kazim_cz Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 hej fenix odpovim ti jen todle http://console-forum.net/showthread.php?p=375504 pres tendle program sem palil svoji prvni hru a na rozdil od tech co tu pisou ze posrali 9 dvd tak ja neposral ani jedno hned prvni jde bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Naco slozite kdyz to jde jednoduse pres IMGBURN a taky sem nic neskurvil, kdyz nepocitam 2hry na stare vypalovacce ktera DL proste uz nezapsala OK, a pak jedno na dalsi ktera po 2 letech prestala taky palit DL. ted mam rok LG a uz ma za sebou 50 DVD a vsechny OK. Uz mi to pripada jako u blbejch kdyz se kazdej pta jak a vcem palit kdyz tot u je tisickrat napsane. Proste: otevru dvd soubor v IMGBURN nastavim booktype u DVD+R DL na DVD-ROM vyberu rychlost zapisu 2,4x nebo 4x nebo i 8x mam otestovano. Treba moje LG neumi palit 2,4x ta predtim taky LG to zvladala. dam vypalit a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazim_cz Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 tak v tom s tebou souhlasim proc se kazdy pta v cem ma palit kdys to tu je nejmin stokrat, ale tan program DVD Decrypter neni slozitej tam mas navod jenom neco prenastavis a vickrat to delat nemusis ja sem si ho vybral protoze na nej byly same pochvaly a o IMGBURN sem slisel vsechno mozne jednomu to slo a druhemu ne. tak to je vse cosem ktomu chtel ric proste ten program doporucuju a doporucovat budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 No podle mne to neni programem ale ruikama useru a taky urcite mechanikama, treba moje philips mechanika v booku neumi zapsat booktype jako DVD-ROM u DL a tim padem nemuzu palit hry skusil sem jednu a logicky nejela tak sem se na to vysral a palim na overene LG v PC a je vse v naprostem poradku a verim ze ve vsech aplikacich, jak sem rikal na pouzivam Imgburn a kdyz si nekde pujcium nejakou zalohovanou hru tak ji jen prekopiruju v neru "kopirovat disk" a jeto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zizou10 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 FENIX: máš určitě vypalovačku na dvouvrstvé dvd? A máš DVD+R DL? Nekoupils náhodou DVD-R DL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Můžete mi prosím poslat odkazy na xbox360 programy aby tam byl hlavně ten program na to abych mohl hrát po netu dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Můžete mi prosím poslat odkazy na xbox360 programy aby tam byl hlavně ten program na to abych mohl hrát po netu dik ty asi myslis XDVDMulleter,tak si to stahni tady je tam všechno co potrebujes http://console-forum.net/showthread.php?t=43459 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleskojot Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 prosim jak mam spojit soubory oznacene jako 001,002, atd. neznameho formatu abych dostal jen DVD a ISO. upozornuji ze uz mam hru rozbalenou ale potrebuju nejak predelat do techto dvou souboru ze? dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino1 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 prosim jak mam spojit soubory oznacene jako 001,002, atd. neznameho formatu abych dostal jen DVD a ISO. upozornuji ze uz mam hru rozbalenou ale potrebuju nejak predelat do techto dvou souboru ze? dekuji Nazdar musis stiahnut total commander cez to ti to vyextrahuje subory a potom das uz iba zlucit viz.obrazok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 prosim jak mam spojit soubory oznacene jako 001,002, atd. neznameho formatu abych dostal jen DVD a ISO. upozornuji ze uz mam hru rozbalenou ale potrebuju nejak predelat do techto dvou souboru ze? dekuji Treba clone cd si takovy soubor dela 001 , 002 , 003 a k tomu .dvd soubor ... Lepsi bude kdyz posles screen , pokud to nepujde spojit v total commanderu , tak muzes pouzit treba 7zip , nebo hjsplit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 prosim jak mam spojit soubory oznacene jako 001,002, atd. neznameho formatu abych dostal jen DVD a ISO. upozornuji ze uz mam hru rozbalenou ale potrebuju nejak predelat do techto dvou souboru ze? dekujitřeba prográmkem HJSplit spojíš soubory. klikneš na Join, ukážeš mu cestu k souboru *.001 a do té samé složky Ti spojí ten soubor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Tak koukam ze trosku mimo tema ne ?? jak muze nekdo chcit neco palit kdyz si to neumi pomalu ani rozbalit a spojit :roll: :roll: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 kazdej nejak zacinal... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleskojot Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 kazdej nejak zacinal... ;) dekuji za obhajobu. s kompem umim ledazco a myslim ze to neni malo kdyz se tim castecne zivim ale X-ko mam tyden flashle a presne jak pise suchac zacinam s palenim takze tak a vsem dekuji za radu:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 mám flashnutý xbox DVD +r dl a clone CD dam vypalit hru rychlostí 2x dám do xboxe spustím černá obrazovka a napíše mi to at vycistim disk a at resetuju xbox to nefunguje,co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Zdravim lidi chtel bych se zeptat nekde jsem slysel ze ty hry muzu palit pouze na dvd plus r dl verbatim je mozne to vypalit treba na dvd plus r dl od philipsu?Dekuji moc za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ja osobne jeden philips zkousel , i emtec a fungovaly . Ale taky zalezi jak si s medii poradi tvoje vypalovacka... Nejlepsi je pouzivat verbatim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 jo dekuji moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 já vypaluju přez IMGBURN rychlostí 2,4 a ještě nikdy nesklamal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Čau dneska mne prisli dl dvds+ a objednal jsem si ktomu usb-sata ramecek protoze mam starej komp s ATA rozhranim tak abych mohl pálit hry.Jenže když jsem dal pálit Far Cry 2 RF tak mne to po 22% dalo nejakou chybnou hlasku no tak sem to skusil znovu a to samy na 4%.predtim sem palil asi 5 her a všechny bez problemu.....tady je odkaz na obrázek: http://imgway.eu/get.php?img=7602 .prosim vas co stim.diky moc.jo a před tim jak sem palil tech 5 her tak sem mnel Sata-usb ramecek pujcenej od znamyho.dvd byly z alzy...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmusik Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Cau,mam problem po roce u jedine hry,kdyz ji dam vypalit v img burn,normalne dam soubor .DVD a nazev disku je DVD_rom misto XGD2DVD_NTSC jak ma byt. Vubec nevim jak prepsat nazev toho Dvdcka,takhle to urcite fungovat nebude,diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Soubor .dvd i iso soubor se musi jmenovat stejne , je jedno jak , ale STEJNE ! Navod jak vytvorit soubor .dvd najdes v topiku pro zacatecniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmusik Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 To ja vsechno mam v poradku,jen nazev dvdcka po vypaleni je jinej nez ma byt. Jinak Video a audio ts adresare se souborama jsou vypalene spravne,ale kdyz ma dvd jinej nazev,tak to xbox neprecte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Čau dneska mne prisli dl dvds+ a objednal jsem si ktomu usb-sata ramecek protoze mam starej komp s ATA rozhranim tak abych mohl pálit hry.Jenže když jsem dal pálit Far Cry 2 RF tak mne to po 22% dalo nejakou chybnou hlasku no tak sem to skusil znovu a to samy na 4%.predtim sem palil asi 5 her a všechny bez problemu.....tady je odkaz na obrázek: http://imgway.eu/get.php?img=7602 .prosim vas co stim.diky moc.jo a před tim jak sem palil tech 5 her tak sem mnel Sata-usb ramecek pujcenej od znamyho.dvd byly z alzy...... Edit:Kdo mi pomůže vyřešit,pošlu 500credits.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 a ramecek mas stejnej ?? treba je to nejakej shot a nestiha posilat data pres USB. ja jsem mel u booku pripojenou mechaniku teda IDE na usb pres EASY2IDE a nevypalil sem stim nic taky ruzne chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts