noba Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 nedaroval by mi nekdo pozvanku???dyztak mi ji poslete.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ked mi povies ako na to tak ti poslem :) pretoze myslim ze to mozu len admini tak prave som pozeral na forum bt a je prisny zakaz davania pozvanok kto to porusi ma okamite zamazany ucet takze sry aj tak nvm ako sa ta pozvanka odosiela nikde v ponuke na ucte to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Pozvánky nejsou, musíš vydržet než bestíka znovu otevřou. (Oni promazávaj neaktivní uživatele tak jednou během 2 měsíců). Nebo to zkusit na fóru jestli se nad tebou nějaký admin nesmiluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ked mi povies ako na to tak ti poslem :) pretoze myslim ze to mozu len admini Taky myslim, ze to nejde. Ted jsem projel kompletni nastaveni sveho uctu a zadna moznost generovani pozvanky tam neni. Na jinych trackerech jsem uz pozbvanku posilal, ale zde je to opravdu nejspis jen v rezii adminu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Tracker je plně obsazen!Limit uživatelů byl dosažen. Nicméně, nezoufejte průběžně mažeme neaktivní uživatele a proto to zkuste později.Nynější jediná možnost vstupu na tracker je pozvání registrovaným členem.Pokusit se požádat o pozvánku můžete na www.forum.besttracker.cz! asi musite byt clenom vyssej kategorie napr Power User alebo cosi take... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Ahoj, najde se nějakej kámobrácha co by mi poslal pozvánku. Díkec si borec :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 o tyhle str sem nikdy neslyšel du jí vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.