WItekS Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Musíš zadat heslo do sejfu... někde na youtubeje na to video podle kterýho sem to dělal.. teď ho nemůžu najít.. - - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Heslo do sejfu sem zadal ted mam zese jinej problem : Lol já sem ale noob sory že zase otravuju ale už zase nevim co mam dělat . Bojoval sem 2ķrat proti Sephirotovi.Potom sem se probral v podzemi a musel odvlect Clouda do města.Ve městě tam chtěly Clouda odvléct do auta tak sem ho branil.Pak sme byli zase v ty vile. Potom sem chodil v tom baraku a tam lezel neakej listek ten sem precetl , a pak sem bojoval proti priseram.Sel sem spatky za cloudem a nic poradí mi někdo ? A tech lístků tam je výc jeden je v podzemí další je u vchodu do baráku a dál nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 No a otevřels ten sejf ? Protože já myslim že jedině když ho otevřeš, tak můžeš pokračovat... nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 jj otevřel a vyběhl z něj něakej kaktus :D ale ted už sem dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 heh :) ja zadnej sejf nikdy neotevrel ani na zadnej nenarazil :D ps: jinak by se mi hodil taky help :) sem v takovem podzemnim komplexu... potom sem dosel k takovym dverim pred kterymi je panel a na tom sviti par kulicek..akorat tak chybi 2 posledni (takze asi je mam najit a doplnit ten panel temi chybejicimi jesli se nepletu) uz sem zabil tu potvoru za temi mrizemi... proste sem to cely prolez...ale zadne kulicky sem nenasel :) poradi mi nekdo? .) uz me to chozeni dokola zacina stvat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Tam jsem taky skejsnul ... ale nakonec jsem na to přišel :wohow: Musíš sesbírat všechny materie ( otevřít všechny bedny ) co se dá, až tobudeš mít, jdi zase tam do toho "chrámu" a tam je zadaáš ( v tvym případě zbývající dvě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 no fuj :D to bude na sakra dlouho... :) a jsem uz aspon u konce? :D... ostatne diiiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 najdi 2 kuličky deš k poslednímu bossovi ;).......na tohle zatím žádnej přesnej návod není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 :P OMG OMG :D uz se nemuzu dockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 heh :) ja zadnej sejf nikdy neotevrel ani na zadnej nenarazil :D co ja vim tak FF:CC je z 50% stejna jako FF7... ten sejf ve FF7 tam byl jen jako bonus, po otevreni na vas zautocila takova barevna obluda+ dostali jste summon materii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 :-/ urcite sou v tech krabicich co sou za tema mrizema??? prisahal bych ze uz mam vsechny prolezly :-/... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 ano všechny sou v těch truhlách...taky sem si myslel že mám všechny a pak sem jednu našel na hooodně viditelným místě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 tak je to tady :) konecne sem to zakoncil :)...ale vic dojemny ten konec fakt udelat nemohli :( mel sem na krajicku ...;) hra skvela, proste final fantasy, co vic bych dodal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 de se nějako koukniut na videjka když to dohraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tak je to tady :) konecne sem to zakoncil :)...ale vic dojemny ten konec fakt udelat nemohli :( mel sem na krajicku ...;) hra skvela, proste final fantasy, co vic bych dodal:) To teda jo.... de se nějako koukniut na videjka když to dohraju Nevím o tom, a poněvadž tam ani neni žádný menu, tim myslim hlavní menu, tak nevim kde bys to pustil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tak konečně sem to dohrál , konec byl vážně smutnej :( , a myslíte že vyjde i další díl FF něco jako bylo Crisis Core ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Každopádně vyjde Tactics, ale nevim jestli vyjde zase něco na způsob CC.. nejlepší by byla FF7 z PSX, to by bylo něco :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 no tak co ja vim tak se chysta remake FF7 na PS3ku... takze urcite to bude i na PC a to se nemuzu dockaat!! :) ps: pls ma nekdo ten song co hral v outru CC?? :) byl upe super ale neim jak se menuje a ost sem nikde nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 remake žádnej nebude....na ps3 bude možná FF7: Endles crisis...ost ještě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 No poněvadž Soundtrack ještě nevyšel, tak ty nej songy nejsou ( díky tekku :D ) Ale tekken už upnul ty co se daj sehnat.. myslim že je to na první straně.. Jo a remake FF7 na PS3 ? wow, to už abych ho měl :lol: A nebyl bych si moc jistej s tim PC ;) - - - - sakra zase mě předběh kluk jeden ušatá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 remake žádnej nebude....na ps3 bude možná FF7: Endles crisis...ost ještě není lol? :-/ ze bych to poplet??... http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=444669 tu se o tom lidi bavi a na netu sem o tom taky slysel zminky... no toz mozna to byly famy no... nejsem si jisty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Ale Crisis core měl dost velkej úspěch a každej si myslí že to je nejlepší hra na PSP (včetně mě) takže by se jim vyplatilo udělat další ne :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 :lol: měl ? ještě ani nevyšel v eng verzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 měl úspěch v japonsku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 cau kluci,nemate nekdo navod na to jak mam porazit toho bosse jak ma to jedno bily kridlo a zmeni se v takovyho srác*e? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.