Bart777 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 s tím jsem měl taky problém, dole v tom lomu jsou dveře kde se dostaneš k dalším harpiím hnízdům ty jsou ale zavřený pustí tě to tam až budeš plnit úkol Lov na magii a spolu s ím si tam uděláš i quest na Královnu harpií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 s tím jsem měl taky problém, dole v tom lomu jsou dveře kde se dostaneš k dalším harpiím hnízdům ty jsou ale zavřený pustí tě to tam až budeš plnit úkol Lov na magii a spolu s ím si tam uděláš i quest na Královnu harpiídíky za radu , vyzkouším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Jo je to přesně tam, 4 pasti položíš cestou dolů do toho lomu a zbývající v tom lomu. A myslím, že to bere jenom určitý druh harpyjí (v lomu jich je více). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 jo jsou tam dva druhy, jedni jsou jakoby mužskýho pohlaví, maj takový náramky na rukou s bílích krystalů , nebo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 takhotovo ,bylo to tak jak jste psali, musel jsem ještě otevřít ty dveře a tam byl zbytek hnízd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panev Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Ahojte, mám problém, dohrál jsem 2. kapitolu a hra chce po mně 2.disk, jenže když jej vložím do mechaniky tak xbox zamrzne a musím jej restartovat, dělá to někomu taky popř. nějaké řešení? originální dvd nemám, je to pálené (klasika Verbatim, ImgBurn nejpomalejší rychlost palení, mechanika Ihas....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Ahoj.. Nemá někdo save k této hře? Kapitols? ( nebo aspon cca od doby kdy Krále Helselta zbavím kledby? ) Všechny save se me smazali :( Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ahoj.. Nebere mi to druhy disk :( ( postup beru zde http://console-forum.net/tema/147439...tualni-postupy ) ...Muže to být tím že oba dva disky mam na externim hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.