Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

může dostat konzole s jtagem ban?


Jindrous

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators
Mě to ukázalo že mám ban - hláška od microsoftu ale po projetí programem XVal_v2.0 mám secdata clean - takže u jtagu asi ochrana je dost dobrá :-)

Promiň, ale pokud vůbec máš takovou konzoli a tohle jsi s ní udělal, neodpustím si po tom všem, co bylo o dodržování základních pravidel užívání takové konzole tolikrát napsáno, jednu poznámku:

"Připojovat se s Jtag konzolí na Live pro to, abys zjistil, jestli má anebo dostane BAN se rovná pokusu zjistit s hořící zápalkou, jestli máš v nádrži dostatek benzínu".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Lidi jako Jindrous by se měli banovat. Ještě si to nějaký chudák přečte a zkusí to také. A pak ten někdo bude právem naštvaný.

Pokud je celý topic myšlený jako vtip, budiž, sice jsme se vůbec nezasmáli, ale budiž. Pokud ale ne, je to na facepalm. A nejlépe dvojitý.

Ale dejme tomu, že pouze neví, co dělá. Xval kontroluje pouze flagy v konzoli, z logiky věci nemá možnost kontroly flagů na straně serverů MS. A bany JTAGů vždy byly právě na serverové straně, vždy se dávaly na místě a dost rychle. Xval není a nikdy nebyl nějaký univerzální nástroj pro kompletní zjištění stavu konzole. Naopak hláška od MS univerzální je a ukáže stav poměrně spolehlivě. Ale to už je pozdě.

drak3govo přirovnání opravdu sedne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mě so to stalo tak že mám profil který přenáším mezi normálním xboxem bez úpravy flash a jtag xboxem který se automaticky přihlašuje k účtu LIVE po zvolení tohoto profilu, takže klídek co se mi stalo nebylo úmlslně ale prostě se to stalo - dal jsem flašku s profilem do xboxu a tímž e jsem aktivoval profil abych na něm hrál tak se pokusil ten profil sám připojit na live... takže NANAKI tvoje poznámka je docela trapná o tom zabanování mě na foru...

Napsal jsem co se mi stalo a aspon ted každej ví že prostě at se MS snaží sebevíc ban prostě jtag konzole nedostane a to je fajn ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
aspon ted každej ví že prostě at se MS snaží sebevíc ban prostě jtag konzole nedostane a to je fajn ne?
Mě to ukázalo že mám ban - hláška od microsoftu

Proč si přesně myslíš, že ten ban nemáš?

Dlaha: připojení JTAG konzole k netu zase není takový nesmysl. Já ji tam mám taky, nahrávám tak hry na HDD přes FlashFXP. Připojení k Live je sanmozřejmě zakázané.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ty jsi ale vážně trochu mimo. Profil ti jede, a co má být? Uvědom si, že poškození profilu je plně v moci FW, server jen vydá příkaz k jeho provedení. A teď to důležité, každý JTAG má změněný FW, a samozřejmě jedna ze změn je i odstranění poškozování profilů.

To ovšem neznamená, že ten ban nemáš.

Dunky ovšem pravdu nemá, k poškozování profilů na zabanované konzoli dochází. Nicméně, ty nejsi zrovna člověk, co by měl ostatním psát, že píší blbosti.

Xval nikdy nebyl nástroj, se kterým se s jistotou zjistil ban.

Takže ještě jednou: Čistý Xval znamená pouze, že konzole nemá sama o sobě žádný flag. NEZNAMENÁ to, že nemůže, nebo že nebude zabanovaná ze strany MS. A hlavně, platí to pouze pro oficiální FW. CFW jsou různým způsobem upravené a platnost tohoto testu je mizivá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu