Cru4l Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 No tak to jsem zvědav, jestli se to nějak pohne :-) I kdyby to měla bejt prázdná sekce se 3 tématama, bude to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 tak jestli bude tak to budem muset nějak vyzásobit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 tak kuci :D a pojďme zabrouzdit zpět do wiiu vod :D mám takový problém, mám k wii u i pro controler. Koupil jsem si teď contru 3 a nedaří se mi rozchodit druhého hráče :( když připojím pro controler zobrazí se jako P1 a netuším jak to přepnout na P2 nebo to nejde a je tam stejná vychcanost jako u new super mario bros U kde musí být 3 ovladače pro hru ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Chceš říct, že pokud si koupím New Super Mari Bros U, tak Upad + Wii Remote mi nebude stačit k tomu, abych si s přítelkyní zahrál a budu muset ještě Wii Remote koupit? :o Mě třeba takhle nešlo zprovoznit hraní ve dvou v demu LEGO Super Heroes. Upad jako hráč 1 v pohodě ale Remote mi zaboha nešel.. Nevím proč, nebo jestli k tomu je potřeba Pro Controller... Jinak abych nějak reagoval na tvůj příspěvek, tak musím říct... vůbec netuším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 (upraveno) v multi u new super mario bros U je Upad pouze jenom jako boost mode(prcá tam spoluhráč plošinky na skákání a teprve až 2 remote+ upad je pro "2 hráče"), teda ve výsledku je nsmbu pro až 5 hráčů už jsem na to došel :D a nikdy by mě to nenapadlo Upraveno Leden 14, 2014 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 hele a co vůbec kdo máte doma za hry? u mě: - SM3DW - Darksiders II - Rayman - Pikmin 3 - Assassin III + SMG na wii měl jsem toho více ale dost toho putovalo do světa :) jinak v plánu tedy co už vyšlo mám asi: - Batman - Deus ex - Splinter Cell tyhle na tuty + uvažuji o wonderful 101 + Monster Hunter ... ale nevím zda mi to sedne ale to jsem nevěděl i u pikminů a jsem za ně rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 No já zatim mam jen SMB3DW, Zombi U (to miluju, atmosféra jak prase), teď pořídim Sonic All Stars, Zeldu WW (dokonalost sama). A chci pořídit: - Monster Hunter - kluci z Ninty.cz to hrajou prej docela dost, takže my mohl bejt zajímavej mulťák ;) - Sonic Lost World - Mario U - Wonder 101 - Pikmin 3 - Dokney Konga - MK8 - Rayman Později ještě dokoupim asi project zero 2, mario galaxy atd. :-) Deus mě láká, ale dohrál jsem ho už dávno jinde... Jo a brousim si zuby na Contra III!!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 tož měl jsem už aj rayman legends a sm3dw ale ty jsem prodal nsmbu zelda ww zombiu trine 2 tori toki 1 contra 3 super mario bros gradius super castlevania 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Já mám pouze: Toki Tori ZombiU Super Mario Bros 3 Edge Rayman Legends a do světa jsem akorát poslal Nintendo Land a Party U.. V plánu mám teď koupit Trine 2, jelikož by mělo být v akci a víc her zatím ani nějak nemám v plánu. Aby to nedopadlo jak s PS3, kde díky PS+ mám her mraky a nehraju žádnou.. Je ale taky pravdou, že díky WiiU jsem si prostě na PS3 ani nesáhnul.. Spíš mám v hledáčku koupit ještě jeden Wii Remote+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 zdravím.tak my mame Call Of Duty Black Ops 2 Sonic All Stars SMB3DW NSMB U+NSL U na jednom disku(škoda jak jsem to kupoval myslel jsem že tam budou ty hry na dvou cd) chystame jse na Sonic Lost World možna Nintendo Land jsme 3 ja žena a syn docela laka to chození v bludišty s tema baterkama mohla by to bejt super zabava jinak nejvíc hrajeme NSMB U batle coins .opravdu bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 jdete někdo do Smash bros.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adalpo Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Ahoj všici, já mám: Monster hunter 3 Ultimate Šmoulové 2 Rayman legends Wii Party U Zombi U Toki Tori 1 Darksiders 2 A budu někdy mít: Super Mario 3D world Pikmin 3 Warriors orochi 3 Resident eviol: Revelation Just dance Kids Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 dneska jsem si z e-shopu pořídil Trine 2 za 159,- takže jsem si rozšířil sbírku her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Já včera pořídil MH3U a jsem z toho uplně nadšenej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 tak za 159 supr, jednou ten net už musím taky připojit :D cru4l: kolik jsi dával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 oproti ps3 se mi trine2 opravdu libil a hra na +-12 hod za tu cenu je senzacni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 seth > je to na Wiiu v necem lepsi? nebo si to mam zahrat na flashnute ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 je tam directors cut, oproti ps3 lepsi grafika a moznost dotykoveho ovladani, u maga je to k nezaplaceni. Ja to mel z ps+ a nedohral nebavilo me to. Pak jsem videl ve video blogu bigNlife jak tam hraje trine2 na wiiu a dal jsem tomu sanci a vubec jsem nelitoval, za 2 dny dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 tak po dlouhém obtěžování admína máme vlastní sekci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Kupoval jsem digitalni - chtel jsem to mit vzdy po ruce... takze se ani neptej :-D ale da se sehnat za 999 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Tak zalozeno tema ve wii u sekci, presunme se tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 huráááááá=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.