radimfisera Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Mě to právě pokaždé hazí tu chybu MD5 Mistmach u sem to stáhnul z několika zdrojů a furt to samé :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 tak jestli mas FW 6.39, tak si hod tim padem 6.39 PRO B8 pokud ne .... updatuj na 6.39 PRO B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimfisera Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 tak jestli mas FW 6.39, tak si hod tim padem 6.39 PRO B8 pokud ne .... updatuj na 6.39 PRO B8 I po nahrání FW 6.39 Pro b8 to stále ukazuje Mistmach MD5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 k cemu ti bude downgrade kdyz uz mas flash lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimfisera Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Hej jo ted sem to precetl díky moc...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimfisera Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Sem věděl že v tom bude problém, sekaj se hry nemůžu tam hodit perma pro b8 protože mam 3000 ani "overclock" na 333mhz nepomohl a kartou to nebude na ni sem driv mel jeste kdyz sem mel psp 1004 hry a slapaly v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Update 24.8: Vyměněn odkaz na downgrader pro OFW 6.35 - 6.60 Update 26.8: Vyměněn odkaz na downgraderpro OFW 6.35 - 6.60 (opravená verze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn97 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak já mam PSP 3004 FW 6.35 0.3g Vsechno mam dobre ve slozkach Kdyz sustim Downgrade Tak to napise :Error ,updater D5 mismatch... Cos tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn97 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Spatne vlozeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Novinka: Vyměněn odkaz na nový downgrader, který zvládne downgradovat PSP se všemi moduly (01g - 09g) na firmware 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokim666 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Zdravim, porad se mi to nedari.... mam psp 1004 desku 01g a mam vse nakopirovany do spravnych slozek a kdyz spustim ten down.. 6.20 tak se zapne a pak mi to napise error ze muj firmware neni podporovan. mam ofw 6.60... co s tim mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Ahoj pokud máš PSP 1004, tak nepotřebuješ downgradovat na 6.20, nech si tam 6.60 a dej si tam buď 6.60 ME-1.3 nebo 6.60 PRO B9 CIPL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokim666 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Zdravim, tak super... dal jsem tam CFW 6.60 ME (Installer pro OFW) a uz to maka. jen mi nejde spustit POP TFS.cso, hru to nacte, ale kdyz ji dam spustit tak mi to napise error.. ale moc diky za radu, uz aspon funguji jine hry. moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Zdravim, tak super... dal jsem tam CFW 6.60 ME (Installer pro OFW) a uz to maka. jen mi nejde spustit POP TFS.cso, hru to nacte, ale kdyz ji dam spustit tak mi to napise error.. ale moc diky za radu, uz aspon funguji jine hry. moc dikyAhoj aby ti šla ta hra tak si musíš stáhnout a dát do PSP plugin KHBBS, který byl sice určen pro staré firmwary. V těchto CFW to již mělo být ošetřené a měla by ta hra již fungovat, ale není tomu tak, mě to taky nefungovalo, až když jsem si dal tento plugin, tak to začalo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@zer Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Tak jsem myslel ze uz to mam, po instalaci me to rekne ze je tam 6.20 a kdyz zmacknu kolecko system se restartuje a pak kdyz se podivam na system info jakej mam FW tak je tam 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Vím, stáhni si prosimtě ten downgrader znovu, teď jsem na něj opravil odkaz, ona tam byla ještě pořád verze která nepodporovala firmware 6.60, ale teď už ti to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@zer Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Muzu pouzit ten soubor co je v update s toho novyho odkazu? Nebo tam musim vlozit ten soubor co stahnu s toho dalsiho odkazu s 6.20 pro ostatni PSP? EDIT: Zkousel jsem pouzit jak ten novej downgrader i s se slozkou update a pak jen downgrader s tim FW 6.20 a pokzde me to ukaze ze je tam porad 6.60, jeste me napadla jenda vec kdyz poustim ten downgrader potvrdim X pak se me to zepta jestli chu spustit downgrader tak dam zase X a pak tam vyskoci zase nejaka hlaska ze jsou pusteny nejaky aplikace sou toho zhruba 4 radky pres celej displej moc anglicky neumim ale tohle jsem s toho pochopil a zepta se me to jestli chu pokracovat tak dam X zhasne displej a pak se objevi obrazvka s tim ze byl proveden downgrade stisknu O a system se restartuje pak vlezu do system information a je tam porad 6,60. EDIT2: Jeste jsem to zkousel a napise me to tohle A later version of the system software is already installed. There is no need to update. (CAAFFFFFCF7) Nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@zer Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Takze nikoho nic nenapada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Takze nikoho nic nenapada?Zkus stáhnout ten firmware 6.20 odjinud, normálně si zadej do googlu 6.20 PSP a ono ti to najde odkazy na ten firmware a poté to zkus downgradovat s tím nově staženým fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@zer Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Tak jsem dnes hledal jeste jinej FW 6.20 a ani jeden nesel tak jsem zkusil 6.35 tak a ta uz me nerikala ze FW je starsi nez co mam nahratej takze snad az se me nabije baterie tak to povali, mam tam pak zkusit jeste nahrat tu 6.20 nebo tam nechat tu 6.35? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 No záleží na tobě na fw 6.35 musíš cfw po každém restartu znovu spouštět, kdežto cfw 6.20 je nastálo a tudíž po restartu PSP ti tam zůstane. Ofiko firmware 6.20 stačí jen trochu pohledat http://psp.dashhacks.com/file/1855 ,http://www.megaupload.com/?d=RLMC77YW , http://pspslimhacks.com/psp-firmware-6-20-released/ , http://www.mediafire.com/?ed7ua5fd2d1tdhf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@zer Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Dyt jsem psal "hledal jeste jinej FW 6.20 a ani jeden nesel" ja jich nasel hodne ale proste me PSP psalo porad do kola ze mam nejnovejsi FW ze ten co chu tam dat tak je starsi a ta 6.35 ne tak tu 6.60 prehraju 6.35 a pak tam zed zkusim dat 6.20. EDIT: Tak ani z 6.35 to nejde downgradnout na 6.20. Jeste jen pro ujasneni co znamena docasne? Aji kdyz jsem PSP vypnul/zapnul a porad CFW tam bylo videt?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Aha, tak to se omlouvám, já jsem si to večer špatně přečetl, já jsem četl, že jsi žádný fw 6.20 nenašel :D moje chyba promiň. Dočasně znamená, že po tvrdém restartu se ten CFW smaže a musíš ho nahazovat. Tím tvrdým restartem se myslí: vytáhnutí baterky, úplné vybití baterky, kdy se PSP samo vypne a hlavně vypnutí dlouhým podržením vypínacího přepínátka. To vypnutí/zapnutí krátkým pohybem přepínátka nahoru co myslíš je jen vlastně uspání PSP (něco jako na počítači režim spánku), tím se ti CFW nesmaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Zdravim, mam psp 3004 s fw 6.60. Kdyz spustim instalator a projdu vsema hlaskama tak scerna obrazovka, pametovka neco dela ale po dokonceni mi to skoci zpatky do XMB a mam furt fw 6.60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kumbalec Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Nechápu proč mi to nejde.Když tam dám ten firmware 6.20 tak se mi to vůbec nepustí ostatní corupted data a ver 6.35 když se ukáže tabulka start tak se mi napíše že mám novejší verzi že není potřeba žádnej update.Nevíte někdo co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.