WItekS Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 To bude asi Angeam... a návod ? No prostě mu dávej kouzla, braň se když útočí ( trojuhelnik ) snaž se dávat ze zadu critical hity ( ale bacha nebuď tam dlouho ) no a pořád si doplňuj AP, MP, HP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 no tak o.k ja to zkusim dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 ja ho sundal tak ze sem celou dobu stal za nim, kdyz delal utok tak sem akorat uskocil do strany a potom sem zase mlatil zezadu... skoro se me tak ani nedotkl... jinak na nej je dobry si dat obranny materie, nejlepsi je takovej stit bilej co ho vycaruejs a dostvas o dost mensi DMG... proste zkousej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Nešli byste rovnou do překladu cele hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 no tak když už si to napsal..až vyjde ENG verze hry plánuju její kompletní překlad do CZ spolu s WitekSem ;).....ještě se musí pořešit pár problémů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Ok :D do toho je ještě trochu daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 No a otevřels ten sejf ? Protože já myslim že jedině když ho otevřeš, tak můžeš pokračovat... nevim žadnej sejf otevirat nemusiš de to udělat i bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 jj nemusí se otevírat sejf,prostě jdeš rovnou za Sephirotem,potom je to nářez,udělal sem ho aniž by mi ubral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 no tak když už si to napsal..až vyjde ENG verze hry plánuju její kompletní překlad do CZ spolu s WitekSem ;).....ještě se musí pořešit pár problémů ;) tak to by bylo skvělý rád bych chtěl vědět co si tam povídaj :) a pár dalších věcí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 no tak když už si to napsal..až vyjde ENG verze hry plánuju její kompletní překlad do CZ spolu s WitekSem ;).....ještě se musí pořešit pár problémů ;) :) Jo máte se na co těšit :-))))) tak to by bylo skvělý rád bych chtěl vědět co si tam povídaj :) a pár dalších věcí :) Právě proto to s tekkenem chceme udělat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 no prave, me vzdycky zabije protoze mam normalni zivot 1580 a on na me dela utoky za 1800 a to uskocit nijak nemuzu...stale to nemuzu udelat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 jojo to sem tak taky dostaval... to je jednoduchy... koukni se do tekkova navodu jak to prelozil a nastav si u sebe materii tak, aby si ji mel na obranu ;) pak to kdyz tak posteluj... budes mit vice HP a muzes si dat i takovy obranny kouzla kterej ti zmensujou branej DMG o pulku :).. pak uz to je v pohode PS: toz sem nasel na netu ten song co hraje na konci u outra :P... tu je link pro lidi co by chteli Ayaka_-_Why.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 neměli by už vydat celej OST? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 mam pocit ze na netu sem cet 10.10... tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 comam selat kdyz uz jsem zabil cerveneho 6-ti noheho robota pokecaql se sephirotem a ocit jsem se v kostele kde byl nejakej ptak a ten zabil robota vysel jsem z kostela a tam cekaly dalsi 3 kdyz bylo po nich tak jsem musel tomu prckovi najit nejake veci a dal uz vubec nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Plz kolko ste to hrali hracieho casu co ste to dohrali ? Je to dost dlhe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Když jsem hrál na poprvý měl sem něco kolem 20h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Když jsem hrál na poprvý měl sem něco kolem 20h... To mi moc dlouhý nepřipadá... teď hraju FF7 , mám nahraných 25 hodin a furt se plácám v prvním cd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 ^^^ Hmpf, myslim že to bylo tolik, odhaduju ;) Ještě se pak podívam, ale asi to velej rozdíl nebude :) - - - - - - Jo a FF7 je okavidně na dýl.. to můžu potvrdit :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 FF7CC dohráno za 20 hodin...mise asi na 60 %......FF7 nahráno 110 hodin....všechny postavy max level, všechny materie atd :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sockuse Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 ta slecna v klobouku je Tifa ze?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Jo je to Tifa ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 tak sem finala taky stahl nasol jak cip :D ale smazl sem ho, pac nechapu ten save kdyz vlezu na "S" asmacknu select tak se mi ukazou jen ty moje savy ze vsech her.. a pak kdyz dam kolecko tak se mi ten save smazne :D JAP = shit :D:D:D edit/ oprava sry Witku ja psal na NB a na ten nejsu zvyklej :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 OMFG, přečti si prosimťě so píšeš Dave :roll: - - - - - Teď hraju FF7 a mam zatim kolem 10 hodin... úžasná hra-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Teď hraju FF7 a mam zatim kolem 10 hodin... úžasná hra-.. Kdybych na to měl čas, tak taky pařim, ALE! Bohužel ho nemám :/ Kolik lidí už to dohrálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.