deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Nikdo, ta hra za 350Kč nestojí. Pro mě osobně zklamání, na to jak si to všichni vychvalují nic moc. Atmosféra pěkná ale já prostě nemam rád tyhle frustrující hry kde musíš pokud nejsi génius několikrát umřít než zjistíš jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 souhlasim, za 350,- asi fakt nestoji, jinde taky stoji v prepoctu neco pres 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 350 je běžná cena...na xboxu si to lidi za 1200 ms points normálně kupujou, nj psn by bylo v zadečku nebýt sdílení...tržby psn by klesly tak o 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 narazel sem na cenu na us ps store, kde je hra na nase skoro o stovku levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Sorry ale hra kterou dohraju za jedno odpoledne (nedohrál sem nevim jak je dlouhá), má minimální znovuhratelnost a nemůžeš jí po dohrání ani prodat pro mě hodnotu 350Kč nemá. Nemyslim si že by Sony výrazně klesly tržby, v severní americe a řekněme západní evropě gamesharing rozhodně není tak rozšířený jako ve východní evropě a podobných regionech, ne že by tam nebylo ale je toho minimum. Já to beru jako kompenzaci nízký kupní síly co máme. 250Kč je pro američana průměrný, spíše podprůměrný plat. V ČR je tím lehkým podprůměrem spíše těch 70Kč/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 xDante1986: Nevím proč řešíš, že by Sony bylo "v zadečku", POKUD by nebylo sdílení...sdílení prostě je a je to fajn...přijde mi to z tvé strany skoro jako flame :/...Limbo jsem ještě nehrál (nebyl čas), ale za 70,- mi to přijde ještě jako fajn koupě...a souhlas s deepthroatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 sdílení je výborné, třeba hrát zcela čerstvě vydaný Mass Effect 2 za 300Kč je výborné, Limbo jsem dohrál a musím říct, že nelituju ani koruny, i když za 350Kč ta hra hodnotu nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Teď jsem to dohrál a pocity rozporuplné, hrátky s gravitací sou originální, atmosféra (hlavně v první polovině hry) je super ale kromě toho skoro nic co bych si nemoh vyrobit v LBP. Herní doba 2h za 350Kč je dost. Je to zajímavá hra, ale moc velký hype kolem toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 No dohrál jsem to mam asi 4 trofeje, tak nevim jestli to budu hrát znova abych ještě nějakou dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 to mas dobry, ja to dojel a mam 2 trofeje :P :D no opravdu za 300,- je to slabota, zacatek me dostal, od druhe poloviny uz nuda. Ale za 70,- dobry =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Limbo je sice co se herni doby tyce dost predrazene, ale i te plne ceny kterou jsem za to dal mi lito rozhodne neni, protoze me uz dlouho takhle zadna hra nechytla.....celou dobu jsem to bral jako "umeleckou" hru a naramne si to tak uzival az do konce...ktery nanestesti prisel dost brzo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 A to ještě je xbox údajně ochuzen o jednu kapitolu tam to je super krátký. Jinak chtěl sem udělat 100% trofejí, ale tu dohrát na jeden zátah s 5ti úmrtíma teda dělat nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Co? No tak to by mohli alespon vydat dodatecne..... a nebo si pockam na PC verzi a zahraju si to tam....kazdopadne je to tam taky ve vysledku levnejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 no a nejlepší trofej je ta na začátku, když vstaneš a bežíš doleva:-D asi nejlehčí..zbytek nevim ani jak:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 To ja jsem sam nasel jeste jednu hned v uvodu kdyz se splha na ten strom kde musis shodit bednu...jinak taky nic :) Jinak hledal jsem informaci o nejake dalsi kapitole, ktera v xboxovem Limbu neni, ale marne....kdes na to deepe prisel? Dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 no a nejlepší trofej je ta na začátku, když vstaneš a bežíš doleva:-D asi nejlehčí..zbytek nevim ani jak:-D Fakt jo? To ani nevim :D No ja udelal trofej jednu taky na zacatku. Tam musis vylizt na strom aby jsi tam neco udelal a da se tam lizt porad nahoru, tak za to taky dostanes jednu trofej =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Pak je ještě jedna trofej, u toho výtahu, jak je pověšenej na tiich řetězech, tak se vyzkočí úplně na nej nahoru a pak doleva a zahoupá se tam s trubkou a vypadne trofej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ten vytah jak se tam nahore nalevo nad nim musi dostat ta bedna pomoci gravitace (vypinani zapinani) pres tu prekazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ne ne je to ještě před, je to jako plošina, jak tam musíš vyvezd tu krabici, pak ten spodek toho výtahu vytáhnout doprava aby ti ta jakoby houpačka se nepřevážila a moh si tu krabici přetáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 no, fiha, takova cast hry tam byla jo? :D Jak sem to rychle projel tak si skoro nic z toho nepamatuju :D no youtube to jisti =)= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tyhle trofeje ještě jdou, ale třeba jedna, co leží v šachtě pod výtahem (téměř ke konci hry), kam by člověka ani nenapadlo lézt a to nejen kvůli tomu, že tam ani skoro místo na toho panáčka není, a na kterou jsem přišel jen díky pádu do té šachty, to jsou pak teprve špeky :-) Jinak jich mám zatím 7 a do konce hry zbývá 5 kapitol :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 7 cože jak to děláš:-D a kde?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 no ted koukam na youtube na trofeje na to a fakt to je po♥♥♥♥♥ to by cloveka nenapadlo kam vsude vylizt a cekat ze tam bude trofej :D BTW ten secret level pro PSN je fakt libovej no :D:D :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 A jak vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tak co se pamatuju - hned na začátku, když se jde doleva, leží jedna "Wrong Way" :-) Pak jedna v místě, kde jde skákat na stromy po větvích nahoru, je to dost vysoko, ale na konci čeká trofej. Další se pamatuju je v místě, kde se cesta vpravo rozdvojuje (nahoru a dolů) a když běžíš dolů, tak sice není vůbec nic vidět (jen svítící oči panáčka), ale jak tak běží, sebere trofej (pak už dál běžet tuším nejde, je třeba se vrátit a jít tou druhou cestou dál). Další u toho systému dvou výtahů (první výtahy ve hře), kde se musí až nad druhý výtah a tam skočit na řetěz, za něj se zatáhne a z roury vypadne trofej. Další u výtahu dole v šachtě jsem už popisoval, pak je jedna v tom šíleném systému ozubených soukolí, která je docela dobře vidět (nepřehlédneš ji), ale chce to chvíli vymyslet, jak se k ní dostat. Další je opět celkem ve tmě, kdy se dají do pohybu mechanismy a točí se celá obrazovka, za chvíli člověk neví kde je zem a kde je nebe, pořád musí někam přeskakovat aby nezemřel a nakonec, když se vyhne podlaze pod el. proudem, tak je tam žebřík nahoru a za ním vpravo čeká trofej. Pokud dobře počítám je to 7, co jsem koukal do seznamu trofejí v PS3 tak jsem jakoby 2 někde přehlédl, takže bych v této fázi hry měl mít už 9 (pokud jsou trofeje u her řazeny chronologicky, nevím, ještě nemám s trofejemi takovou zkušenost :-) Další, vč. té projít hru jen s tím, že max. 5x zemřu, mě teprve čekají :-) Jinak je hledám způsobem "zkusit vše, kam se dá vlézt i spadnout" a to i za cenu smrti hlavního hrdiny. Není těžké vypozorovat, že věci / místa / skrýše, se kterými se dá manipulovat nebo kam se dá vlézt, jsou ve hře ostře zviditelněny, zatímco vše ostatní je jakoby v mlze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.