Grymaz Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Nevíte někdo náhodou o nějakých adveturách ke stažení s českým Dubingem? Už jsem jich několik hrál a sháním stále další a už nemůžu najít. Tak třeba mi někdo poradí,děkuji:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Posel smrti 1, 2; Polda 1-5; Ni-Bi-Ru Ještě jsem si vzpomněl na adventuru Život není krásný ke stažení na www.znk.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Zlatý kalich, sice taková blbůstka, ale mě zabavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 ve stínu havrana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 pro mě nejlepší Posel Smrti .....nic lepšího jsem nehrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Určitě - Memento Mori Drákula (série) Alternativa Gray Matter Machinarium Reprobates Draří Historie (http://www.ucw.cz/draci-historie/) Gooka a Gooka Záhada Janatrisu (to už je RPG) 6 ženichů a 1 navíc The Watchmaker The Longest Journey (asi není česky dabing) Horké Léto Runaway: A Road Adventure Posel Bohů Neverhood (nemluví, stejně jako u Machinaria, ale doporučuji!) Quest for Glory (bez CZ dabingu, ale fakt skvělá RPG adventura, když už bez dabingu, tak ještě skvělý Fahrenheit) Jinak souhlasím s Poslem Smrti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 jj souhlasím Fahrenheit existují k tomu české titulky a má originální ovládání je z toho takový filmový požitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 24, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ve stínu Havrana, hl.roli namluvil Jiří Lábus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Děkuji všem, kteří do tohoto tématu napsali:-)) Samozřejmě můžete pokračovat a dávat své tipy:-)) Jinak teda Adventury v češtině které se mi nejvíc zamlouvají jsou Poslové smrti, Syberie, Memento mori a Reprobates. Ale třeba ještě příjdu i na další:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Bych souhlasil s Gooka,Polda 1-5, 6 ženichů a 1 navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.