k4relB Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ja jsem se asi zrovna probudil, ale nahodou jsem narazil tento web o kterem jsem do teto chvile nemel poneti. Koukam, ze funguje uz pres rok a je to moc pekny "agregator" novinek vseho deni ohledne nintenda. Ted uz mam v oblibenych hned vedle oblibeneho infendo.com . Timto dekuji autorovi, at uz je to kdokoliv, za kus prace a at mu to vydrzi. A pokud znate, tak me nekamenujte ;) http://www.ninty.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Parkrat jsem na ten web narazil ale nikdy jsem ho moc nebral v potaz.Tohle me ale pobavilo :D [h=2]Ocarina 3D — původní chyby originálu ve hře ponechány[/h] 27. 6. 2011 | Rubriky: 3DS | Autor: honza Moriya: Vzali jsme původní hru a Ikuta se svým týmem ji zkoušel porovnávat s portem. Zjišťovali jsme, jak odlišně to působí a snažili se to opravit. Jeden konflikt nastal, když jsme jakožto programátoři navrhli odstranění chyb. Ale testující tým, který znal starou hru, prohlásil, že ty chyby jsou zábavné! Naší reakcí byl samozřejmě: „Cože?!“ (smích) Iwata: Ano, to je konfliktní oblast. Moriya: Nebylo by zábavné, kdyby Vám kamarád nemohl říci: „A o tomhle jsi věděl?“ Takže jsme tam ty chyby nechaly, ony mají užitek. Iwata: Takže jste původní chyby zahrnuli do specifikací, přestali jste je považovat za chyby. Dalo to trochu práce s tímto faktem smířit, ale nakonec jste zachovali ducha originálu. Moriya: Ano. Když se jednalo o zásadní chybu, tak jsme ji s nevolí opravili, takže některé chyby v portu již nejsou, ale nechali jsme jich tam co nejvíce, aby se lidé nad nimi mohli opět bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 chodim tam uz dlho a je to super web ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartonX Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 znam ho celkem dlouho. Kdyz byla E3 2011 tak jsem to tam sledoval.(PC mi nechtel prehrat primej prenos) -omluvte diakritiku, psano z Wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 tak to je mi te lito a vsech kteri nevidelo prenos.. e3.nintendo.com byl zas spadnutý stejne jak minulý rok tk jsem byl na gamespotu. jinka ninty.cz báječný server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartonX Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Já jsem viděl jen kousek E3. Bohužel se mi to seklo a slyšel jsem jen zvuk. Po novinkách na 3DS se to vyplo úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.