Jindrous Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 ahojte může dostat konzole s jtagem ban? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 13, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 A ty snad uvažuješ lézt s JTAG konzolí na Live??????? :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Otázka by měla znít jinak. "Kolik minut vydrží konzole s JTAGem na Live bez banu?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 A ty snad uvažuješ lézt s JTAG konzolí na Live??????? :D:D:D:D:D O to nejde - spíš konzole jtag by měla být chráněna před LIVE nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 A nemůže být? Stačí odpojit kabel a jsi za vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 S Jtagem se na livko nedostanes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Mě to ukázalo že mám ban - hláška od microsoftu ale po projetí programem XVal_v2.0 mám secdata clean - takže u jtagu asi ochrana je dost dobrá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 A ty šprýmaři jeden... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Mě to ukázalo že mám ban - hláška od microsoftu ale po projetí programem XVal_v2.0 mám secdata clean - takže u jtagu asi ochrana je dost dobrá :-) Promiň, ale pokud vůbec máš takovou konzoli a tohle jsi s ní udělal, neodpustím si po tom všem, co bylo o dodržování základních pravidel užívání takové konzole tolikrát napsáno, jednu poznámku: "Připojovat se s Jtag konzolí na Live pro to, abys zjistil, jestli má anebo dostane BAN se rovná pokusu zjistit s hořící zápalkou, jestli máš v nádrži dostatek benzínu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Lidi jako Jindrous by se měli banovat. Ještě si to nějaký chudák přečte a zkusí to také. A pak ten někdo bude právem naštvaný. Pokud je celý topic myšlený jako vtip, budiž, sice jsme se vůbec nezasmáli, ale budiž. Pokud ale ne, je to na facepalm. A nejlépe dvojitý. Ale dejme tomu, že pouze neví, co dělá. Xval kontroluje pouze flagy v konzoli, z logiky věci nemá možnost kontroly flagů na straně serverů MS. A bany JTAGů vždy byly právě na serverové straně, vždy se dávaly na místě a dost rychle. Xval není a nikdy nebyl nějaký univerzální nástroj pro kompletní zjištění stavu konzole. Naopak hláška od MS univerzální je a ukáže stav poměrně spolehlivě. Ale to už je pozdě. drak3govo přirovnání opravdu sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Mě so to stalo tak že mám profil který přenáším mezi normálním xboxem bez úpravy flash a jtag xboxem který se automaticky přihlašuje k účtu LIVE po zvolení tohoto profilu, takže klídek co se mi stalo nebylo úmlslně ale prostě se to stalo - dal jsem flašku s profilem do xboxu a tímž e jsem aktivoval profil abych na něm hrál tak se pokusil ten profil sám připojit na live... takže NANAKI tvoje poznámka je docela trapná o tom zabanování mě na foru... Napsal jsem co se mi stalo a aspon ted každej ví že prostě at se MS snaží sebevíc ban prostě jtag konzole nedostane a to je fajn ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Jindrous:vzdycky muzes dostat ban xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Jindrous: proč máš vůbec zapojenou konzoli s jtagem k internetu? Vždyť to je už z principu hloupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 protože se tam stahují obrázky /obaly/ do her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 aspon ted každej ví že prostě at se MS snaží sebevíc ban prostě jtag konzole nedostane a to je fajn ne? Mě to ukázalo že mám ban - hláška od microsoftu Proč si přesně myslíš, že ten ban nemáš? Dlaha: připojení JTAG konzole k netu zase není takový nesmysl. Já ji tam mám taky, nahrávám tak hry na HDD přes FlashFXP. Připojení k Live je sanmozřejmě zakázané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ale jindrous si mysli ze je chranen s nakym Xvalem a ze nemuze dostat ban....zadnej program neni nato,vzdycky muzes dostat ban!! a hlavne s jtagem :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 hlavně flag nebo ban se pozná podle toho že ti nejde profil na jiném xboxu než na tom zabanovaném, a mě profil funguje takže jsem ban nechytnul :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 hlavně flag nebo ban se pozná podle toho že ti nejde profil na jiném xboxu než na tom zabanovaném, a mě profil funguje takže jsem ban nechytnul :-))) BLBOST profil jede, jen nejede XBOX LIVE a XVAL je již nespolehlivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 já tu zkušenost již dříve měl - prostě měl jsem flag a chtěl jsem profil přes flashku dát do nezabanovaného xboxu a tam to prostě nešlo a je tu o tom článek jak ten profil rozchodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 BLBOST profil jede, jen nejede XBOX LIVE a XVAL je již nespolehlivý konkrétně zde , tak proč píšeš blbost? http://console-forum.net/tema/83906-jak-obnovit-profil-i-s-achievementy-ze-zabanovaneho-xboxu-bez-ztraty-gecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ty jsi ale vážně trochu mimo. Profil ti jede, a co má být? Uvědom si, že poškození profilu je plně v moci FW, server jen vydá příkaz k jeho provedení. A teď to důležité, každý JTAG má změněný FW, a samozřejmě jedna ze změn je i odstranění poškozování profilů. To ovšem neznamená, že ten ban nemáš. Dunky ovšem pravdu nemá, k poškozování profilů na zabanované konzoli dochází. Nicméně, ty nejsi zrovna člověk, co by měl ostatním psát, že píší blbosti. Xval nikdy nebyl nástroj, se kterým se s jistotou zjistil ban. Takže ještě jednou: Čistý Xval znamená pouze, že konzole nemá sama o sobě žádný flag. NEZNAMENÁ to, že nemůže, nebo že nebude zabanovaná ze strany MS. A hlavně, platí to pouze pro oficiální FW. CFW jsou různým způsobem upravené a platnost tohoto testu je mizivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Nepochopil si mě ... Já to bral tak, že ten zabanovaný profil může použít na jiné NEZABANOVANÉ konzoli tím, že ho obnoví přes LIVE ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 No, z toho co jsi napsal tohle fakt poznat nebylo. Ano, samozřejmě, co je uložené na serverech MS se obnovit dá, to je pravda. Ale o tom zde debata nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jindrous
ahojte
může dostat konzole s jtagem ban?
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.