petiiik77 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Cau nevite co to je za dashboard udelal jsem update a palenky jdou v pohode a xval taky v pohode tak snad ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek20 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 13599 palubní desce update, který dnes zveřejnila, 19. července 2011 byl jen update připravit k růstu služby Xbox Live. Mají také oprava přemostění Boha a stále on-line na zakázaných účtů. to je ze stranky: http://www.thetechgame.com/Forums/t=1795452/just-to-clarify-what-the-13599-dashboard-was-for.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 my to dojede do třištvrtě a pak napíše update failed.nemůžu se připojit nevite někdo co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 lubanek prosimte nez sem neco budes postovat tak to neprohanej v google translatoru ale radsi to zkopiruj ze stranky odkud jsi to prevzal... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 je konec hraní s flashem na xbox live neboť díky flashe se to nenainstaluje a ani nepustí na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 zkuzte kdo umí odflashovat nahrát nový dashbord a znovu flashnout jestli to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 aktualizoval jsem a pálenky běží v poho akorát na zabanovaný profil se nelze připojit k livku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 takže jsi to odflashoval aktualizoval a poté znovu flash a funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 protože flashnutý xbox nejde aktualizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 protože flashnutý xbox nejde aktualizovat co kdybys tu prestal vsude mozne spamovat, ze ti to nejde.. hodil se do klidu a zkusil zjistit priciny cim to muze byt... popr. zkusil najit alternativni cestu aktualizace dashe (napr. pres USB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 hele kamo myslíš že jsem už to nezkusil. Tal ještě jednou pokud je konzolr flashnuta tak neuděláš nic chci jen po někom aby napsal.Zkusil jsem odflashovat nainstalovat aktualizaci a pak flashnout zpět.Funguje nefunguje to je celé.A nehrát tu chytráka za pomocí flasky.Nikde to neztáhneš když je to na ochranu xbox-live takže jedině přes live.Prosím ostatní lidi aby nereágovali jako suchac500 ale psali jestli to rozpohibovali na flashnutých xboxech dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 hele kamo myslíš že jsem už to nezkusil.Tal ještě jednou pokud je konzolr flashnuta tak neuděláš nic chci jen po někom aby napsal.Zkusil jsem odflashovat nainstalovat aktualizaci a pak flashnout zpět.Funguje nefunguje to je celé.A nehrát tu chytráka za pomocí flasky.Nikde to neztáhneš když je to na ochranu xbox-live takže jedině přes live.Prosím ostatní lidi aby nereágovali jako suchac500 ale psali jestli to rozpohibovali na flashnutých xboxech dík všem Hovadina , jestli dneska vyšel update Daschbordu na Xbox Live do týdne bude i na MS officialních stráách v podsekci support ... Jsi zatím jediný kdo se o nějakým novým daschbordu zminuje .... Popřípadě odkaz na zahraniční fora kde se diskutuje o stejném provlémuu ... Víš co se stane když chceš updatovat dasch s přeWAWE disku se hrou ... taky si skontroluje poslední verzy a již nepokračuje ... s takovým by flešři skončily již při přechodu s Wawe 3 na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 jste magoři nebo už nevím.Není to update dashbortu ale ochrana xbox-live.Je to obrana proti flasherům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek20 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 ahoj tak me jde vse v pohode jak live tak hry p.......y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 měl jsem profil na flashnutým uxku a chci si přes ten profil udělat update na neflashnutým xku - nenakazil se tn profil od flashnutého xka abych nedostal při upadtu daschbordu ban na neflashuntém xku ? Dík y:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 jste magoři nebo už nevím.Není to update dashbortu ale ochrana xbox-live.Je to obrana proti flasherům. Tema tady už je : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku/page27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 jste magoři nebo už nevím.Není to update dashbortu ale ochrana xbox-live.Je to obrana proti flasherům. S tvojí tragickou češtinou bych ti doporučoval nikoho tady nenazývat magorem. V první řadě se uklidni a přestaň tady vymýšlet teorie. Nenapsal jsi, z jaké verze dashboardu jsi updatoval, nenapsal jsi, jakou máš mechaniku a co v ní máš za FW,...... Pochop, že modelových situací při updatu může nastat hned několik a NE VŠICHNI na tom budou stejně. Nejedná se o žádnou obranu proti flasherům, jedná se o klasický update dashboardu na verzi 13599, která s sesbou mimo jiné přináší některé změny tak, aby se zkomplikovala situace majitelům CFW. Při KAŽDÉM novém DB se tu POKAŽDÉ objeví někdo nový, kdo příjde POKAŽDÉ se stejnou věcí - "Ježiší, já jsem updatoval, nic mi nefunguje, všechno je v pr***i, co mám dělat, to je konec hraní, kdy bude nový FW???" Dokola a dokola. To se vážně lidi nikdy nenaučí předem číst? Nebo za volant taky lidi sednou nejdříve a až teprve se nabourají si jdou přečíst pravidla silníčního provozu a začnou chodit do autoškoly? Že ne? Tak proč v tomto případě to dělají jinak? :roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Dobry keci,tak nekdo slusnej tu napiste esi muzu update udelat kdyz mam FW 1.9 a pujde vse v poho,nebo mi to zase prehraje FW na origo a nepujde nic Dik za nakou slusnou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 July 19th 2011: XBL update will give error codes while updating only for LT+1.1 users. LT+1.9 users will only loose AP 2.5 playability, but can update without problems and not loose their hack. LT+ 1.9 users, wait for new AP 2.5 patches. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david5112 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Dobry keci,tak nekdo slusnej tu napiste esi muzu update udelat kdyz mam FW 1.9 a pujde vse v poho,nebo mi to zase prehraje FW na origo a nepujde nic Dik za nakou slusnou odpoved mužeš FW 1.9 ti to nesmaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Mam lt1.9 benq,kamos ma liteon oba sme to udelali a vse funguje bez problemu,live i zalohy jinak vsem dekuji za rady,hlavne ze je tu tolik chytraku,a pak nikdo neporadi ani ♥♥♥♥♥! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 všichni tu píšou že to udělali a funguje ale nikdo nenapíše co udělal.Prosím o podrobný návod děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 co ten nový daschbord všechno umí? je tam něco novýho co za to stojí?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ahoj nevím jestly jsem sám ale nejdou my hry s ochranou AP 2.5(Call of duty MW2,Black Ops). Tak jen jestli stačí projet v abgx360 . Děkuji za odpovědˇ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Při každé změně DB se změní tabulka dat AP25 , takže se hry musí znova opatchovat a vypálit tak aby souhlasily patche s příslušným DB . Takže záleží na tom jaký máš flash a DB . K nejnovějšímu FW LT 1.9 a DB 13599 ještě nejsou aktualizované patche v ABGX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.