Jirka Wróbel Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 :idea:Zdravím.Nabízím RIPování PSP her . Umím odstranit PSP Hudbu + Videa v cizích jazycích + Maximálni kompresi.Kdybyste něco potřebovali tak napište a já uploadnu na uloz.to .Pokud by byl zájem,napište také vám můžu vysvětlit princip ripování a naučit vás to . 8):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 díky toby se hodilo :) to uděláš návod tady nebo si vezmeš něco jako skype a vysvětlíš osobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Jestli bude o tohleto velkej zájem,napíšu zde návod . Stačí když mi napíšete hry na PSP u kterých byste potřebovali zmenšit velikost . (U mě problém není,mám 16 Gb pamětovku) Edit : Popřípadě bych mohl skusit RIPovat PS 1 předělávky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Návod! Návod ! Návod ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 http://console-forum.net/tema/8881-umdgen-jak-ripnout-hru http://console-forum.net/tema/21420-rip-iso-navod .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 No tak se dívám že už pozdě.Nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Fajn a je tu zde návod na zmenšování kvality (velikosti) PSP herního videa ? - Další součást ripování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.