Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 jailbreak předvolání policie = rada

Webstrik

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

normalne tam zajdi bez dukazu teda nezapomen op si vzit oni uz ty dukazy stejne maji jen proste se te zeptaji na par otazek na ty jim odpovez jen o tom zarizeni nerikej pokud ho mas doma neboj kontrolu ti neudelaji a to je sechno nic vic tam necekej maximalne mozna stres nic vic ale hlavne tam jdi jo a pokud pracujes tak pozadej o napsani ze si tam byl aby zamestnavatel nerikal kde ses kde mas doklad

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím jak to u policie chodí, nemůžou mi nějak projet email nebo tak ne? :D

Jinak ještě chcou nějaký doklad o platbě, to donesu výpis asi. Ale nic víc. Teensy 2 jsem měl, ale už nemám...

Koukám jseš mladej kluk tak chápu že jseš z toho trochu vyjukanej .) Upřímně nemusíš jim ukazovat vubec nic ty nejsi povinen si něco schovávat skladovat zálohovat atd. JB nemáš maily mažeš a doklad o koupi no jak se ti chce to je na tobě. Mužeš jim klidně říct že nemáš ani ten. Pro ně je to rutina je samotné tohle nebaví .) ale když už to maj na stole musí lidi otravovat no. Nedělej si z toho hlavu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já jsem byl už takhle 2x podávat vysvětlení.

To že jsi byl předvolán znamená, že o tom, že jsi to koupil vědí (Aukro a pošta s policií rádi spolupracují).

Nejlepší je jak už tu zaznělo: zařízení jsem zakoupil, ale nebylo funkční, tak jsem ho vyhodil.

Odpovídej stručně a neodpovídej na víc než se tě budou ptát. Může se ti stát, že se tě budou třeba ptát na jednu otázku i víckrát a trochu jiným způsobem, tak si hlavně připrav něco jednoduchého, co si lehce zapamatuješ.

Tobě jako takovému se nic nestane (a když ho máš určitě doma, tak tam ti nepolezou), tak z toho hlavně nebuď vystresovaný a běž tam v klidu.

Odkaz ke komentáři

jak pise bad.mr.forsty je to jen formalita ty si jenom svedek.. oni potrebujou tvuj podpis aby meli víc ( svedku ) a jemu mohli vycislit vetsi potencionalní skodu. uz sem na fizlech parkrat byl tak vim jak to chodí ,))) at uz kvuli tomu ze sem si objednaval pred 12 lety palenky prez annonci nebo necemu podobnýmu. kazdopadne ten samej pripad frajer si jel seznam komu co posílal a nám pak prislo predvolani podani vysvetleni...) samozrejmne sem jim zadny cdcka neprines dyt tenkrat to stalo snad 250 korun ,))) ale s nejvetsí pravdepodobnosti se ani jemu nic nestane, aspon ne ze by sel sedet natvrdo... porad zijem v cechach,))) pic

Odkaz ke komentáři

A nemohl by říct že se k dané věci nechce vyjadřovat a hotovo? Kdysi sem kupoval (na aukru :)) poškozenou grafiku, bylo to i s poštovným do 200. Platil sem převodem, samozřejmě maník neposlal. Dal jsem mu negativ a tím to pro mě končilo. Asi po půl roce mi u baráku zazvonili cajti, že sem prej kupoval na aukru něco a že sem zaplatil ale neobdržel... bla bla bla a že mám přijít k nim, že lidi co podvedl taky podávají hromadnou žalobu či co. Seděl sem tam hodinu, cajt se pořád na něco vyptával a mlátil to do nějaký starý 486ky, pak sem to to podepsal a asi za 2 tejdy přišel dopis že to odkládají protože maník je už v base za něco jinýho a asi i většího. Prachy nikde, akorát ztráta času. Pak sem o tomu mluvil s se známým a že prej stačilo říct že se k daný věci nechci vyjadřovat a měl bych klid. Ale asi na tom něco bude, máš přeci právo nevypovídat ne? Přesně nevím, asi se moc dívám na americký filmy :D

Odkaz ke komentáři

A myslíš, že jim není jasné, jak to ve skutečnosti je? Zase z nich nedělej úplné blbce, přeci jen tohle řeší každý den. Ale prostě jim o tebe nejde, chtějí dostat prodejce.

Mě se kdysi dávno stalo přesně to samé, jen s hrami na PS1. Nikdo nebude řešit, zda věc máš, nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Dík všem :) nakonec to bylo jak jste říkali...sepsali jsme to, nakecal jsem tam ho*na :) a pak, že jim je jasné na co to je. Ale že týpek to prodával na aukru ve velkém a že porušoval autorské práva SONY, takže pokuta může být i stotisícová :)

Odkaz ke komentáři

ne za PS3, ale JB... Myslim že to samý se dělo když se objevil FMCB na PS2 a lidi prodávali už karty s FMCB a potom si policie vytipovala prodejce a sháněla i lidi kterým to prodal + myslim že i zabavovala karty. Pokud ten JB koupil a už bez dalšího nahrávání mohl udělat JB tak pak si ho policie mohla předvolat, ale pokud koupil jako většina lidí Teensy desku tak je to divný protože teensy není jen na PS3 JB a systém se musí dohrát samostatně.

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

Protože to je napsané v zákoně. Konkrétně:

§ 43

(1) Do práva autorského neoprávněně zasahuje ten, kdo obchází účinné technické prostředky ochrany práv podle tohoto zákona.

(2) Do práva autorského neoprávněně zasahuje také ten, kdo vyrábí, dováží, přijímá, rozšiřuje, prodává, pronajímá, propaguje prodej nebo pronájem nebo drží k obchodnímu účelu zařízení, výrobky nebo součástky nebo poskytuje služby, které

a) jsou za účelem obcházení účinných technických prostředků nabízeny, propagovány nebo uváděny na trh,

b) mají vedle obcházení účinných technických prostředků jen omezený obchodně významný účel nebo jiné užití, nebo

c) jsou určeny, vyráběny, upravovány nebo prováděny především s cílem umožnit nebo usnadnit obcházení účinných technických prostředků.

(3) Účinnými technickými prostředky podle tohoto zákona se rozumí jakákoli technologie, zařízení nebo součástka, která je při své obvyklé funkci určena k tomu, aby zabraňovala nebo omezovala takové úkony ve vztahu k dílům, ke kterým autor neudělil oprávnění, jestliže užití díla může autor kontrolovat uplatněním kontroly přístupu nebo ochranného procesu jako je šifrování, kódování nebo jiná úprava díla nebo uplatněním kontrolního mechanismu rozmnožování.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu