Anubis1 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Prave me ten ucet ani nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Mě jde jen o Alana Wake , škoda že nejsou linky otevřené pro veřejnost, přeci by vydělal na uploadu ne ? Share-Rapid rozdává peníze, hellshare rozdává peníze. Přece takhle se dá dobře vydělat ( tedy alespoň mě to hází měsíčně nějakou tu kačku ) vím že se tu na češtině na Alan Wake pracovalo ještě snad když tu Warez byl, pak se to zatratilo a dodnes jen čekám kde bych to mohl sosnout. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperXP Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 moje cestiny jsou tady a jdou predelat i na Xbox http://www.ps3haxcz.com/viewforum.php?f=33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 preco uz ta AW cestina neni free ? nema ju niekto nahodov ? vazne by som ju potreboval, neni problem aj zaplatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 dneska jsem se dočetl, že Rage pal release od SRT má eng. z pc verze, je to vůbec možné? Pokud ano bylo by možné tak udělat i češtinu, která je také na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ahoj chci se zeptat jestli tady někdo mezi Vámi nedělá češtiny do her např. jako Red dead Redemption, nebo jestli neznáte někoho kdo to dělá..teda spíš kdo by pro mě udělal češtinu do red dead na xbox 360...třeba by jsme se mohli dohodnout i na té nějaké odměně za práci..:) dyštak se mi někdo ozvěte na email: green91@seznam.cz Díky mějte se:) Verča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Myslím, že nás bude více lidí, kteří by to chtěli a případně tě podpořili. Pro češtinu do hry: The Elder Scrolls V: Skyrim Na Xbox 360. Na PC verzi vychází v českém překladu, ale na konzole z nepochopitelných důvodů ne. A ikdyž anglicky celkem umím, tak u RPG, kde jse spousty textu, dialogů a vypráví se příběh, je čeština podle mě dost důležitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 To by bylo vážně super... jen k tomu je asi potřebný flash konzole, žejo? (vím, blbá otázka) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 mohu se zeptat , na jaký server uploadeři pro SF forum uploadují hry na xko v CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 nemá někdo v plánu přeložit i AC?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Nez si zaplatim VIP.. chtel bych se zeptat. Je vzdy nutne stahnout z fora CELOU pocestenou hru nebo jsou tam k dispozici i jen potrebne CZ soubory - viz treba CZ pro Two Worls 2 byla jen jeden soubor... Mam JTAG... tak by bylo zbytecne si to tahat cele... Diky za info Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Já bych si tam chtěl VIP též zaplatit, ale než si zaplatím tak prosím nějakého uživatele toho fora jestli by mi mohl vypsat hry které se tam v CZ nacházejí. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 http://share-forum.net/index.php/topic,1121.msg1683.html#new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Ohledne cestiny do Skyrim... kdo chce vyzkouset (a ma jtag) muze stahnout toto: http://www.uloz.to/11013686/skyrim-cestina-zip Staci rozbalit (2 adresare a 1 soubor) a prekopirovat do xboxu. Pokud rozbalite jen 2 adresare, bude vse OK, jen nefunguje diakritika Pokud rozbalite (a i prepisete xboxu) i ten solo soubor, budete mit i DIAKRITIKU OK, jen nejsou vydet znameni v navysovani levelu a uvodni logo Skyrimu, jinak slape OK. Mam vyzkouseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nez si zaplatim VIP.. chtel bych se zeptat. Je vzdy nutne stahnout z fora CELOU pocestenou hru nebo jsou tam k dispozici i jen potrebne CZ soubory - viz treba CZ pro Two Worls 2 byla jen jeden soubor...Mam JTAG... tak by bylo zbytecne si to tahat cele...Diky za infoOndra Jen celé hry - ale když jseš VIP , tak už za stahování nic neplatíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Nevite nekdo na jak dlouho tam plati VIP po zaplaceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Nevite nekdo na jak dlouho tam plati VIP po zaplaceni? Zatím se ještě členství neprodlužovalo , ale bude to prý 300 Kč na každé další 4 měsíce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Nevite nekdo na jak dlouho tam plati VIP po zaplaceni? Zatím se ještě členství neprodlužovalo , ale bude to prý 300 Kč na každé další 4 měsíce . To ale rád zaplatím za tu výhodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 jak se dá to VIP koupit, a co všechno tim přesně získam??? Přímo na foru jsem se o tom nic nedočetl nebo to nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 jak se dá to VIP koupit, a co všechno tim přesně získam??? Přímo na foru jsem se o tom nic nedočetl nebo to nenašel...Momentálně už je zase přijímání nových členů zastaveno.Musíš se zaregistrovat na http://share-forum.net a sledovat,kdy se zase otevře pro nové členy . Potom si na foru požádat o členství VIP a zaslat příspěvek minimálně 300 Kč . Získáš tím možnost stahování her v češtině zdarma ( nepotřebuješ žádný kredit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Momentálně už je zase přijímání nových členů zastaveno.Musíš se zaregistrovat na http://share-forum.net a sledovat,kdy se zase otevře pro nové členy . Potom si na foru požádat o členství VIP a zaslat příspěvek minimálně 300 Kč . Získáš tím možnost stahování her v češtině zdarma ( nepotřebuješ žádný kredit ) aha, tak to je na prd, že to je pozastavený :/ ... ok, budu to sledovat, a zkusim tam někoho požádat o to VIP, zaregistrovanej už tam jsem. Jinak pochopil jsem to správně, že oni tam mají ty hry v češtině, uložený jakože přímo na těch jejich stránkách, že už se to nemusí stahovat dál přez nějáký czshare a podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 aha, tak to je na prd, že to je pozastavený :/ ... ok, budu to sledovat, a zkusim tam někoho požádat o to VIP, zaregistrovanej už tam jsem. Jinak pochopil jsem to správně, že oni tam mají ty hry v češtině, uložený jakože přímo na těch jejich stránkách, že už se to nemusí stahovat dál přez nějáký czshare a podobně? Máme vlastní Manager na stahování vázaný na IP adresu PC a stahovat můžeš neomezeně zadarmo celé iso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Máme vlastní Manager na stahování vázaný na IP adresu PC a stahovat můžeš neomezeně zadarmo celé iso . Hmmm tak to je super :) Snad to příjmání nových členů bude zase co nejdřív otevřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 nevíte náhodou,jestli má někdo v plánu přeložit ac? strašně rád bych si to zahrál s titulkama,abych naprosto pochopil celý ten příběh,zatím sem to hrál a pak sledoval přes yout,což je celkem na chuja:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 michalss - otazka na teba ( ale ja pre ostatnych ) - dokazal by si skonverovat cestinu na Mass Effect (1 alebo aj 2 ) ? na PC vysla original cz verzia, tak by ma zaujimalo ci je mozne ju nahodit aj do xkovej ... vdaka za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.