Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FF7CC: Jak na něj [JAP]

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Heslo do sejfu sem zadal ted mam zese jinej problem :

Lol já sem ale noob sory že zase otravuju ale už zase nevim co mam dělat . Bojoval sem 2ķrat proti Sephirotovi.Potom sem se probral v podzemi a musel odvlect Clouda do města.Ve městě tam chtěly Clouda odvléct do auta tak sem ho branil.Pak sme byli zase v ty vile. Potom sem chodil v tom baraku a tam lezel neakej listek ten sem precetl , a pak sem bojoval proti priseram.Sel sem spatky za cloudem a nic poradí mi někdo ? A tech lístků tam je výc jeden je v podzemí další je u vchodu do baráku a dál nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

heh :) ja zadnej sejf nikdy neotevrel ani na zadnej nenarazil :D

ps: jinak by se mi hodil taky help :) sem v takovem podzemnim komplexu... potom sem dosel k takovym dverim pred kterymi je panel a na tom sviti par kulicek..akorat tak chybi 2 posledni (takze asi je mam najit a doplnit ten panel temi chybejicimi jesli se nepletu) uz sem zabil tu potvoru za temi mrizemi... proste sem to cely prolez...ale zadne kulicky sem nenasel :) poradi mi nekdo? .) uz me to chozeni dokola zacina stvat :)

Odkaz ke komentáři

tak je to tady :) konecne sem to zakoncil :)...ale vic dojemny ten konec fakt udelat nemohli :( mel sem na krajicku ...;) hra skvela, proste final fantasy, co vic bych dodal:)

To teda jo....

de se nějako koukniut na videjka když to dohraju

Nevím o tom, a poněvadž tam ani neni žádný menu, tim myslim hlavní menu, tak nevim kde bys to pustil...

Odkaz ke komentáři

No poněvadž Soundtrack ještě nevyšel, tak ty nej songy nejsou ( díky tekku :D ) Ale tekken už upnul ty co se daj sehnat.. myslim že je to na první straně..

Jo a remake FF7 na PS3 ? wow, to už abych ho měl :lol: A nebyl bych si moc jistej s tim PC ;)

- - - -

sakra zase mě předběh kluk jeden ušatá...

Odkaz ke komentáři

remake žádnej nebude....na ps3 bude možná FF7: Endles crisis...ost ještě není

lol? :-/ ze bych to poplet??...

http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=444669

tu se o tom lidi bavi a na netu sem o tom taky slysel zminky... no toz mozna to byly famy no... nejsem si jisty..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu