toro Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 a mate locale nastavene na czech republic ? len sa pytam, lebo som uz zacal stahovat a takto nestastie... sakra... Čeština tam opravdu není . 17.4.má vyjít oficielní release s češtinou .Pokud to někdo ripne , tak to teprve bude na netu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Nevíte co je tam za ochrana, mám LT2.0 a napíše že to není podporovaný disc a nejde to spustit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Dashoboard: 2.0.13599.0 Flash: LT+ 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Nevíte co je tam za ochrana, mám LT2.0 a napíše že to není podporovaný disc a nejde to spustit. Díky Samozrejme XGD 3 - potrebujes LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Ale silent hills je taky XGD 3 a hra mi jela, tak možná ten Dashoboard: 2.0.13599.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 V CZ běží na začátku jenom to intro, dál už jen v ENG. Možná to češtinu obsahuje kompletně, ale potřebuje se nějak aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 V CZ běží na začátku jenom to intro, dál už jen v ENG. Možná to češtinu obsahuje kompletně, ale potřebuje se nějak aktivovat. mě to neběželo česky ani na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Já si s tím trochu hraju, ale zatím to nefunguje jak bych chtěl. Určitě to má tu češtinu, ale chtělo by to aby někdo zkušenější pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 hmm .. mali by sme sa vsetci zlozit po € a jednu origosku kupit.. nasledne by ju niekto ripol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 hmm .. mali by sme sa vsetci zlozit po € a jednu origosku kupit.. nasledne by ju niekto ripol :D Není to moc jednoduché ripnout hru zvlášť v XGD3 formátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 ja viem, ale myslim ze taky michalss by nemal problem.. pripadne nespravit 100% rip ale ba tak aby o slo aspon na RGH/JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 preco ? resp. kde je problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 aha ok ... chapem... offtopic- nevies preco nejde cestina na ME2 ? :D ... napise STISKNETE START , potom fatal crash... pritom subor je uplne rovnaky (riadky, idcka..) az na prelozeny text... babrem sa stym uz par dni a nemozem nanic prist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 No verze swag ma jisty chybky,hlavne filmovy sekvence nejak blbnou.Myslim si ze 17.4 tu ceska verze bude...Jinak witcher je mnohem lepsi nez jakykoliv rpg ,je to naprosto jina hra,lepsi nez nedodelany skyrim i kdyz jsem ho miloval.V zaklinaci proste tim pribehem naprosto zijete.Konecne to nekdo dokazal,pokud hra roku tak jedine zaklinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 proto všechno hraju jen origoš hry, abych si ušetřil tyhle procedury:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 proto všechno hraju jen origoš hry, abych si ušetřil tyhle procedury:-) Jenomže u drtivé většiny origo her nejsou ani cz tit. možné! Zrovna jako u ME3, za kterou jsem strašně rád a kdybych nebyl "pirát" nikdy bych si tuhle skvělou hru v cz nezahrál.. to gunzie: Vážně je zaklínač 2 tak skvělej? Tak ted se těšim ještě víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 heh aj mna chtil ten mass effect.. momentalne idem uz druhy krat, tentoraz za zenu a skusam ine rozhodnutia... + hlavne side questy... skvela hra, dokazal by som to hrat aj dalsich 10 krat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Zaklínač je podle mě hra, kterou se vyplatí koupit i jako originál. Je to hodně kvalitní RPG a přístup autorů je super. I když to je věc, která je vidět spíš na PC. Prodat hru a pak dodávat bonusy zdarma se moc dneska nenosí. Češtinu naštěstí řešit nemusím, spíš naopak, dost mě naštve hra, která se klidně naisnatluje v šeštině, aniž by dala možnost volby. Přeci jen, pokud je člověk zvyklý pročítat zahraniční weby o hře (a těch bývá obvykle víc, než českých), změna názvů, skillů, apod., dost často spíš mate. Ale je jasné, že ne každý má možnost užít si hru v angličtině, to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Hele a to vyjde nějaká verze čistě pro ČR?nebo to bude nějaká středoevropská?...protože jestli to bude jako s fifou,anglická verze a pak česko-polsko-něco tak by to určitě někdo ripnul.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 tak už jen pár dnů a je to doma:-) sice už jsem ji dohrál na PC , ale i tak se těším na xkovou verzi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 heh potom by si to mohol nam ostatnym ripnut... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 A nebo taky poradit, ať si koupíte originál hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 A nebo taky poradit, ať si koupíte originál hru.přesně tak jak říkáš:-) kupte si origoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 v pohodě já počkám až to někdo okolo polska ripne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 heh, ok... chapem ta... aj ked keby takto uvazovali vsetci tak nielen ze su neni ziadne homemade CZ, ziadne hry na stiahnutie, vynajdeny RGH, flash atd by som mohol pokracovat... ale ok ... ja si tiez pockam, snad niekto z cz to ripne... jakubgaluszka - z polska to asi nikto neripne, kedze verzia SWAG obsahuje polsku lokalizaciu (podla info) akze ak tak tak len cech/slovak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.