Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Upgrade CFW 5.03 Gen-C

gamer007

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj, nějaký hry mi jěště fachaj, ale třeba nový Naruto mi už hází chybu nějaký to číslo.

Twe, "nějaký to číslo" - to číslo se píše na ozdobu viď? Podle toho se zjištuje v čem je ta chyba že to nejde. Jinak taky bych doporučil 6.20 PRO Pernament, viz:

http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

OK to číslo u Naruta ja 80020148. Ten upgrade na 6.20 Pro-B6 Permanent je na mě asi moc složitý. I když ten první CFW jsem taky nějak pomocí návodů zvládnul, ale abych řekl pravdu vůbec nevim co dělám :-). Jakmile se do toho pustim, tak už tam asi zpátky CFW 5.03 Gen-C nedostanu co? Jinak díky za odpovědi...

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

No, já bych ti zase doporučoval 5.50 Prometheus-v4 (nejdřív updatuj na GEN-D, je to jednoduchý, návody najdeš všude) :).

EDIT: Ups, nevšiml jsem si, že máš 3004, tak nevim, jestli to tam jde taky

Odkaz ke komentáři

• 0
OK to číslo u Naruta ja 80020148. Ten upgrade na 6.20 Pro-B6 Permanent je na mě asi moc složitý. I když ten první CFW jsem taky nějak pomocí návodů zvládnul, ale abych řekl pravdu vůbec nevim co dělám :-). Jakmile se do toho pustim, tak už tam asi zpátky CFW 5.03 Gen-C nedostanu co? Jinak díky za odpovědi...

Neni to zas tak slozite rid se jenom podle TUTU nebo se zeptej Martina ... ten mi to kdysi napsal podrobne :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu