mesan Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Zdravím, mám doma jeden rozbitej xbox 360, zajímá mě jestli když si koupím tohle http://aukro.cz/xbox-360-replacement-benq-dvd-drive-x800474-006-i1726023023.html bude fungovat vše ok ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Co to znamena rozbitý xbox ? Jak je starý? Při výměně mechaniky musíš přehrát dvd key z původní a nahrát jej do nové. Máš-li liteon, potřebuješ liteon, nešlo by ti třeba update dashboardu s Benq mechanikou. Pakliže máš starou Hitachi, můžeš dát jakou chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Rozbitej znamená nefunkční mechanika. Zajímá mě když je třeba smazaná mechanika a nahraje se tam úplně jinej klíč. Jestli pak když klíč vyčtu dostanu ten původní nebo už je změněný tudíž mechanika nanic. Ale dík do inzerátu nejdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jak nefunkcna? hral si bez hdd a nevie citat hry? da sa vymenit laser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Když je smazaný fw v původní mechanice, nevyčteš klíč, který je potřeba nahrát do nové mechaniky, čili ti na vyměněné nepojedou žádné hry, je potřeba mít dvd klíč, který byl nahrán v původní mechanice, s jiným klíčem se ti na obrazovce bude ukazovat pouze "play dvd". Napiš jakým způsobem jsi postupoval a co jsi s tím přesně provedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Tak to jsem bez klíče. Mechanika byla smazaná a minulý majitel mi poslal dummy stím, že našel původní klíč, ale zřejmě špatný. Byla smazaná tak jsem ji probral akorát tím že jsem tam dal FW, ale se špatným klíčem. Díky tomu zobrazí pouze "play DVD". Je vůbec nějaké nějaké řešení když nemám klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 ziadne ak nieje 7ckovy dashboard (jtagnutelny), mas drahy dvd prehravac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 O tom všem , na co se nyní ptáš je tady již dávno psáno a vysvětleno . Znova je vidět , že o xboxu nemáš dostatečný přehled a potvrdilo se to , co jsem již psal a že se nemám za co tobě na foru omlouvat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 A v příští lekci flashing academy se naučíme jak vyčíst ztracený klíč z kávové sedliny či jak ten správný zakoupit na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Kdo se neptá nic neví, radši se zeptám než hledám, ušetří to čas rejpale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Kdo se neptá nic neví, radši se zeptám než hledám, ušetří to čas rejpale :-) Něco na tom je :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Kdo se neptá nic neví, radši se zeptám než hledám, ušetří to čas rejpale :-)Něco na tom je :bash: Oba máte pravdu, ale lidi se neradi opakují, proto existují různé části fóra, například FAQ, ve kterých jsou informace většinou shrnuty do srozumitelné formy a vysvětlují určité situaci, při řešení problémů. Na fóru existují nějaká pravidla a jedno z nich může být například to, že máš nejdřív hledat a teprve až když nenajdeš odpověď, máš se ptát. S těmito pravidly jsi také souhlasil při registraci. Takže před tvou úvahou má být ještě jedna, která platí přednostně "Kdo nehledá, nic neví, radši hledám, než ze sebe dělám blbce" (Uvozovky vyjadřují pouze formulaci, nebrat doslovně, jako narážku). Pokud jsem správně četl, kluci ti tady napsali, že tyto informace na fóru už jsou, doporučoval bych zvážit komu a jak odpovídáš, příště by ti nikdo už nemusel pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Oba máte pravdu, ale lidi se neradi opakují, proto existují různé části fóra, například FAQ, ve kterých jsou informace většinou shrnuty do srozumitelné formy a vysvětlují určité situaci, při řešení problémů.Na fóru existují nějaká pravidla a jedno z nich může být například to, že máš nejdřív hledat a teprve až když nenajdeš odpověď, máš se ptát. S těmito pravidly jsi také souhlasil při registraci. Takže před tvou úvahou má být ještě jedna, která platí přednostně "Kdo nehledá, nic neví, radši hledám, než ze sebe dělám blbce" (Uvozovky vyjadřují pouze formulaci, nebrat doslovně, jako narážku). Pokud jsem správně četl, kluci ti tady napsali, že tyto informace na fóru už jsou, doporučoval bych zvážit komu a jak odpovídáš, příště by ti nikdo už nemusel pomoct. Já jsem to jen okomentoval :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Tak to jsem bez klíče. Mechanika byla smazaná a minulý majitel mi poslal dummy stím, že našel původní klíč, ale zřejmě špatný. Byla smazaná tak jsem ji probral akorát tím že jsem tam dal FW, ale se špatným klíčem. Díky tomu zobrazí pouze "play DVD". Je vůbec nějaké nějaké řešení když nemám klíč? zkus mě poslat na mail zmíněný dummy.bin co ti byl zaslán a popis jak jsi přesně postupoval, krok po kroku (mail najdeš v mém topicu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mesan
Zdravím, mám doma jeden rozbitej xbox 360, zajímá mě jestli když si koupím tohle http://aukro.cz/xbox-360-replacement-benq-dvd-drive-x800474-006-i1726023023.html bude fungovat vše ok ... :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.