Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nové Wii z alzy.cz


Goldwerbatim

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nepřekoukl, tak myslíš, že je to opravdu výhoda? Já se spíše obávám aby to nebyl nějaký starý typ nebo něco podobného. Nevím zda by nebylo lepší jít do alzy a vyreklamovat to tam, s tím ,že prodávají staré typy wii. Jsou všechny Wii hardwarově stejný, nebo je tam nějaký rozdíl ? Bylo by možné sem hodit nějaký link s přesným postupem jak hacknout wiii s 3.4E. Děkuji

Edit: dále by mě zajímalo zda s tímto firmwarem je možno spustit všechny hry a filmy -titulky atd. Jde mi o to zda to nemá nějaká omezení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hm, je to zajímavý. Čert ví jak to v alze splácali dohromady. Zkoušel jsem flash 3.4 E dle tohoto návodu http://www.wiizone.sk/articles.php?article_id=28. Snad vše proběhlo v pohodě, ale při spouštění Iso hry zHDD mi to hodí modrou obrazovku s nápisem Error 002. An error has occurred. Máte nějaké nápady? Ještě podotýkám disk mám naformátovaný na Wii a hru v usb loaderu vidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Snad ještě poslední dotaz- dočetl jsem se ,že lze nainstalovat mplayer Ce 0,76 do Wii. Mě to lze pouze spustit přes Hom.Chanel., udajně to jde nainstalovat přes Wad manager. Zkoušel jsem ho nainstalovat ( wad manager 1.4) ,ale chce to po mě vybrat ios, ale nevím které číslo tam mám dát. Poradíte? Jen chci připomenout ,že mám Wii 3.4 E.

děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu