Smack Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Chtel bych se zeptat asi jak dlouho se vypaluje hra o velikosti 7Gb v cloncd o rychlosti 1x ? Ptam se proto ze po 40 minutach se neukazalo ani 1% palim na DVD+R DL (imation) predem dik za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Já když jsem ji pálil na 1x tak to trvalo necelé 2 a půl hodiny ... Chybu hledej v něčem jiném ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Ja pálim rychlostou 1x a trva to okolo 45 minut ... to som si myslel ... ale teraz ked napisal Lance sa mi zda ze kedze moje dvd asi tu rychlost nepodporuje tak mi to hodi vyssiu rychlost a pali rychlejsie. Moze palit na rychlosti 1x 45 minut? Mozno je toto odpoved aj na otazku preco mi v GTA nenacitava spavne textury aj ked mam HDD :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Pali ti to 2,4 x tak jako me , malo ktera vypalovacka ti vypali 1x :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Cus prosim vas vypaluje mechanika LG GSA 4163b dík Já jen že se u clone CD ani u IMG burn procenta ani nehnou prazdny DVD+DL ja jen abych nekupoval jinou a tahle by potrebovala napr jen novy patch dík:hide1:čau, mám stejnou vypalovačku. vypálil jsem už 20 her na xbox360 a všechny fachčí. musíš aktualizovat firmware, starší měli problém s dvouvrstvými medii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Mám ten samí problém s tou samou mechanikou kde muzu stahnout firemware ? EDIT: nejake firmwary sem nasel jaky tam mas ty dik predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Mám ten samí problém s tou samou mechanikou kde muzu stahnout firemware ?EDIT: nejake firmwary sem nasel jaky tam mas ty dik predem Poslední je A106 a s ním mě všechny hry fungují. Tady ho máš. http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA4163A106.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pumpkin Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Čau, mám palírnu Lg GSA H10N. Vypálil sem dvě hry přes CloneCD (Soul Calibur 4 a Guitar Hero3) a hry šlapou v poho, jenomže teď jsem si stáhnul Devil May Cry 4 a když hru vypálím stejným způsobem i na stejné médium tak mi to po najetí do menu pisne že mám vyčistit divko a restartovat Xbox...nevíte někdo čím to je? Příjde mi jako blbost že bych měl zanešenou čočku když mi tak dvě hry jedou..zkoušel sem smahnout i přes imgburning ale v něm mi to pokaždý přestalo vypalovat a hodilo to nějakou hlášku, zmrvil sem takhle asi 8 divek. :cry::cry: Nevíte někdo co s tím? Mám si stáhnout novší firmware na mechaniku? Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 zdar, mám problém - hru jsem vypálil rychlostí 2,4x v ImgBurn i CloneCD a pokaždý mi to napíše Unplayable Disc ... Xko mám flashnutý - nevíte, čím by to mohlo bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Asi bude chybne iso....jinejm lidem to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 no vypálil jsem takhle asi 3 hry a ani jedna nefunguje :.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Palis normal pres soubor .dvd??Protoze se mi to nejak nezda....Ty mas ted ten flash v xboxu novy co?..Nebo ne....Jinak to neni mozne....YTo bude neco s tim jestli ti nejde spustit zadna hra.....Jsou ty hry hry v PAL regionu??Jesttli mas xbox z EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 jojo mam to flashlý - ten, kdo mi to flashoval mi k tomu nějaký DVD vypálil a ty šly, ale teď zkoušim ty moje a nejdou.... Verbatim DVD+DL 2,4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pumpkin Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 jojo mam to flashlý - ten, kdo mi to flashoval mi k tomu nějaký DVD vypálil a ty šly, ale teď zkoušim ty moje a nejdou.... Verbatim DVD+DL 2,4x Buď tebou bych ty image zkusil vypálit u někoho jinýho páč to může být vypalovačkou a nebo jestli máš možnost tak hodit ty divka k někomu do druhýho xboxu.....to se mi nezdá že by ti to nevzalo ani jednu hru ;) např. mě se tady tohle stalo až