Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Sorry ale hra kterou dohraju za jedno odpoledne (nedohrál sem nevim jak je dlouhá), má minimální znovuhratelnost a nemůžeš jí po dohrání ani prodat pro mě hodnotu 350Kč nemá.

Nemyslim si že by Sony výrazně klesly tržby, v severní americe a řekněme západní evropě gamesharing rozhodně není tak rozšířený jako ve východní evropě a podobných regionech, ne že by tam nebylo ale je toho minimum. Já to beru jako kompenzaci nízký kupní síly co máme. 250Kč je pro američana průměrný, spíše podprůměrný plat. V ČR je tím lehkým podprůměrem spíše těch 70Kč/hod.

• Moderators
Odesláno

Tyhle trofeje ještě jdou, ale třeba jedna, co leží v šachtě pod výtahem (téměř ke konci hry), kam by člověka ani nenapadlo lézt a to nejen kvůli tomu, že tam ani skoro místo na toho panáčka není, a na kterou jsem přišel jen díky pádu do té šachty, to jsou pak teprve špeky :-)

Jinak jich mám zatím 7 a do konce hry zbývá 5 kapitol :-)

• Moderators
Odesláno

Tak co se pamatuju - hned na začátku, když se jde doleva, leží jedna "Wrong Way" :-) Pak jedna v místě, kde jde skákat na stromy po větvích nahoru, je to dost vysoko, ale na konci čeká trofej. Další se pamatuju je v místě, kde se cesta vpravo rozdvojuje (nahoru a dolů) a když běžíš dolů, tak sice není vůbec nic vidět (jen svítící oči panáčka), ale jak tak běží, sebere trofej (pak už dál běžet tuším nejde, je třeba se vrátit a jít tou druhou cestou dál). Další u toho systému dvou výtahů (první výtahy ve hře), kde se musí až nad druhý výtah a tam skočit na řetěz, za něj se zatáhne a z roury vypadne trofej. Další u výtahu dole v šachtě jsem už popisoval, pak je jedna v tom šíleném systému ozubených soukolí, která je docela dobře vidět (nepřehlédneš ji), ale chce to chvíli vymyslet, jak se k ní dostat. Další je opět celkem ve tmě, kdy se dají do pohybu mechanismy a točí se celá obrazovka, za chvíli člověk neví kde je zem a kde je nebe, pořád musí někam přeskakovat aby nezemřel a nakonec, když se vyhne podlaze pod el. proudem, tak je tam žebřík nahoru a za ním vpravo čeká trofej. Pokud dobře počítám je to 7, co jsem koukal do seznamu trofejí v PS3 tak jsem jakoby 2 někde přehlédl, takže bych v této fázi hry měl mít už 9 (pokud jsou trofeje u her řazeny chronologicky, nevím, ještě nemám s trofejemi takovou zkušenost :-) Další, vč. té projít hru jen s tím, že max. 5x zemřu, mě teprve čekají :-)

Jinak je hledám způsobem "zkusit vše, kam se dá vlézt i spadnout" a to i za cenu smrti hlavního hrdiny. Není těžké vypozorovat, že věci / místa / skrýše, se kterými se dá manipulovat nebo kam se dá vlézt, jsou ve hře ostře zviditelněny, zatímco vše ostatní je jakoby v mlze.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu