rootan Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 dobrý den, mám obě konzole a chci si koupit na jednu pohybový ovladač,jen nevím na kterou,našel jsem na netu rozepsané výhody na tomto obrázku http://www.xboxweb.cz/uploads/posts//1307112455_kinectvsmovekomiks.jpg poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 hehe, ten obrazek je dobrej ;). Kazdopadne obe jsou v tuto chvili k prdu, pockal bych na dalsi gamesy, ktery (snad) prijdou. kinect je uplne k hovnu, move umi aspon killzone 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 kinect jsem neměl ještě možno vyzkoušet, ale mám move a nemůžu si stěžovat. Mám sports champions a the fight je to super. Ségra "hraje" zumba a říká taky, že je to super, ale ta zumba je třeba i na kinect. Tam není potřeba dávat žádný ovladač k tělu jak u move. Plánuju si ale do budoucna kupovat i xbox a kinect k tomu, protože co jsem se díval tak videa na posilováni(ufc personal trainer) bude asi o ničem s ovladačema po celém těle. To move ti můžu doporučit, já svých peněz nelituji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Řeknu ti to takto : Pokud chceš něco inovatiního, nového, svěžího, kup si Kinect. Ovládání, které nemá obdoby, přesně, intuitivní (nemám s tím ale osobní zkušenosti). Move ale nabízí mnohem širší portfolio her (potažmo patche na starší hry), univerzálnější ovládání (střílečky, závody, ovládání v sedě) a větší přesnost. Na Move si nezahraješ nějaké taneční hry nebo hry po celou rodinu (myšleno hry hratelné celým tělem), zato si tu daleko lépe zahraješ sportovní hry (už jen kvůli přesnosti a tomu, že něco držíš), a set pro jednu osobu stojí míň. Set pro dva je stejně drahý jako Kinect. Osobně mám Xbox (Elite) i PS3 (Slim 250 GB), ale zatím mám jen Move. Jsem s tím navýsost spokojen, ovšem je na to hrozně málo her, poslední dobou (myslím ty, co nově vyšly). Kinect bych také chtěl, ale je to hodně peněz a nevím, zda to má cenu, při tom množství her, které jsou určený hlavně pro děti. Na Move najdeš hry po děti i hardcore hry, na Kinectu téměř vždy hry pro děti nebo párty hry. Záleží na tobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Asi tak... je to jen o tom, co máš rád za hry. Počkal bych na E3, vsadil bych totiž svoje fešný tkaničky, že tam nastíní, kterým směrem se obě zařízení budou ubírat. Zatím podle mě v počtu a kvalitě her vede move. I když sám jsem si nedávno kinect taky objednal právě kvůli těm tanečním hrám. Ale jestli tě poskakování nebaví, nebo nemáš s kým hrát ty casualky šel bych nejprve do move. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Řeknu ti to takto : Pokud chceš něco inovatiního, nového, svěžího, kup si Kinect. Ovládání, které nemá obdoby, přesně, intuitivní (nemám s tím ale osobní zkušenosti). ... Nemáš s tím osobní zkušenosti a dovolíš si říct, že je přesné a intuitivní? Dobře, zasmál jsem, páč já s ním zkušenosti mám a tohle bych si nedovolil říct. Nemůžu mu vytknout, jak si sám řekl, že je to dobrá inovace, ale nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 impo5sible: Jak jsem bohužel nezmínil, beru informace od pár svých známých a ohlasů na internetu. Ano, není to na milimetr přesné, jako Move, ale v rámci mezí (a v rámci toho, že to je vlastně první svého druhu) to celkem přesné je, a i MS potvrdilo, že do budoucna je tu vleká možnost až dvojnásobně citlivějšího snímání, pomocí updatu FW :) Ale pokud máš osobní a vyzkoušené info, určitě se poděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Pokud chceš hrát: MOVE Pokud chceš blbnout s kamarády: Kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Pockej si na dnesni konferenci Microsoftu na E3 tam ohlasi hooodne kinet her, takze to muze vehementne ovlivnit usudek.....jinak Move je vylepsen wiicko, citlive a fajn, ale kinect ma do budoucna mnohem vetsi potencial, bohuzel ted neni zrovna v nejlepsi fazi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Pockej si na dnesni konferenci Microsoftu na E3 tam ohlasi hooodne kinet her, takze to muze vehementne ovlivnit usudek.....jinak Move je vylepsen wiicko, citlive a fajn, ale kinect ma do budoucna mnohem vetsi potencial, bohuzel ted neni zrovna v nejlepsi fazi :) Já si ten potenciál nedovedu představit, třeba mě E3 přesvědčí o opaku, ale pochybuju. Pro mě je Kinect zatím jen hračka, byť mocná a nedovedu si na něm představit žádnou plnohodnotnou hru. Třeba tolik očekávaný Star Wars. Prostě nechápu jak to bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Já si ten potenciál nedovedu představit, třeba mě E3 přesvědčí o opaku, ale pochybuju. Pro mě je Kinect zatím jen hračka, byť mocná a nedovedu si na něm představit žádnou plnohodnotnou hru. Třeba tolik očekávaný Star Wars. Prostě nechápu jak to bude fungovat... Kdyz nebude nic lagovat a vse fungovat jak ma