Martin2412 Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 No tak se hele hochu trochu kroť jo? Vždyť jsem ti to vysvětlil a napsal ti co jsi chtěl vědět. Pouze jsem tě upozornil na to, že by jsi si to klidně mohl vyhledat sám, není přece problém zadat do googlu nebo torrentů PSP games a podívat se jak jsou velký. Takže pokud chceš být takhle sprostý a napadat mě, tak tu na fóru nemáš co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpartas Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 A kdo stím začal ??? Ty. Tak jako já nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpartas Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 A jdou vůbec hry na verzi 6.60 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Kdo si začal? No já ti to řeknu, ty jsi si začal, ty jsi byl sprostej a napsal jsi mi abych se neposral, když jsem ti jenom slušně řekl, aby jsi byl trochu samostatnej. Jinak samozřejmě, že jdou, vždyť jsi sám před několika příspěvky psal, že jsi si to flashnul viz. Mám ho flashnuté ale nevím jak dál ?", tak na co asi myslíš, že je jinýho flash? Navíc jsem ti pod ten tvůj příspěvek napsal jak tam ty hry máš dát, co víc ještě chceš. Tak a můžeš mi zase začít nadávat, abych se neposral. lucinecka reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpartas Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Tak jako sorry ale ty prostě se chceš hádat ale tak nic no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpartas Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Fak sorry.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 dobry navod diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Tady je víc vysvětlenej návod pro 9G moduly. Je to německy, ale stačí použít Translator: http://www.pspking.de/forum/showthread.php?tid=58547 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabiczek Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 prosím pomozte mi,mám verzi 6.60 zkopíruju eboot do psp/game/update,zkopíruju downgrader,zapnu ho v psp odkliknu dvakrát x a pak,když se to chce spustit mi to napíše The game could not be start (80020148) Vůbec nevím,co s tím s PSP jsem hodně začátečník :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 tak to nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Podívej se,co ta chyba znamená ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Update 6.10: Vyměněny dead linky na ofw 6.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 NWM CO MAM DELAT ZOBRATI SE MI: the update cannot be saved the data is corrupted (DXFFFFFFFF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Stáhni to znovu, jak ten update, tak i ten downgrader a ujisti se, že to máš všechno ve správných složkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Mam PSP s 6.60 011g funguje downgfader 6.20 aj na toto. Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Toto je pokud se nepletu ten paskvil PSP E-1004 Street a nejnižší firmware, který lze do tohoto PSP narvat je 6.50, takže bohužel to fungovat na 6.20 nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Toto je pokud se nepletu ten paskvil PSP E-1004 Street a nejnižší firmware, který lze do tohoto PSP narvat je 6.50, takže bohužel to fungovat na 6.20 nepůjde. A da sa tam niečo dat aby išly ISO hry. Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Ano, dá prostě a jednoduše si tam nahraj 6.60 PRO C, návod najdeš zde v sekci tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Ano, dá prostě a jednoduše si tam nahraj 6.60 PRO C, návod najdeš zde v sekci tutoriály. Tak som tam dal tuto verziu s fora LCFW 6.60 Pro B10 (do modelu 011g) stiahol som par ISO hier z ulož to ale len dve tam idu ostatne hlasia corupted data jak je to možne netreba niečo nastavit v VSH menu poradte.Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 No nejpravděpodobnější je, že ty hry jsou špatně stažené, nedotažené nebo nejsou určeny pro PSP. Takže ty hry stáhni znova, případně je stáhni odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 pls potrebuju help kamos ma 6.60 a chtel jsem mu to hodit na 6.20 dal jsem tam downgrader bo co a ten updater vsechno a jede v poho a jeste pred tim start 6.20 mu najede error nevite co stim a vsechno je dany dobre cetl jsem to asi 5x a ma 4g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Ted mám psp s 9g deskou a když hodím na 6.20 dá se pak udělat ctf s pernament? tzv nafurt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.