Goldwerbatim Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Prosím o radu, zakoupil jsem začátkem minulého týdne v Alze Wii sport resort. A když jsem se podíval do setting tak tam vpravo nahoře je uvedena verze 3.4E. Znaméná to ,že je to nějaká stará konsole nebo se jedná o verzi 4.3E? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Pokud ses opravdu nepřekoukl, tak máš Wiičko s dost starým firmwarem. Výhoda pro tebe, budeš si ho moct hacknout bez použití jakékoli hry... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Nepřekoukl, tak myslíš, že je to opravdu výhoda? Já se spíše obávám aby to nebyl nějaký starý typ nebo něco podobného. Nevím zda by nebylo lepší jít do alzy a vyreklamovat to tam, s tím ,že prodávají staré typy wii. Jsou všechny Wii hardwarově stejný, nebo je tam nějaký rozdíl ? Bylo by možné sem hodit nějaký link s přesným postupem jak hacknout wiii s 3.4E. Děkuji Edit: dále by mě zajímalo zda s tímto firmwarem je možno spustit všechny hry a filmy -titulky atd. Jde mi o to zda to nemá nějaká omezení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 ne, je to v pohode, asi by ti to stejne nevyreklamovali ;) http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/60921-guide-softmod-any-wii.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 ale je nemožné aby ve Wii sports resort packu byl tak starý firmware. Ta hra totiz vysla o rok pozdíž než samotný firmware 3.4. Na druhou je to veliké plus s hackama. Zajímavy :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Hm, je to zajímavý. Čert ví jak to v alze splácali dohromady. Zkoušel jsem flash 3.4 E dle tohoto návodu http://www.wiizone.sk/articles.php?article_id=28. Snad vše proběhlo v pohodě, ale při spouštění Iso hry zHDD mi to hodí modrou obrazovku s nápisem Error 002. An error has occurred. Máte nějaké nápady? Ještě podotýkám disk mám naformátovaný na Wii a hru v usb loaderu vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 zapni si u USB loaderu FIX 002 (najdes to v jeho nastaveni pod GAME LOAD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Díky. Už vše maká jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goldwerbatim Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Snad ještě poslední dotaz- dočetl jsem se ,že lze nainstalovat mplayer Ce 0,76 do Wii. Mě to lze pouze spustit přes Hom.Chanel., udajně to jde nainstalovat přes Wad manager. Zkoušel jsem ho nainstalovat ( wad manager 1.4) ,ale chce to po mě vybrat ios, ale nevím které číslo tam mám dát. Poradíte? Jen chci připomenout ,že mám Wii 3.4 E. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Goldwerbatim
Prosím o radu, zakoupil jsem začátkem minulého týdne v Alze Wii sport resort. A když jsem se podíval do setting tak tam vpravo nahoře je uvedena verze 3.4E. Znaméná to ,že je to nějaká stará konsole nebo se jedná o verzi 4.3E?
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.