u třetí hry...popř. zkus jak už tady je o tom zmínka zkusit rozebrat Xko a vyčistit čočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 tak teď jsem to zkoušel vypálit jinde a hra normálně jde - takže asi půjdu na jinou vypalovačku - kterou doporučujete na ty X360 hry? nějakou LG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 tak problém vyřešen - vadná vypalovačka - vyměnili jsme jí za LG GSA H55N a všechno fajčí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dnbmasta Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Zdrawim, použil jsem zde uvedený návod na vypálení her na xbox360. Koupil jsem si Verbatim DVD+R DL, stáhl Imgburn, nastavil vše jak bylo v návodu, ale před pálením mi to napsalo Failed to set L0 data zone capacity. Mám LG GSA-4160B na netu jsem koukal že podporuje vypalování dvouvrstých DVD tak nevíte v čem může být problém ??? Zkoušel jsem i update firmwaru z A301 na A306 a pořád nic :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pumpkin Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Zdrawim, použil jsem zde uvedený návod na vypálení her na xbox360.Koupil jsem si Verbatim DVD+R DL, stáhl Imgburn, nastavil vše jak bylo v návodu, ale před pálením mi to napsalo Failed to set L0 data zone capacity. Mám LG GSA-4160B na netu jsem koukal že podporuje vypalování dvouvrstých DVD tak nevíte v čem může být problém ??? Zkoušel jsem i update firmwaru z A301 na A306 a pořád nic :cry: Udělalo mi to to samý. Imgburn je mrdka, už mi zmršil minimálně 4 DVDčka. Radši to vyzkoušej přes DVD Decrypter podle tohodle návodu : http://console-forum.net/showthread.php?p=375504 ... je to 100% funkční. Včera jsem přes něj vypálil i hry který mi přes Clone a ImgBurn nejeli a teď frčí bez problémů...:cheesygrin: Jo a úplně nejlepší by bylo kdyby sis stáhnul ještě novej firmware na tu tvoji palírnu: http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gsa_4160b.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 jak mámvypálit soubor . 000? normalně v IMGBURN dát .dvd a 2,4x? SCREEN souborů: http://www.sdilej.net/pics/78ad72b6ced9d80055b3de95153e5c4b.JPG XDVDMulleter: http://www.sdilej.net/pics/4184bc5fc577db6c511833e57d045217.JPG díky za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 jak mámvypálit soubor . 000? normalně v IMGBURN dát .dvd a 2,4x? SCREEN souborů: http://www.sdilej.net/pics/78ad72b6ced9d80055b3de95153e5c4b.JPG XDVDMulleter: http://www.sdilej.net/pics/4184bc5fc577db6c511833e57d045217.JPG díky za odpověd. v té složce by jsi měl mít soubor.iso a soubor.dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 to *.000 přejmenuj na *.iso a mělo by to jít ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 nic nepremenovavat...staci ked budes mat .000 a .dvd subor v jednom priecinku a das napalovat ten .dvd subor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freak13 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 cau chci se tě zeptat jestli jsi zkoušel někdy tenhle program na vypalování a jestli by jsi na nej nekde nenasel na netu návod nebo mi aspon poradil jestli vis jak na něj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 to *.000 přejmenuj na *.iso a mělo by to jít ;) .. přejmenovat stačí klasicky jenom přepsat název, respektive smazat .000 a místo toho napsat .iso?:) EDIT: problém vyřešen, musel jsem to přepsat na .iso ale i v souboru .dvd přes poznámkový blok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximo Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Cau všichni. Mám flashnuty Xbox360. Dnes jsem si chtěl zapařit nějake starší hry jako Crackdown, Pirates of Carribean At Worlds End, Project Gotham Racing 3, Far Cry Predator a jiné starší hry - a ani jedna z nich nechce fungovat i přesto že před půl rokem fungovali normálně. Buď píše že disk je nečitelný nebo ať jej vyčistím. Mám poslední aktzualizaci z DVD hry. Na LIVE nechodím. Poradíte někdo?? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts