gamer007 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ahoj, nějaký hry mi jěště fachaj, ale třeba nový Naruto mi už hází chybu nějaký to číslo. Co mi doporučíte za CFW a případně kde najdu přímo návod. Nyní jsem na CFW 5.03 Gen-C a Mhuspeed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 mohl by jsi to patchovat v IsoToolu,ALE! Updatni na 6.20 a dej si 6.20 Pro-B6 Permanent,je napevno a jde všehcno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ahoj, nějaký hry mi jěště fachaj, ale třeba nový Naruto mi už hází chybu nějaký to číslo. Twe, "nějaký to číslo" - to číslo se píše na ozdobu viď? Podle toho se zjištuje v čem je ta chyba že to nejde. Jinak taky bych doporučil 6.20 PRO Pernament, viz: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamer007 Odesláno Červen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 OK to číslo u Naruta ja 80020148. Ten upgrade na 6.20 Pro-B6 Permanent je na mě asi moc složitý. I když ten první CFW jsem taky nějak pomocí návodů zvládnul, ale abych řekl pravdu vůbec nevim co dělám :-). Jakmile se do toho pustim, tak už tam asi zpátky CFW 5.03 Gen-C nedostanu co? Jinak díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 23, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 No, já bych ti zase doporučoval 5.50 Prometheus-v4 (nejdřív updatuj na GEN-D, je to jednoduchý, návody najdeš všude) :). EDIT: Ups, nevšiml jsem si, že máš 3004, tak nevim, jestli to tam jde taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 No samozřejmě, že na 3004 5.50 Gen D3 (prometheus4) nejde, tím by si 100% bricknul PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 23, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Jojo, už jsem si to ověřil, moje chyba :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 OK to číslo u Naruta ja 80020148. Ten upgrade na 6.20 Pro-B6 Permanent je na mě asi moc složitý. I když ten první CFW jsem taky nějak pomocí návodů zvládnul, ale abych řekl pravdu vůbec nevim co dělám :-). Jakmile se do toho pustim, tak už tam asi zpátky CFW 5.03 Gen-C nedostanu co? Jinak díky za odpovědi... Neni to zas tak slozite rid se jenom podle TUTU nebo se zeptej Martina ... ten mi to kdysi napsal podrobne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gamer007
Ahoj, nějaký hry mi jěště fachaj, ale třeba nový Naruto mi už hází chybu nějaký to číslo. Co mi doporučíte za CFW a případně kde najdu přímo návod. Nyní jsem na CFW 5.03 Gen-C a Mhuspeed...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.