte ještě 2 písničky z FF7CC ;)

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/20492/ff7cc-music.rar_5.01MB.html

hh cheknu to... jo dík za písničky :wohow: A doufam že se ti bude chtít překládat :D

tak ja vam něco prozradim z konce hry nic podstatnyho aby ste se měli na co těšit8)

až to dohrajete ukaže se filmeček z ff7 lip udělanej a až skonči tak se nadepiše nadpis continue in ff7 ak nějak a dostanete možnost hrat hru zase s tim levlem jakej ste měli je to docela dobry když si ji chcete zopaknout:)

hh, tam už snad brzo budu :D tak se těšim...

final fantasy 7 crisis core je bomba hra nejlepši rpg na psp

a nejlepší na ty hře je že strašně dobře navazuje na ff7 mimochodem nejlepši rpg na psx

Naprostej souhlas, sice jsem ji ještě nedohrál ale už teď jsem si o tom jistej. 8)

Odkaz ke komentáři

ja sem furt seklej na jenom miste ach jo u toho jak je u Aerith ten pes,ale kdyz delam mise,neco mi vzdycky rikaji vojaci,takze to bude asi tim...rada delejte mise:D

Edit:uz sem prisel na Summony,nejdriv je zabijete,ale abyste je mohli pouzivat musite jeste udelat nejake mise

a nejake cheaty kdyby snad nekdo potreboval...

hp 9999:

0x0023ee18 0x0000270f

mp 999

0x0023ee20 0x000003e7

nebo

0x1023ee20 0x000003e7

nebo

0x2023ee20 0x000003e7

gil 999999:

0x0023ebf8 0x000f423f

nebo

0x1023ebf9 0x000f423f

nebo

0x2023ebf9 0x000f423f

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu