kosmiklove Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 kubago neviem to na isto ale myslim ze ked som s to sejvol v tom strome tak som zacinal odtial...asi zalezi od toho na akom mieste si to ulozis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 JJ kdyz toi ulozis, zacinas kdes skoncil (v lokaci), ale pozdeji se naucis hrat na okarinu sklavby ktere te teleportuji k dungeonum, coz hru spolu s konem hrozne zrychli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No nevim, byl jsem v Goron City, ulozil hru, vypl a zacinam doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak to strihni pres Lost Woods pokud mas bomby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 ako ziskam ten epona song? EDIT: aha uz som na to dosiel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 OT: Jako budíka v mobilu používám už pár let melodii z Lost Woods ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Nice, ja si zas kvuli tehle hre poridil kdysi Okarinu a naucil se hrat nektere songy ze hry :D Jinak ted jsem konecne v shadow templu pred nimz jsem kdysi davno na wii skoncil a tak jedu poprve cast hry poprve :D Boss z ST me pobavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Uz jsem poresil to ukladani, stalo se nejak, ze jsem nebyl v lost woods a neziskal jsem saria's song do ocariny. Divim se proto ze me ta hra dale poustela :) Nakonec nastala situace (prave v Goron city) kdy uz byla treba, a tak jsem musel pracne v navodu na ocarina of time dohledavat co jsem vynechal :) Nicmene diky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santo Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Tak už OoT3D hraju asi čtvrtý den (pomalu, vychutnávám si to :), graficky parádní, 3D efekt příjemný - netrhá oči, obtížnost tak akorát. Už jsem získal ten druhý červený kámen a pokračuju. Doporučui všem, kdo mají 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Tak konecne dohrano.....nastvlo me, ze jsem si musel skoro cely zopakovat posledni dungeon, kvuli spatnemu ulozeni....a posledni boss, ganon mi dal celkem zabrat, protoze jsem na nej nemel dost magie a tak jsem to musel prolizt alespon ctyrikrat abych zjistil jak na nej bez magie....na nestesti se vzdfycky pred tim usi opakovat otravna pasaz kdy utikate z veze....ale za me super hra, coz jsem vedel uz kdyz jsem do toho sel, ale ted jsem si ji konecne dohral.....a pomalu rozehrevam master quest ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Desmond: Ty vypadas na zkusenyho, co jsem tak vycetl hral jsi i puvodni verzi i 3DS ma tedy podle tebe smysl kupovat 3DS verzi i kdyz mam doma origu puvodni na gamecube?Ja ji sice mam doma ale ani jsem ji nehral :D Cekal jsem nez vyjde 3DS verze ze ji vezmu ale nevedel jsem jestli v ni treba neco nepo*erou nebo tak. EDIT:Jo jeste jsem se chtel zeptat hra je teda lehci nez original? A budu potrebovat navod nebo se obejdu i bez nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Desmond: Ty vypadas na zkusenyho, co jsem tak vycetl hral jsi i puvodni verzi i 3DS ma tedy podle tebe smysl kupovat 3DS verzi i kdyz mam doma origu puvodni na gamecube?Ja ji sice mam doma ale ani jsem ji nehral :D Cekal jsem nez vyjde 3DS verze ze ji vezmu ale nevedel jsem jestli v ni treba neco nepo*erou nebo tak.EDIT:Jo jeste jsem se chtel zeptat hra je teda lehci nez original? A budu potrebovat navod nebo se obejdu i bez nej? Stoji to za to, proslo to az neuveritelnou grafickou zmenou.......takze je to ta sama hra jen vypada na dnesni pomery nromalne :) N64 verze se hrat da, temer jsem ji dohral, ale v porovnani s tou 3DS je vylozene oskliva, je tam hodne videt, jak je stara. Obtiznost bude asi stejna, snad jen bossove budou mozna trosku jini......jestli to dohrajes bez navodu, jsi dobry, protoze to je na dnesni pomery celkem tezka hra, tedy neni to hra typu, ze dostanes quest a presne vis kde ho splnit, musis hodne poslouchat a davat pozor a i tak je to dost tezke, sam jsem parkrat navod pouzil, obvzlast v castech ktere jsem uz hral a vedel jsem ze jsem je splnil uz iu bez navodu :D Ale zjistil jsem ze nektere lokace jsou trosku pozmenene....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 ja pouzivam navod dost casto...na to ze som presiel phantom houglass a spirit tracks tak mam v tom dost medzery :D uz mam tie tri kamene a teraz idem do hradu...predpokladam ze to som tak v 1/3 hry? ci ani nie? DeSmond potom daj vediet jaky je ten master quest :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 JJ to bude tak tretina hry, spis min ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 DeSmond teraz ked je link velky preco nemozem pouzivat prak a dalsie veci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Protoze ty muze pouzivat jen detsky link.....vem si ze jsou ze dreva takze to by za ty leta asi schtralo, neboj potrebovat je nebudes ;) Budes mit lepsi hracky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 a je to asi clovek co pomalu neumi ubec anglicky se pekne zapoti ze jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 To bych rekl.....bez navodu ani ranu, dost casto musis presne chytit nektere veci z textu abys vedel co udelat..... ale s navodem to jde, bez nej asi ani ranu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 da sa to aj bez navodu ale to by musel mat clovek hooodne trpezlivosti kym by prisiel na to co kde ako pouzit neni tam zas az tak vela klucovych predmetov ale aj tak...ja osobne by som prisiel o nervy :D btw forest temple za mnou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tak to mas pred sebou water temple a ten je hafo nahrofenej....tezky bludiste, obcas jsem se fakt ztracel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 tak neviem ci tam je nejaka postupnost alebo mozem ist do ktoreho chcem ale teraz som vo fire temple a ten je docela jednoduchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Vsiml jsem si ze muzes jit do ktereho chces :) Nicmene Navi naviguje v poradi forest -> fire -> water Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Dnes som si kupil 3ds aj so zeldou a hram prvy krat v zivote zeldu takze som totalny amater v tom a mam problem :D neviem najst luk :D mam mec aj stit ale neviem to najst a uz dva krat som cele okolie prehladal a neviem ho najst :D pls poradte som zufaly :D Edit : Uz to mam pohoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Pokud vim tak luk je ve forest temple potrebujes Ho pak na bosse a dokonce I "midbosse".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 DeSmond kedy sem hodis nejake dojmy z master questu? nech vieme ci sa je na co tesit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.