doommaster01 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 cannot open file (0x80010002) mi to pise kdyz vlezu do themes a psp se restartuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Pokial chcete pouzivat pluginy neupdatujte vacsina totizto pouziva kernel 1.50!!!!! jedine na slim sa to oplati. ale ten novej FW ma taky kernel 1,50... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 nemá, bude dodán později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 nemá, bude dodán později ale v recovery to na k.1.50 jde prepnout...ale stejne to nefunguje jo?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 tak update na slim v poradku,thxxxx :)3.71 M33 waw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 shit: ono něco na 3.71 M33 funguje :lol: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 akorat skoda tech plugiu i kdyz ja pouzival jen XMB plugins,capture a theme,ten theme me mrzi:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 muzete mi nekdo prosim poslat gameboot z flash0?sem si to nezalohoval a po vymene mi nejde hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 kam ho budes chtit? EDIT: koukamdo flash0 a je to tea poradne prekopany...vubec netusim kde ten gameboot je...nejspis ti upnu celou slozku vsh ve flash0 EDIT1: jestli ti to nevadi dam to na edisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 kam ho budes chtit? na PM mas moje icq...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Koukam, ze masovy exodus na verzi 3.71 se jaksi konat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 nefunguje mi zadne theme...at to zkousim jak to zkousim tak mi to porad hazy stejnou chybu a nejde to ...nevitre cim to muze bejt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hhe... tak na tohle zatím kašlu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 nefunguje mi zadne theme...at to zkousim jak to zkousim tak mi to porad hazy stejnou chybu a nejde to ...nevitre cim to muze bejt?? vsak sou tam jen 2 original a cookies ty ti nejdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcuss Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Potvruzuju funkcnost a netrpelive cekam na update.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 naformatoval sem kartu a ve slozce PSP je slozka THEME ze by????ale asi jeste zadne temata nepudou,nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 a tu složku sdk co je v tom raru tak tu nemám někam kopčit jo ? A řikáte teda že se to nevyplatí to updatovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 a tu složku sdk co je v tom raru tak tu nemám někam kopčit jo ? A řikáte teda že se to nevyplatí to updatovat ? slimko se urcite oplati,ale u fat podle ohlasu asi moc ne(zatim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 slimko se urcite oplati,ale u fat podle ohlasu asi moc ne(zatim) a ten soubor sdk tam nestrkáte? jenom UPDATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 ja to "sdk" nikam nedaval,ani nevim k cemu to je,ani sem se nikde nedocetl jaky ma ucel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 sdk je pro vývojáře ... nic pro běžný usery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 hmm tak jak to tady ctu tak si pockam na update :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 ja si radsi pockam az na nejaky update,Zda se mi to zbytecne jestli tam nejdou pluginy . P.S:jak to je s tema originalnima XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 ty themes my normalne fungujou naformatoval sem kartu dal je do složky THEME a nastavil v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 ty themes my normalne fungujou naformatoval sem kartu dal je do složky THEME a nastavil v psp a kde se dají stáhnout ty thems jak to funguje dá se jich tam naházet více ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.