tak to pujde, uz ted je videt jak se s tim od launche pokrocili...zrovna to SW taky nechapu, co jsem videl gameplaye tak to rozhodne nebylo ve funkcni fazi.......mozna ze je nakonec spatne ze ten potencial to ma mnohem vetsi mimo herni prumysl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 bez ovladace to zkratka nejde, to vime vsichni. Pak jakakoliv akcni hra se bude hrat lip s "tyckou" v ruce (move, wii), nez s normalnim ovladacem v ruce. No jsem zvedavej za pul hodiny na e3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Já to si dovedu představit představit jako doplněk k nějaké plnohodnotné hře (třeba budeš moct kopnout standardní situaci ve FIFA, nebo ubránit nájezd v NHL) ale Kinect-only plnohodnotné AAA tituly jsou dle mého nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Kinect má budúcnosť. Ovládanie je revolučné, ale človek vždy potrebuje na hranie niečo do ruky už len kvôli pocitu z hrania. Mám dobré skúsenosti s ovladačom move od sony preto ho doporučujem. Prečo je ten či onen ovladač lepší tu bolo v krátkosti spomenuté vyššie tak, že nebudem to ďalej vysvetlovať. Jediné čo je rozhodujúce je cena produktu. Pokiaľ sa nevieš rozhodnúť ja by som vyberal podľa toho, koľko výhod dostaneš za danú cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Na kinect vyšlo nebo vyjde plno nových her BF3,Star Wars,UFC,Virtua Tennis 4,Forza4 a na ps3 jich moc není takze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Tak zrovna BF3 mit podporu kinectu mit nebude, SW jsou naprd (rikam jako fanousek SW) o VT taky nic nevim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 BF 3 na to nebude. Ale Ghost Recon Future Soldiers. Stejně mi ty tituly příjdou zatím jako blbosti...Ovšem něco jinýho je, když doma děláte kinect party...od toho to taky je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Kinect fail: http://www.youtube.com/watch?v=57NbsAwFhZI...xDxDxD tenhle fail se mi nejvice libi:D ,ale na mova se mi nejak nedari najit zadny fail,takze ja mam jasno v tom co je lepsi,co vy?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Move = fail Kinect = Best Sports champions = Sracka Kinect sports = The best The fight = Nudaa vubec to neni zadnej fight vzdyt je to nepresne jak svina a ma to odezvu jak .... Mam oboji a na move se mi uz jen prasi .. kinect je ohooodne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Killzone 3, Socom, Tumble, PS MOVE heroe, EyE pet, MAG, vyjde sorcery, medieval moves a určitě další + jako na kinect vyšlo pro MOVE několik herních hříček. Jinak souhlasim s YaKuZa s tim že THE fight se strašnej a nedá se hrát. Kinect má brácha, ale zatim jsem neměl šanci odzkoušet. MOVE myslim potřebuje míň prostoru než kinect a jinak nepotřebuješ třeba světlo v noci když ti stačí světlo z ovladače:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Kinect fail: http://www.youtube.com/watch?v=57NbsAwFhZI...xDxDxD tenhle fail se mi nejvice libi:D ,ale na mova se mi nejak nedari najit zadny fail,takze ja mam jasno v tom co je lepsi,co vy?;) hejbe se ten chlap vubec? vzdyt to jezdi uplne samo kinect sucks // // tak to je ten fail ahaaa :D prisel sem na to .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Na kinect vyšlo nebo vyjde plno nových her BF3,Star Wars,UFC,Virtua Tennis 4,Forza4 a na ps3 jich moc není takze.... Haha tak to je pěkný nesmysl. Kolik plnohodnotných her (ne hříček a blbostí) se SMYSLUPLNOU podporou Kinectu vyšlo? Já to vim, ani jeden. BF3 mít podporu pohyblivých ovladačů určitě nebude. VT podporuje i Move a dle mého mnohem kvalitnější tenisovou hru Top Spin podporuje pouze Move. Star Wars je nesmysl a ve forze bude Kinect (pokud vim) jen jako motion tracking a pak nějaký věci jako prohlížení auta.... Pro mě zatím jediné smysluplné využití Kinectu je rozpoznávání hlasu v ME3... Panther: Nehejbe, právě to je ten fail Yakuza: Hrál sem Kinect sports i Sports champions a musim říct chaaaaaaachachachahaaaahaahahaahahahahahaaaaaaahaahchaaahaahchaaaaaahhahaahhahahaha :wohow::wohow::D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 hejbe se ten chlap vubec? vzdyt to jezdi uplne samo kinect sucks// Taky jsem si říkal...:D LOL, co to je? :D Kinect (zatím ty hry) je hlavně pro děcka...tak je to asi tak lehký...:D Navíc je to přímo nějaká dětská hra..., tak tohle ja kvalita kinectu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Jeste k tomu co je lepsi myslim ze krom kinect sports (vypada zajimave) je PS MOVE i Kinect zalezitosti pouze luxusu ne užitku/zábavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Na kinect může býr dobrá hra RYSE Jinak nevím jestli i na Move, ale na kinect se mluví, že bude Minecraft - to by byla určitě velká výhoda :) , ale nevím na jaké pohybové zařízení to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.